O alta Timisoara (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Buna seara fetelor!

Nu am mai intat de mult pe la voi, asa ca scuze, nu v-am uitat. Eu sint ok, lucram inca la bb, am fost la monotorizari, acum in weekend ma inchid cu sotul in casa

Mirona si sa vina bb mai repede.

Sper sa auzim numai de bine, la toate si sa aveti un weekend placut alaturi de familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Him,mi-ai smuls un zambet,chiar esti nostima.
Auzi sa pui lacate serioase,sa nu va deranjeze nimeni!!!
Succes! Sa auzim de bine,noi tinem pumnii!!!
Gio,pleci pana la uram in Italia?Sau esti deja?Ca is bezna cu noutatile!
Miro,esti asa de mamica,incat am eu emotii,abia astept sa apara Kara,in rest ce sa zicesti figura,m-ai facut sa citesc,cand n-amn timp nici sa .....
Diana,pupici la Andreiutzul frumos!
Dia,inca nu am sunat la tip,trebuie sa mai clarific niste chestii legate de mutarea noastra acolo,mai vorbim noi.
Simina,tot voiam sa te intreb si ai vostrii artisti is asa "dusi" ca ai nostrii,ca ma apuca disperarea.
Cosmi,sper ca a fost ok la lectie,ai eu am avut,imi pregatesc a treia oara dosarul ,oare mai apuc sa dau gradu asta nenorocit .Il urasc!
Acum despre mine:saptamana viitoare avem un festival la scoala,in cadrul caruia imi aniversez(eu),10 ani de la infiintarea formatiei mele(ma rog,reau alti elevi in mare parte)care ati vazut-o in Mall in vara.
Ce sa zic,bataie de cap,capete de ,nasol,sper pana la urma sa iasa.
De ce e nasol,am avut cativa elevi care au ajuns VIP-uri,care au impresia ca daca vin la chestia asta ne fac noua scolii "imagine",uitand ca scoala i-a produs,in fine nu ma intind ca ma apuca nervii....
Asa ca va urez WE placut!
Pussy la toata lumea,in special la Albi,ca am uitat-o mai devreme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

Fetelor va multumesc ca v-ati ganit la inspectia mea.Cred ca de aceea a iesit asa de bine.Sunt fericita ca am scapat pe anul asta,iar acum cred ca e cazul sa ma ocup si d alte chestii de genul....sa-mi fac putina ordine prin casa,sa-mi adun frunzele din gradina....

Alina de ce a treia oara?Ce s-a intamplat?Sa sti ca si eu m-am gandit ca nu au nici un sens gradele stea ca daca ar fisa reflecte adevarata valoare la clasa....dar nu e deloc asa.Asta e invatamantul nostru.Am colege care sunt in pom si pomu'in aer dar au gradul I ca nu au copii si ce dracu sa faca se duc la grade si mastere,dar au la CV...au.

Mirooo ma iau fiorii gandindu-ma ca apare un mesaj pe telefon sau aici.Te pup in mod special si iti tin pumnii sa fie bine.Am vazut ca la tine la mamici apar bb-ii pe banda rulanta.

Gio drum bun si spor la cumparaturi,iar cand vi sa faci poze sa vedem ce suma ti-a fost alocata nu de alta dar daca tot e de murit..s-o faca.M-as pune sa fac si eu niste poze la dulapuri,inchise sau deschise,dar mi s-a stricat aparatul si nu am bani sa-mi cumpar altul decat daca faceti voi o cheta....nu mult...300.000 de lei vechi fiecare(suma fixa).
Dupa cum vedeti eu nu m-am rostogolit de ras,am ranjit doar.

Hai ca m-a luat valul si putrezesc frunzele in gradina.
Va pup si promit sa scriu mai des.Cele nenominalizate sa nu va suparati pe mineeee.Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alina in 1 nov. plecam. Acum sunt in mijlocul cutiilor. Impavchetam de zor.
Cosmina feic+itari pt. lectie!!!
Iar despre cealalata problema . Suntem fete de gasca, cum am fost tot timpul si am cotizat, asa ca...cotizam si pt. tine cu 300.000 lei.

si weekend placut.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare fetelor,
hop si eu la apel.
Ma bucur sa vad ca scrieti mai des. Va pupacesc pe toate, ma henerveaza Albinutza asta ca nu mai da pe aici ... dar lasa ca au gatat aia deja soclul de la statuie. Mai un pic.

