Mamicilor,
Ce solutie ati gasit pentru copii in astea 3 zile in care bugetarii stau acasa ? 
Ca eu am aflat vineri despre cele 3 zile cat este inchisa gradinita lui Adi si inca imi da dureri de cap...
Voi cum ati incropit un program ? V-ati luat liber ?
Ma refer aici la mamicile care nu au suportul unor bunic, bone,etc.
Ana
coafura preferata
Gradinite inchise?!
Cresa (de stat), unde merg copii mei, e deschisa... Ce aberatie!
Of, nu sunt prea multe solutii:
1. Concediu de odihna
2. Concediu medical
3. O cunostinta, in care sa ai incredere (o platesti pt zilele respective, sau ii daci un cadou, daca nu accepta bani).
4. Daca iti permite natura serviciului si daca ai un copil mai cuminte, poti sa-l iei cu tine (m-da, foarte discutabil, dar daca n-ai alta solutie...)
Noi ne-am organizat asa: dimineata sta cu tati pina la ora 13, cind vine bunica de la servici, si seara cu mine si sotul e la schimbul 2. A gasit intelegere la servici sa poata lucra dupa-amiaza si sa putem tine copilul acasa. Cam neplacuta masura. Sincer nu am inteles de ce trebuiau sa fie inchise gradinitele, mai ales cele din cartierele unde nu sunt afectate de inchiderea traficului etc.
Petruta & bb Mihai 
Pai am inteles ca sunt toti BUGETARII pe liber, nu doar gradinitele si scolile...
Oricum, eu am rezolvat pana la urma, iar vineri pt ca am zi scurta, il iau la serviciu.
Sa vedem ce iese...
Ana
_
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."
fotografii cu noi
coafura preferata
in tara asta se intampla chestii total anormale, mi se pare o aberatie sa inchizi asa gradinitele...oh myyy
Apropo "toti BUGETARII pe liber, nu doar gradinitele si scolile..."
Care bugetari sunt liberi ? Cei din sistemul medical, in nici un caz, RATB-ul nu se pune, ADP-ul, iar lucreaza. Ce ramine: functionarii primariei, administratiile financiare, ca trezoreriile lucreaza, funcionarii din ministere. Aaa, da, parlamentarii, de aia au liber 10 zile. Cam astia sunt bugetarii Bucurestiului ? Petruta & bb Mihai