O alta Timisoara (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salut si eu sectantele inca in formatie de 2 in 1.

Gio - sper ca ai avut un zbor placut si ca ai ajuns cu bine la sorela. pupici si la Marcolino. Poate te intorci cu Marcolino fugind spre tati si ii si vb pe italiana. he he - de acum tot surprize o sa ai de la el.

Simina - ai dreptate - la noi la mami ploua cu bebei - au simtit fetele ca am intrat in noiembrie si o dau inainte.
Ce sa-ti spun - azi noapte am crezut ca incep si la mine - dar a fost doar o singura contractie dureroasa - au tinut cam 5 minute durerile - dar era cat pe ce sa-l trezesc pe Dani sa ne apucam de treaba.
ce treaba?
eu am oroare de a merge la spital noapte - sa trebuiasca sa le scoli pe alea, aoi pe dr. - si ma tot sfatuiesc cu Dani ce si cum vom face - pe ce punem mana mai intai - de era sa facem si o testare dintr-aia ca la pompieri - dam alarma si incepem cronometrandu-ne in acelasi timp - sa vedem cum ne descurcam in situatie de criza.
Noroc ca al meu e mai normal decat mine - si m-a temperat - ca era in stare sa i-o fac intr-o noapte.

Diana - faci chef anu asta la Andreiu?
Albinutza - tu? Tu cred ca faci chefu tot la scarbici - dai noroc cu fetele de celula.
Alina - astept raspuns. merci mult.
Cos -
ingerasha -
Dia -
pe cine am mai uitat - de doua ori.

Hai ca mai intru (SPER).

Miro39+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

hello, Timisoara
Miro , vad ca tot 2 in 1 esti, ma ti in suspans , mai ai putin si o vezi pe Kara
Gio, gata? esti in Italia?
Angy, acuma vad ca azi a fost concertul (oricum nu puteam sa vin din cauza de cursuri ) da' io eram convinsa ca e duminica... Cum a fost?
Albiiiiiiiiiiiiiiiii, de cand nu te-am vazut!!!!!!!!!
Mitzuka, ce face fumosu' de Deian ?

eu azi am inghetat cand am umblat cu treaba prin oras si pe la scoala (inca nu ma pot obisnui sa zic ca merg la faculta), e un frig si bate un vanttttt , iti vine numa sa stai in casa la tv (sau pe forum) si sa mananci .
Deja la noi la "faculta" incep sa circule zvonuri despre profi, cum fac la examene...o sa vad eu ce o fi

Va pup pe toate,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Beeeeeeey trezireaaaaaaaaaaaaaaaaa !!

Acoosh vine Karinutza!!!

Am venit la Miro pt afaceri si o sa plec odata cu ei.. spre maternitate :))

Asa caaaa.. tineti-i pumnii lu' Miro sa aiba nastere usoara, sa nu se chinuie si sa vina Kara repede (dar nu inainte de a ajunge ei la spital ).

Faceti galerie!

Va pupam din mers!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

Bey ce emotii am...parca as naste eu.
Sa dea D-zeu sa nasti usor.De maine nimic nu va mai fi ca inainte.Totul o sa fie frumos cand iti vezi fetita.
Hai curaj!Si uite o si un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Albiii,tine-ne la curent plizzz!
Tinem pumnii sa fie totul ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

OMG!!!!!!!!!!!!!!!
Cred ca am presimtit ceva, ca nu stiu ce mi-a venit la ora asta din noapte sa verific daca s-a scris ceva la Timisoara!
MIRO, NASTERE USOARA!!!!! iti tin pumnii

Hai MIRO !!! vrem cat mai repede noutati de la tine si Kara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timi spune:

MIRO, sa iti ajute dumnezeu sa ai o nastere usoara si un bebelus sanatos!!
Iti tin pumnii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Karina a venit azi dimi la 6:09, are 2550g si APGAR 8 (cred). Atat ea, cat si Miro sunt foarte bine. Inca n-au vazut-o, nici ea si nici Dani.
Despre chinuri si alea alea va pove Miro ..oricum era extenuata cand am sunat-o

BRAVO, MIRO !!!

BINE AI VENIT, KARINA !!!

FELICITARI, DANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

FELICITARI MAMI MIRO !!!

BUN VENIT PE LUME,KARINA !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Felicitari Miro!
Bine-ai venit pe lume Kara!
Sa cresti mare,frumoasa,desteapta,sa ii bucuri pe mama si tata!

Mergi la inceput