Amalia si Ilie Nastase
Raspunsuri - Pagina 6
Sabina spune:
Amalia a jignit toate romancele, nu eu:D
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
alice2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Si iaca ce perla am gasit din putzul gandirii dumisale: "Cand am nascut-o pe Alesia era canicula. Erau vreo 43 de grade la Paris. La temperaturile astea nu mai ai niciun instinct matern, era dificil s-o alaptez, asa ca am ales sa nu o fac. Medicii francezi s-au comportat extraordinar, mi-au respectat alegerea. De fapt, in spitalele din toata lumea, mai putin in cele din Romania si Afganistan, probabil, ai dreptul sa hotarasti asupra vietii tale, sa iei deciziile pe care le crezi tu cele mai bune in privinta ta si a copilului tau. In Romania nu ai voie sa alegi nimic, doctorii stiu mai bine decat tine ce-ti trebuie, toata lumea trebuie sa aiba pungi de nisip pe burta daca nasti prin cezariana, au tot felul de tampenii pe care ti le impun si pe care tu trebuie sa le accepti". |
Uel, draga mea, acesta este citatul Amaliei ! Te rog eu frumos sa imi spui/arati unde scrie ceea ce eu am bolduit si am extras din mesajul tau si promit ca ma cumintesc si accept tragerea de urechi !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Sabina spune:
pai e f clar ca in Ro accepti toate tampeniile, printre care si faptul ca la 43 de grade tre sa ai instinct matern:D
hai ma, e o declaratie infioratoare a acestei femei, sa desconsidere instictul matern pe canicula, sa considere ca e o tampenie impusa!! sa sa alaptezi
Eu nu te trag pe tine de urechi, ca n-am niciun motiv, de unde pana unde, dar pur si simplu aceste pareri ale ei nu sunt deloc de lasat in pace, pt ca sunt jignitoare, egoiste si un exemplu de "asa nu".
PS Niiucn medic din lume nu va spune ca e cea mai buna decizie pt copilul tau sa nu-i dai colostrul cata vreme esti sanatoasa. Deci e si mincinoasa.
Cum mi-am alaptat copiii
alice2004 spune:
Sabina, iubita, sint complet de acord cu tine, declaratiile ei sint la nivelul ... hmmm, nici nu stiu cum sa le denumesc, probabil ca si tata Floarea ar fi stiut sa spuna ceva mai inteligent, dar de aici si pina la o cruciada a mamelor care nu alapteaza din varii motive e ceva drum !
Te pup si iti doresc sanatate multa !
Pentru mine acest subiect este de prea putina importanta - cer scuze initiatorului - am intrat doar pentru ca mi s-a parut usor deplasata remarca la adresa romancelor ! Dintotdeauna vor exista Amalii si Monici care sa se marite cu oameni influenti si care mai apoi sa isi dezvaluie adevarata identitate, aceea a unor prostcrescute si pseudointeligente ! Daca as pune la suflet toate remarcile lor, eheee, unde as mai fi ?? Afara este o zi minunata, sa ne bucuram de ea !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Sabina spune:
dar eu nu am nimic cu mamele care nu alapteaza, numai sa nu spuna ca " e dreptul lor", asta-i tot . e dorinta lor egoista si accept atitudinea onesta, o apreciez asumata, cu conditia sa nu imi vina cu gogosi ca e "dreptul lor" care la Paris se respecta si in Romania nu. Pentru ca, cum zici si tu, in nicio tara din lume nu te obliga sa alaptezi, e imposibil, doar nu sta 24 de ore cu tine asistenta sa bagi tz in gura la copil, dimpotriva:D, in Ro ti-i umfla cu lapte praf, e cunoscut.
Si macar Moni i-a dat laptic la bebelina, fara prea multe fasoane si cu tot cu silicoane:D
Cum mi-am alaptat copiii
chiquitita spune:
Daca tot ati terminat batalia cu alaptatul, sa revenim la subiect.
Viata dupa Ilie:
http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/amalia-nastase-resemnata-pentru-multi-nici-nu-mai-contez-cineva-a-intors-capul-ca-sa-nu-ma-salute-97256.html