Ma bucur mult sa aud ca a decurs bine inspectia la Cos. In sfarsit. Acu sa nu te mai aud vb de scoala, plizzz, vreau sa aud doar de frunze uscate si vacanta la Vladescu, da?
Auzi Cos???
Eu nu-s prea de acord cu cei 300 de mii de lei vechi - da pot sa fac altceva - pot sa dau la schimb bonuri de masa - se accepta?
Si nici nu tre sa fi geniu in ....... sa-ti vina o asemenea idee.

In rest - suntem in acelasi stadiu, tot 2 in 1. Burtoku coboara, deci asteptam.
Alina imi pare rau ca ti-am rapit timpul cu frustrarile unora ... dar .. ma rog. Succes la festival .. si nu mai baga in seama toate relele.
Him spor la proiectul BB. Nu-l surmena prea tare, ai grija si mult mult relax - daca poti sa si dormi dupa fiecare incercare ... ar fi super ok.
Diana cum adica o sa am o scorpiuta in familie???? O sa mai am una in familie - era exprimarea corecta. Iar ai uitat ca eu is pe 8??? L-ai facut pe Andrei de ziua mea. Ai uitat asa-i? nu-i bai.
Dia mai usurel cu munca ... pupici la fete - claro ca li se face dor de Franta. Of of ... ma gandesc ca e si chinuitot pt ele sa tot schimbe mediul, pt voi nu?
ingerasha pupicuri - emotii nu mai am - poate ma apuca la momentul Tz - dar acum nu am. Ma bucur ca s-a mai reglat si la voi cu orele.

Fetele noi nu ne mai scriu?

la toate sectantele si mai vb.

Miro38+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

Bey Miro,bune bey si bonurile de masa,da'nu stiu daca pe alea pot sa-mi iau aparat si nici tigari.Auzi?M-am gandit ca poate mai buna ar fi o camera de filmat,ca atunci imi filmez si casa si piscina si parcul auto....Camera in principiu nu e numai pt.mine...e pt un copil,dar ce daca o folosesc si eu ....si poate mai filmeaza si al meu sot vreo nunta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Sa stii Cos ca vei scoate bani frumosi daca merge la filmat nunti. Eu am camera, daca vrei o donez, dar dupa ce filmez prin stariantaturi.
Dasu si eu bonuri de masa, ca in sf. a luat si clau, daca tot se accepta si e la moda, de ce nu?
Miro draga mea, mai ai putin si gata. Daca coboara si burtic atunci e ok. Stii...eu in ultimele sapt. simteam bebele ca misca foarte-foarte jos. iar dupa ce m-i s-au rupt membranele, mi-a dat bebe o lovitura de am crezut ca mor. atunci am stiut ca vine, cica s-a pus pe pozitie.

Eu mai am putin si gata, sunt toate catrafusele dincolo.
Abia astept sa venim din It., sa ne vina mobila sa va invit la un tur virtual, si cand ne-om aranja toate la unul real.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Hai ca m-am disrtat de numa!
Miro,sa nu-ti para rau,ne de aia am zis,ci pt. ca intrasem doar sa va scriu ca-s ok,sa vad ce mai faceti si sa scriu la sobectu meu tot asa.Cand colo,nu erai tu de vina ci curiozitatea,sincer,credeam ca-i mai picant,dar e lait rau,pai daca nu e sare,nu e piper,culmea tot se aduna toxine
Dar cand colo ma prinse ora H,cu mobila

Ce sa mai zic,ca uitasem ca a pus Emil anuntu la publitim si azidimineata inainte de 9 suna telefonul....nu stiu daca stiti soneria mea,am inregistrat-o pe Angy cum striga"Mama,raspunde la telefon!!!"
Va dati seama ce nasol mi-a picat,de-atunci au sunat telefoanele intr-una,au fosst diversi sa vada,unii interesati,altii foarte,alti in vizita pur si simplu.
Dupa masa am fost 2 ore la ziua colegei lui Daniel(fata de care ii place )eu am plecat la repetitie,iar Emil a primit alti clienti,apoi am mers dupa copii la si am ajuns nu demult.
Nah,scuze daca-s incoerenta,ma tot suna ba pe mess,ba pe Skype si tot pierd firul.
Dar mai bine asa,pussy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

