Cluj rulz! - 60

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

sara buna

am avut o noua zi ultra nasoala la job.sper ca s-a incheiat sapatamana tampita ptr ca de cand m-am intors din concediu a fost tare aiurea.dar inainte sa plec acasa am avut o discutie destul de ok si jur ca de maine nu ma mai stressez.in seara asta ma cam doare burtica si spatele si imi fac mustrari ptr nervii bagati azi

dar gata acum sunt acasa si"no more stress"!

Simo multu ptr propolis, trebe sa ne vedem musai dar nu era vorba de o intalneala cu toata trupa?eu cam pe vineri as putea, ce ziceti?

Stanca ff mult mi-a placut descrierea ta, superba!
e cam sentimentul trait de mine in Creta, ca tot n-am apucat sa va pove.
hotelul era intr-o gradina luxurianta plina cu palmieri-singurul loc din Europa unde cresc natural- si flori de toate culorile.camerele era in bungalouri mici.cand ieseai din camera erai ca in padure de palmieri.
si marea...inca ii mai aud sunetul si deja mi-e dor de ea.
sigur ca peisajele difera mult dar sentimentul comun e acela de liniste si implinire sufleteasca

Roxa, cum stai cu cercelu?

na, va pup pe toate ca mor de somn

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Asi,superba excursia pe care ati facut-o,mi s-a facut si mie dor de o iesire, ca noi de citiva ani n-am fost in concediu.
Multa sanatate bolnaviorilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Servus, la toata lumea!!!

Elsie e mai bine...dar iar m-a apucat pe mine....mucosinul asta si-a facut efectul de minune, iar azi doctorita a zis ca e ok la plamani....si ne-a zis si ea de batista bebelusului...cica am fi rezolvat toata tarasenia de 8 zile in 2...deci, cumparam....Erika, a-ti luat-o de la farmacie, sau prin curier, de pe net???

Eu sunt cu capul cat o banitza...racita cobza...
...azi la cursul de actorie am facut exercitii de incredere in parteneri...unul dintre ele consta in cataratul pe o banca inalta, apoi pe un scaun si aruncatul in gol, cu spatele rigid, absolut neflexat, la o mana de oameni pe brate... aruncatul cu spatele si mainile ridicate la nivelul capului....senzational...aaaa, si am facut si faza aia din videoclipul queen, i want to break free....cand se arunca cu fata la aia in brate....

Stanca, pentru tine....mi-a placut excursia....parca as fi fost si eu acolo!!!

Cristiana, te rog frumos sa nu te mai enervezi....tu esti gravidutza noastra, si cel putin eu nu ma simt bine cand citesc ca te supara cate ceva.... tie si minunii!!!!!!!!!!!

Daniela, poate ne vedem la Regele Lear...voi fi pe acolo, cu siguranta!!!

Va pupam si va uram noapte buna si numai ganduri senine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

salutari, clujence!
as avea si eu nevoie de o mica informatie..urmeaza sa vin in cluj in noiembrie, la un examen (rezidentiat)..eu nu am fost niciodata in cluj, asa ca am mers pe mana unei prietene de-a mamei, care mi-a facut rezervare la "vila hotel continental"..as vrea sa stiu daca hotelul asta e in zona "clinicilor"..am inteles ca in cluj clinicile medicale sunt grupate oarecum in aceeasi zona iar examenul se sustine in amfiteatrele spitalelor respective..nu de alta dar va fi probabil in plina iarna (chiar, cum e de obicei spre sfarsit de noiembrie vremea in cluj?) iar eu o sa fiu cu burtica destul de mare (26 de saptamani...)
multumesc mult de tot!!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara tuturor!

Fetelor, mi-a fost dor de voi, dar cu tot dorul as fi mai stat vreo 3 zile in excursia noastra . Eu nu prea mai am ce sa va spun despre calatorie, caci a facut-o Stanca f frumos; ar mai fi inca 2 chestii: Stanca a uitat sa va spuna ca:
- am traversat si m-tii Godeanu (nu pot sa exprim in cuvinte ce am simtit acolo sus!);
- o sa vina si pozele drept dovada la cele povestite .

Mi-am facut lectia; am citit in urma. Sa vedem cu ce am ramas:

Simona, inca cercetez modalitatea prin care o sa stau departe de dc o luna; inca nu am descoperit-o
Oare cand te prind la o poveste (alta decat despre parchet)? As vrea sa ma sfatuiesc cu tine intr-o problema.

