Epilator de care

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

si eu sunt tot pt Braun Silk-epil si il folosesc peste tot de vreo 2 ani, durerea e mai suportabila

dupa ani de lama prima dat am incercat ceara pt ca atunci era ceva mai ieftina decat un tweezer....a fost prima si ultima data can am pus cera pe mine si am jurat ca nu mai imi trebuie in vecii vecillor

Loma ca sa nu simti durerea la inceput frectioneaza zona de epilat cu gheta sterge energic ca sa usuci apoi bagi aparatul....la inceput am folosit spirt...acuma nu mai folosesc nimik

si ca sa nu mai creasca fire sub piele....foloseste scrub de caise cat de des poti, ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolly spune:

Bine, si daca te epilezi dupa ce-ti faci un dus mai caltutz... durerea e mai... mica.

Astazi este o zi noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Si eu am un epilator Braun Silk-epil de care sunt multumita.
Nu cred ca se poate numi durere ceea ce simti cand il foloseste,mai degraba te pisca.Eu il folosesc peste tot,si inghinal si la axile si nu am nici o problema.Intr-adevar,singurul inconvenient este acela ca iti cresc fire sub piele,dar exista si pentru asta o rezolvare.
Incearca sa il schimbi.

MIRELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Eu am avut un model de Braun mai vechi pe care l-am foslosit 5 ani.Acum am un Braun X-elle de care sunt foarte multumita .Ma fac cu el si pe picioare si inghinal.Pentru mine doare mai putin sa ma fac cu aparatul decat cu ceara.
Pentru firele crescute sub piele folositi un gel de dus exfoliant o data pe saptamana.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

braun de 3 ani il am si sunt f multumita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Lolly, nu stiu. Poate am eu o piele mai sensibila.
Culmea e ca ani de zile m-am epilat asa crezand ca si cu ceara as avea probleme, dar cum nu suporta ideea de a merge la epilat, am preferat sa am aparat acasa.
Am avut multe infectii asa ca pana la urma am incercat ceara si nu am avut nici o problema. Nu infectii, nu durere, nu se compara, iar pielea este mult mai neteda.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

quote:
Originally posted by Annie80

si eu sunt tot pt Braun Silk-epil si il folosesc peste tot de vreo 2 ani, durerea e mai suportabila

dupa ani de lama prima dat am incercat ceara pt ca atunci era ceva mai ieftina decat un tweezer....a fost prima si ultima data can am pus cera pe mine si am jurat ca nu mai imi trebuie in vecii vecillor

Loma ca sa nu simti durerea la inceput frectioneaza zona de epilat cu gheta sterge energic ca sa usuci apoi bagi aparatul....la inceput am folosit spirt...acuma nu mai folosesc nimik

si ca sa nu mai creasca fire sub piele....foloseste scrub de caise cat de des poti, ajuta

eu il folosesc de ani de zile,de cind nu aparuse ceara de unica folosinta si am facut "circ" la cosmetica ultima oara din viata mea...pe una o epila inghinal,pe alta pe picioare etc...eram vreo 4 in asteptare ,am dat vreo 300 de mii pe el atunci(erau decit unul in magazin-de incercare,eu am incercat!!!)...inca un sfat-nu pe piele umeda...deci nu dupa plaja,baie sau transpiratie,dupa epilat,ca dupa orice epilat(si cu ceara) foloseste un balsam dupa epilat,eu folosesc chiar si pt. mustata,nu ma las pe mina cosmeticienelor ca mai stiu eu cu ce imi dau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

multumesc de raspunsuri

cele care aveti aparate de epilat, pana la urma cum functioneaza smulge sau rade, ca tot nu m-am prins, banuiesc ca smulte, ca altfel nu va mai plangeti de dureri, si alte neajunsuri...
odata m-am facut cu ceara, cu sora-mea si am zis ca nu imi mai trebuie, ma alerga sora-mea, si eu nu.. imi tragea o bucata iar o luam la sanatoasa..

este posibil numai sa rada.. fara smulgere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue13 spune:

da, sunt unele care rad, nu smulg firul de par (si unele care au ambele optiuni). Daca arata ca o sita, banuiesc ca rade. Cele care smulg au "pensete" - ca niste lame mici care se apropie si se departeaza o data cu rotirea aparatului (nu-s eu prea clara in explicatii, dar sper ca se intelege...)

Eu am un Braun de aproape 6 ani - are 3 viteze si un "dispozitiv de atenuare a durerii" (ca niste rotite cu tepi) pe care nu-l folosesc, de altfel

Recomand cu caldura aparatele de epilat - pe al meu il folosesc cam 1 data pe sapt (pentru picioare, bikini line si axial). Cam da el semne de oboseala dupa atitia ani, dar tot isi face treaba bine.

Doare un pic la primele epilari, apoi devine suportabil (mai ales daca il folosesti constant, si nu faci prea mari pauze intre epilari)

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Clover si Artemis m-am uitat pe cele folosite de voi, definitely al meu nu arata asa, e cel din link
http://www.shavercentre.com/remington_wdf6000.html

Mergi la inceput