Cluj rulz! - 60

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

olaaa

am o zi parca mai linistita, imi vine sa fug intr-un colt sa astept sa treaca.aseara eram asa de deprimata si indispusa,deh hormonii, ca m-o scarmanat Mihai si azi sunt fresh

Flo, noua ne-a ajutat Stodalul, eu zic ca e ok.
si repet, Oscillo e f bun.tot parerea mea.

Roxa, nu ma uita pliiiiz!

Simo, unptr buna dispozitia ta!si pentru povestea care am avut-o!

fetelor unde gasesc storuri frumoase?lemn sau imitatie de lemn?

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

quote:
Originally posted by baby-boom
Roxu, maine iti zic cu precizie...azi s-a "scalambait" cu noi si ala care are rolul principal...o mandrete de zan, si am uitat sa-mi deschid pliscul...da' repeta cu foc!

Aloo!! zan am numa' eu! Si ... ma rog, puteti avea si voi da' numai daca in felul asta ii numiti pe iubitii vostri, ca altfel pretind daune in instanta
Pupam pe Elise ca sa-i treaca raceala mai repede!

Gagici, de la mine numa' ca-s tare bine dispusa azi si pana nu-mi trece impartasesc cu voi. N-am niciun motiv, cre' ca-i buba la cap doar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Astept sa se usuce peretele cu pitici ca m-am apucat de pictalit iarba cu floricele unde au ramas urmele de la Mutulica si Happy. Restul sunt foarte sus. O sa-i pun si pe astia sus.

Auziti una: ma duc la doctoresa. Nu-i, da-i asistenta. Io:" Transpira foarte mult noaptea. I se vede pielea capului de ud ce-i si are broboane." Zice:" Cine stie ce viseaza...hi hi hi...ce-i ba visezi gagici? Doarme mai agitat. I-o fi cald...Daca te tine buzunaru' da-i fiole de calciu gluconic. 10 zile" Auzeam ecou "fara nr. fara nr. fara nr."... I-am multumit pt. spiritualitatea ei si m-am tooot dus. Deci ii voi face o analiza.

mamica fericita de Dany-boy

www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Florina imi pare rau ca Elise e racita.Si noi am folosit cu succes Stodal dar l-am combinat cu sirop de pin si propolis glicolic.Pentru febra care e mare , adica peste 38 , am folosit panadol+nurofen la 4 ore si faceam schema in asa fel incat la ora 12 noaptea sa ii pun un supozitor cu algocalmin.Vezi mare atentie ca de la raceli din astea face repede complicatii.Incerca si echinaceea sau oscciloccocinum.Sanatate multa!

Roxa si Mariana nu stiu cum va poate place sa va epilati mai ales inghinal.E horor

Simo sper sa tina putin si vremea cu noi si sa facem poze faine.De distrat sigur ne vom distra indiferent de vreme.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, de o jum de ora ma chinui sa intru pe forum; era cat pe ce sa renunt. Intre timp mi-a pierit si cheful de scris.
Asa ca doar va din mers.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, de o jum de ora ma chinui sa intru pe forum; era cat pe ce sa renunt. Intre timp mi-a pierit si cheful de scris.
Asa ca doar va din mers.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Hello!!!

Stanca, la ce te referi cand zici de complicatii? Faptul ca tuseste? Si eu sunt putin stresata, mai ales ca n-o poate vedea doctorita decat marti...nici eu nu m-am epilat inghinal decat o data si am crezut ca moooor de durere...acum am alte metode, si toata lumea zice ca-s nebuna: aparat de tuns+lama...macar stiu ca nu ma trag de par de durere...ma bate gandul la laser, in zona aia si axiala...oare se poate?

Roxana, nu e sigur ca se tine si-n 8, dar in 22 oct. de la 19 sigur se tine...mergem???

Simo, adevarul e ca trebuie sa cer drept de copywriting...da' e asa minunat cuvantul asta ca ma trezesc cu el pi varful limbii, inopinat, pe cuvantul meu!!!

Cristiana, Mihaitzul meu va transmite cele, da' cele mai dragastoase cuvinte de felicitare...ne-am binedispus amandoi cand am pove de sarcina voastra!!!!!!!

....ma ia asta mica in brate, vai de capul ei amarata, cu febra, plouata, chefless de tot, ce mai, si imi tarege 2 pupici de aia apasati si zice prinzandu-ma de cocul a la francaise: "tu, coditza...tu codoasa"(a nu se citi cu sh)...tare mult te iubesc!!! ...am picat pe jos

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Flo, nu e sigur pentru mine 22 oct, ar trebui sa merg la Bucuresti, la un botez, dar mai e timp sa vorbim pana atunci, doar te rog sa-mi aduci aminte.

Cristiana, nu te-am uitat, uite-acu mai dau un telefon ca primul a fost fara succes.

Simo

Stanca, cine-o zis ca-mi place s-o fac? Imi place de mor..dupa

hai, pupe ca n-am chef de dulcegarii, is nervoasa!!!

Roxa-boxa

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Svety, pana la urma ce i-ai dat la Dani ca i-a curs nasul?
Eu am facut o urticarie, cred ca de la ciocolata .
Petra stranuta si ii curge nasul. febra nu are (sper sa nici nu faca)....Phuuu
Va multumesc pentru raspunsurile cu eco sau mamo de san .

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Am intrat sa va salut pe toate...ca mai multe n-am de spus....exceptand faptul ca Elise e mai bine...speram sa scapam maine!!!

Noapte buna

Mergi la inceput