dau si io bani de cheta da' asteptati sa primesc bursa?
Miro, tot in formula 2 in 1?
Diana1971, multa sanatate lui Andrei
Gio, mai un pic si pleci in Italia, ce fain de tineee , vreau si eu asa o vacanta
Dia, cum e la faculta, la noi inca par schimbari in orar
Cos, felicitari pentru inspectie
Him, ai iesit din casa?
Roxanaio, eu sincer habar n'am de crese, cat despre bone, nu ai posibilitatea sa o pui la incercare?
Angy, sa veiz faza cu soneria, inregistrasem odata pe mobilul unei prietene niste tipete disperate toata gasca (raspunde acum la telefon!!!!) si tipa de care zica uitat sa-si puna pe silent telefonul la dirigentie, o cheama diriga la catedra sa vorbeasca cu ea ca era sefa clasei si incepe telefonul
Eu mi-am schimbat mobila din camera in we asta, mi-am reorganizat tot si acuma nu mai stiu ce si unde am pus , acum tot zic ca ma pun sa-mi fac tema da' mi lene + ca e vorba de o chestie super plictsitoare

io mi-am facut treaba pe forum , asa ca ies... toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Buna seara Timisoara!
Primiti un oaspete care are nevoie de ajutor?

Eu am nu baietel Andrei,care inca nu vorbeste bine la 5 ani...are ALALIE MOTORIE

De curand am aflat de MEDICINA ANTROPOZOFICA...sunt fascinata... am aflat ca este si un spital la Masloc langa Timisoara unde s-ar putea face tratament naturist la Spitalul de Medicina Antropozofica cu dr. Barbut si dr. Shnaider...
Mi-a mai spus si despre EURITMIE...interpretare literelor
Pentru noi este un domeniu absolut nou...daca cineva a urmat acest tratament sau stie despre ce-i vorba...va rog sa-mi scrieti

"Timp de mai mult de un secol, multi cercetatori au incercat sa afle cum functioneaza energia in interiorul organismului uman si, de asemenea, sa o masoare sau chiar sa o vizualizeze.

Inca din 1897 DR. BARADUC a incercat sa prinda "aura" pe placi fotografice. Apoi, R. Steiner, filozoful spiritualist care ne-a lasat medicina antropozofica, a dezvoltat o tehnica de cristalizare senzitiva care, prin analiza sangelui in urma cristalizarii intr-o solutie de clorura de fier, a permis indirect aprecierea starii functionale a organismului de la care s-a obtinut esantionul de sange.

In 1947 au urmat sotii KIRLIAN dupa numele carora a fost denumita o metoda care a aratat ca mediul biologic asupra caruia se aplica un curent de foarte inalta tensiune si intensitate scazuta nu permite acestui curent sa treaca uniform.

In 1974 DR. MANDEL, in clinicile sale din Germania, a studiat mai mult de douazeci de mii de cazuri de boli legand diagnosticul conventional de fotografii KIRLIAN; lui ii datoram prima scara de citire in acest scop.

De atunci, foarte multi oameni de stiinta au incercat sa explice fenomenul electromagnetic al organismului viu. Dintre acestia, pentru a numi doar cativa, fac parte Y. ROCARD, T. MOSS, L-C VINCENT, E. GUILLE etc.

In zilele noastre, energia isi gaseste explicatia in medicina Vestica prin intermediul neurofiziologiei. Energia este, de fapt, un curent electric care circula prin organism.

Acest curent este produs de schimburile celulare (pompa de Na+ si K+), care determina o diferenta in potentialul de membrana de ordinul a 60 mV.
Lucrarile lui Popp au aratat existenta razelor laser la nivelul ADN in fiecare celula a organismului. Datorita incarcaturii electrice si radierii laser a ADN-ului sau, celula este atat receptor cat si emitator de unde electromagnetice, iar limbajul intercelular sub forma de unde electrice permite organismului sa se mentina intr-un echilibru si, astfel, intr-o stare buna de sanatate.

"Dirijorul" acestui limbaj intercelular este creierul. Acesta actioneaza printr-un cod electromagnetic si prin eliberare de substante chimice (hormoni si neuromediatori).

DDFAO inregistreaza aceste circuite electrice (conductivitatea) si, astfel, inregistreaza schimbul celular la nivelul intregului organism. Prin aceasta permite:
detectarea anomaliilor la nivelul schimburilor celulare sau limbajului intercelular in diferite organe si sisteme
practicarea medicinei preventive
intocmirea unui profil psihologic (o crestere sau scadere a neuromediatorilor in anumite zone)
prescrierea unor tratamente bio-electronice (homeopatie, oligoelemente, fitoterapie)"

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

TEO
POZE CU NOI

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput