O alta Timisoara (8)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

na servus fetelor,
iar n-am mai scris e o perioada prea mare de timp si era sa ma dati uitarii.

va pupez pe toate - va multumesc pentru urarile pentru Kara - e o minune de copil - ia uitati ce mandra doarme ea - numa sa aiba mami timp de forum.

Intrebari de mami denaturata:
1. e save acest scaunel? COSMINA!!!!!! plizzz -
zice ca e pana la 12 kg - am voia s-o tin acum in el? Are o luna - ea isi tine capsorul destul de bine - dar de gura lu Dani va intreb si pe voi. Oricum pana primesc raspunsuri avizate - nu o tin mai mult de o ora in el.
2. Care e faza cu ridicatul copilului de cap? Ca eu una nu indraznesc si nici nu am pe cine sa pun sa mi-o ridice in hahul asta. E neaparat necesara? Sau e doar o babisma?

Merci mult.

Ce am mai facut noi in aceasta luna?
Pai fazele de spital le exclud - ca-mi vine rau daca ma mai gandesc. Cu groaza privesc inainte ca ma asteapta un control la gineco si tare nu ma mai trage inima sa ma duc acolo.
Acasa ne-a fost super greu la inceput, am tras ture de certuri cu Dani cat nu am tras noi in cei 12 ani de cand suntem impreuna. Nu ne recunosteam si reveneam dupa 5-10 minute si ne ceream scuze unul altuia ca am zbierat sau ca ne-am iesit din peneni. A fot crunt.
De cand ne-am mai obisnuit si nu mai suntem atat de panicati - parca e si frumoasa viata in trei. Am primit si vaccinul mult ravnit, ne-a trecut si raceala - dar parca tot infundata o simt.

Problema cu care ma confrunt acum este urmatoarea:
au inceput sa-mi coaca degetele pe rand. Sigur am o infectie. In spital am avut probleme cu degetele de la picioare, in colturile unghilor au inceput sa-mi coaca degetele. Doua.
Acum am trecut peste - insa avem probleme la maini - pe rand au inceput si degetele de la maini - si ce greu e la dreapta ... insa nu va ganditi ca-mi curge puroi ... etc dintr-alea scarboase ... NU! doar ma doare coltul unghiei, se inroreste si ma tine asa vre-o doua zile - apoi trece la altul ... si tot asa.
Binainteles ca ma mai zgrabāl si eu - si e numai buna de pastrat inca o zi in plus.

In rest - doar zile ocupate - nu e nici una la fel, bebelina e din ce in ce mai receptiva la ce e in jurul ei - e o dulce.
Aveti poze si filmuletze la semnatura.
Va pup pe toate - mi-ar place si mie sa ne vedem - vine si mama in w/e asta - e si Dani acasa ... poate trec si eu sa va vad o juma de ora daca va strangeti undeva.

you all si mi-e dor de voi.

Miro si Karina Ioana - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Salutare!

Hai fetelor sa ne intalnim....ca daca poate Miro....eu zic asa INTALNIRE LA MALL (ca sa fie cat de cat aprape pr mamica Miro)....SAMBATA...ORA...inca nu stiu ..voi ce ziceti????

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ceau fetele!
Ati fost cuminti? sper ca da, ceea ce inseamna ca avenit mosul pe la voi :)
Eu am fost cuminte si a venit desi nu prea trageam sperante .
Mitzuka, eu sambata probabil plec din oras, merg la un prieten cu gasca, oricum inca nu e nimic sigur.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna fetelor

Miro - draga mea ...scaunelul e save si e bun mai ales in masina ...eu il duc in masina pe andrei si acum ..al meu e pana la 13,5 kg.Asa l-am adus si de la spital...daca te uiti atenta si pune mina de sus pana jos in interiorul lui sa simti curbura in scaunel o sa observi ca e asa: e drept unde tre sa stea spatele si acolo unde e scobitura vine funduletul..
Deci stai linistita ...ce e faza cu trasul de cap??? nu inteleg.
Sa ai grija sa stea drept insa,si in patut si in carucior si sa nu mergi unde este lume ca virozele sunt la tot pasul.

INTALNIRE [/red]

[red]Sambata e ok ....dupamasa...pe la cat ? sau seara ?

Noi suntem mai bine....azi am iesit si noi afara ...luni am fost la control si m-am trezit cu un chist ...sper sa dispara.

va pup
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

buna fetele

Ce raspuns prompt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Am inteles ca Diana pleaca la resita sapt asta in weekend ... se pare ca e o moda ...cand pleaca ea ...noi ne intalnim ;dar sa nu plece special ca sa ne intalnim ...ca nu pusca !!

diana

Mergi la inceput

Iar nu am avut net....

Deci...ne vedem sau nu sambata?????
Daca da sa stabilim ora si locul.....

Va pupicesc si fug ca mai am de lucru....

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

am trimis acum 1 minut un mesaj si nu a aparut
Venisem sa trezesc subiectul [:P], avand in vedere ca doarme de cateva zile :)
Eu nu am mai intrat pentru ca am racit cand am plecat de la bal (noaptea pe jos spre complex sa mancam, cu un tricou "de forma" pe mine si o gecutza ), vineri mi-am dat seama ca am febra si ca ma doare capul si toate cele, asa ca planurile mele de circulat peste tot s-au dus pe apa sambetei. Vestea buna e ca mi-am gasit loc de revel cu prietenii, o sa-mi sarbatoresc atunci si ziua mea (2in1 - superoferta) si asa trece si vacanta... (mai sunt 9 zile pana la ea ).

Sper ca voi sunteti ok, nu ca mine (cu servetele sub nas de azi dimineata si nasul tot ranit ), pana reveniti la subiect, va

Mergi la inceput

Fetelooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

Mie dor de voi...pe unde sunteti?????

Miro...am vazut pozele cu Karinutza...pupicei la falcute!(imi mai bag nasul pe la mamici sa vad ce mai faceti, sper ca nu te superi...)

Ioana..bag de seama ca inca nu aveti net la voi la apartament!...

Alina...ce mai ziceti...ce mai fac copiii...mai un pic si vine vacanta!

Diana...gata racelile???? maipove ce mai face Andrei....

Ingerash..sanatate multa!

Dia..mai esti in Ro sau atui plecat in Franta??

Albinutzooo...ce te tot trage pe tine la Resita???? Sper ca macar te recrezi acolo ca vad ca bagi la job de numa...

Noi..ce sa spunem...suntem bine...dar azi cand l-am dus la cresa pe Dejan a venit un parinte sa zica ccc ca baietelul lui a facut varicela....si era cu Dejan in grupa...asa ca acuma atseptam sa vedem facem sau nu????
Dejan a comandat la Ciun (mos Craciun) un lego maaaare maaare...mai sa vorbeasca mama cu mosu si gata...aaa.. si un brad cu becuri asa a zis ca vrea... Ne oprim pe strada la fiecare magazin care are brad impodobit sa admiram becurile...
Ce sa zic e un copil super cuminte si mai nou dragastos..vine in brate sa facem pe bb asa zice..adica sa il pup si sa il leagan cum faceam cand era micut...a vazut un filmulet cu el de cand era bb si astea sunt urmarile....

Va pup si fug la lucru inapoi ca ma steapta o zi lunga inca...am ore pana la 7!

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo fetelor!

scuze ca nu am mai scris de mult pe la voi. Am avut si eu stress cu lucrul, apoi bb nu vrea sa vina si alte cele.
Acum sint ok, bb poate sa vina cind vrea, la lucru nu mai am pina pe 02.01 stress, asa ca I feel great

Va pup pe toate, scuze ca nu va nominalizez, dar trebuie intai sa citesc din urma.

Sper sa auzim numai de bine si multa sanatate va doresc,
Him

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

!!!
Inca nu avem net, vad ca se pune la cale o intalnire, sa ma anuntati si pe mine, pleaseeee!!!!

Noi suntem bine, putin muciosi, avem dintele nr. 6, bem cu paiul si din cana cu supapa, facem prostii, urcam si escaladam mobila din living, avem si 2 vanatai pe obraz, etc, etc.

trebuie sa ne soseasca mobila de dormitor, dar mai avem de comandat spoturile, mobila de baie, si astea cred ca dupa sarbatori. mai este muklta treaba de facut, asa ca.... . Dar suntem bucurosi ca avem ap. nostru.

va si sper sa ne auzim cat de curand.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
nunta noastra , Antalya, Italia

Mergi la inceput