Romana, vezi cum umblii cu tatele alea . Hihihihi, deci sotiorul nu e gras; Sunt convinsa ca Matei stie ca de la berica ce-a de toate zilele devii gras. E tare pustiul.

Svety, super nasoala faza cu bicicleta! Vorba Florinei: scuzele erau obligatorii. Cum se mai simte Dani?
Felicitari vorbaretului cunoscator de nume propriu

Florina, daca vrei batista sa o iei din farmacie gasesti lista farmaciilor din Cj care o comercializeaza www.overland.com.ro/" target="_blank">aici; si eu am de gand sa o cumpar.

Cristiana, lasa stresul! ca bebitu` mic trebuie sa vina relaxat nu . As vrea sa-ti zic ceva; sper sa nu fiu si eu un factor de stres; mai tii minte ca am una buca sotior care ti-a facut o vizita? nu se aude nimic de faza cu pricina? ca ne cam vine mucu` la deget.

Gabi, imi pare tare rau ca sunteti in suferinta! poate cu trecera anilor se mai estompeaza boala.

Daniela, nu ne spui pana la urma pe care medic l-ai ales? Cand am timp te trec la oaspeti cu multa placere.

Codruta, Stanca e cu oole ; azi a fost dupa Razvan la Moldovenesti; poate are ceva de vanzare. Da-i si un PM.

Stanca sa ne pove despre regasirea cu Razvan. I-ai dat acadeaua? eu inca nu le-am dat-o.

Adriana, cum mai sunteti cu stomatita?

Roxana, ti-ai pus cercelul in buric?

Cam atat m-a tinut.
Ma duc sa descarc pozele; am chef sa ma delectez.
si somn usor.

Ps. Brrrr ce inspirata am fost; inainte sa trimit postarea i-am dat un copy fiind un mesaj mai lung; si iata ca numai bine e o mica pauza de net , iar daca nu dadeam copy se ducea mesajul mei pe p.
Mai incerc.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Neata.

No, Roxana, cum e?

Mariana, faina excursie ati facut voi. Si eu pe Transfagarasan am fost impresionata, dar n-am vrut sa cobor spre Arges. Mie mi-e frica de inaltimi si cu toata Balea Lac, io am vrut acasaaa. Dani e bine, vad ca are oase tari. Pot sa-ti mai trimit niste poze? Da nu le micesc ca n-am vreme .

Florina, si pe mine ma tenteaza "batista" aia. Sa-mi spui cum ti-o capeti. Codruta zicea ca si-a comandat-o de aici, si i-a venit o tipa la usa cu produsu'. Da sa nu zici ca ti-am spus io. Deci e bun Mucosinul?
ceva balet la teatru?

mamica fericita de Dany-boy

www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mariana mai erau de povestit niste aspecte din calatorie (saramura, barca , musculitzele ) pe care ti le-am lasat tie.Pozele sunt exclusiv partea ta.

Florina faine cursuri ai.Abia astept sa te vad pe vre-un afis la teatru.Bine ca si-a revenit Elise.

Roxana?????

Svety bine ca Dani e bine si nu a patit nimic.

Cristiana
prietena ta inca nu m-a sunat.Imi dai te rog numarul inca odata sa o sun eu.

Megbeng din cate stiu eu Hotel Continental nu mai exista.Dar sunt vile si hoteluri in zona Clinicilor.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

Florina batista bebelusului am comandat-o de pe net la http://www.overland.com.ro/ si a fost asa dragutza tipa ca m-a sunat sa-si ceara scuze dar din cauza comenzilor muulte imi ajunge disp. intr-o sapt. nu in 2 zile si chiar a venit la posta pe cand preconiza....atunci cand am luat-o eu nici o farmacie nu avea ...succes!

Roxana NU NE TINE IN SUSPANS

va pup fetelor

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

megbeng, uite www.cjnet.ro/travel/hotels/vconti/" target="_blank">aici ai si harta cu localizarea vilei Continental. Da, e aproape de Clinici. Mai aproape e doar www.cityhotels.ro/index_city_central_cluj.htm" target="_blank">asta, dar s-ar putea sa practice tarife mai mari, avand in vedere ca hotelul e nou-noutz si conditiile sunt foarte bune.
Daca ai nevoie de orientare prin Cluj, ai la dispozitie www.cluj4all.com/" target="_blank">site-ul asta, care are si harta online.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Stanca ai oua? Ca as vrea sa cumpar
Io mor aici la mama de frig si acasa am centrala, dar inca nu ma pot muta

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput