O alta Timisoara (8)
Raspunsuri - Pagina 14
angy11 spune:
Mey fetelor ,eu m-am zapacit,credeam ca v-am spus povestea cu apartamentul.
Deci ne-am mutat aici in 2000,apartamentul era primit de Emil de la firma(cautat,gasit si convins vechiul proprietar sa vanda la firma respectiva,sa accepte pretul oferit de firma ca noi punem restul,ccc am si facut...),am tot bagat bani in el,pt. ca stiam de la alte"ture" de colegi care au primit astfel de apart. ca ni le vand imediat.
Nu s-a intamplat asa,au stat actele la Bucuresti 5 ani,pana la aprobare,intre timp,noi ne-am cam luat gandul si am inceput sa bagam bani in casa lui ai mei la Chisoda.Casa e cu etaj,ei stau jos si noi am inceput sa reamenajam etajul si urmeaza la anul sa facem mansarda.
De asta aveam nevoie de la Dia de nr. arhitectului lor.
Anul asta,in vara de fapt,ne-au vandut apartamentul,am luat credit,dar nu suficient,restul am luat imprumut si de asta acum l-am pus in vanzare.
Cu toate astea mie imi pare tare rau sa-l vand,chiar daca ne mutam,eu tot voiam sa-l tin pana cresc copiii.
Ah,am uitat sa spun ca initial trebuiau sa ni-l vanda la pretul achizitiei(ca l-au achizitionat in dolari), + TVA,ei ,timpurile s-au schimbat si ni l-au vandut la pretul pietei de acum,cu o infima reducere,ca deh e angajatul lor.
Sa nu mai zic ca au venit niste evaluatori,care au pus in tabelul ala al lor si clima care e pusa de noi si baile care-s facute de noi si termopane....etc,deageaba le-am explicat ca alea is investitiile noastre ca nu i-a interesat.
Mai "misto" e ca noi la vreun an de la mutare ne-am oprit sa mai bagam bani,dar unii din colegii lui au facut totul de la A-Z,la aia saracii e mai tragic.
Cam asta e povestea apartamentului....
ingerash spune:
ceau gagicile ![]()
Incep prin a-i spune La multi ani! Siminei, multa sanatate si fericire alaturi de cei pe care ii iubesti iti doresc 
Gio, ce fain de tine ca pleci in italia!!! si io vreau!!
v-am povestit de profa mea de italiana
, saraca e un pic
, ne-a zis ca n-avem ce sa cautam la bucata aia de fier de turn Eiffel, trebe sa vedem neaparat Coloseumul 
Angy, ce naspa cu apartamentul, sa te inveti minte de acum sa nu investesti decat in ceva ce e 100% proprietatea ta :) & bafta sa gasesti cat mai repede cumparator. apropo, ai primit mesajul care ti l-am trimis azi pe mess?
Miro, ce face Kara? mai un pic?
Nu ai emotii?
Va
pe amandoua :)
Eu sunt acum mai ok cu faculta, in sensul ca ne-au mai scos din ore, ne-au mai impartit par/impar ca nu ne faceau fata profii
si am ajuns la aprox 28 de ore pe saptamana (30 defapt da' la cursurile de info nu merg ca is f f plictisitoare si se face numa teorie
). Astazi l-am impresionat pe unu' din profii de engleza care de obicei ne da de invatat cam 40 de pagini, am citit o data
aseara si am retinut un singur lucru k-lumea si fix despre ala am vorbit, la care el: "Very good, very good
" , ce mandra eram ![]()
va pup pe toate ![]()
Giova spune:

Alina nasoala faza cu apartamentul. Ca la noi...la nimeni.
Ingerash ma bucur ca s-au mai imputinat orele si ca stralucestoi la engleza. cat despre profa de italiana...no comment.
Miro e bine, Karina la fel, inca e la locul ei, creste si a depasit 3500 gr.
Noi suntem bine, umblam de zor cu hamul sau de o mana, mai facem si pasi singurel.
Ap. e zugravit, nu-0mi place culoarea din camera lui Marco, e un albastru prea inchis. Sunt propusa pe aia, cred ca au gresit cand le-am dat codul, ca nu e la fel cu mostra. Nu stiu cum s-o rezolvam, ca a costat si asa o groaza de bani.
Azi am fost la Romstal pt. niste spoturi, pt. aplici si altele dupa ce vin din Italia. Nu am gasit nimic fain pt. camera lui Marco, sper sa gasesc dincolo.
Cam atat despre noi.
noapte buna gagici.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
roxanaio spune:
Buna fetelor!
Sunt si eu noua aici, dar sper sa imi gasesc cat de repede un locusor intre voi.
Eu sunt o mamica care lucreaza si am o groaznica problema cu actuala bona, care am senzatia ca ma minte uneori. Sunt super stresata si as dori sa o schimb cu una mai de incredere sau sa il duc pe puiutul meu de 1 an la o cresa particulara. Stiu ca exista renumita Baby's Land, insa pe Macedonski nu mai exista, la nr 8 mi s-a spus ca s-a mutat, insa nu se stie unde. Stie cineva unde s-a mutat? Pentru ca la numarul de telefon pe care il gasesc pe net nu raspunde nimeni. Sau stiti alte crese mai curate pe care mi le-ati recomanda?
Pupici la toate mamicile de aici.
dia_codat spune:
Buna dimineata,
Am mai aparut si eu.
Simina cu intirziere iti transmit si eu LA MULTI ANI!!.
Gio, ce bine ca plecati in Italia. Eu am inceput sa ma tot uit pe calendar sa vad cind putem sa plecam spre Franta si cit putem sta. Probabil prin ianuarie cind sunt in sesiune aici. Sper sa pot sta macar 5 saptamin pe acolo. Vreau sa plecam cu totii cu masina si eventual sotul sa plece inapoi cu cu avionul ca el nu o sa poata sta 5 saptamini din cauza serviciului si sa se intoarca dupa noi dupa vreo 2 saptamini.
Cind o auzi sotiorul iar planurile mele de duca se ia cu miinile de cap.
Caroline a inceput sa ne intrebe deja daca mai stam mult aici ca ea vrea in Franta la Housnia (prietena ei negresa de la scoala). I-a spus chiar mamei mele ca vrea sa plece cu ea daca mama si tata trebuie sa ramina aici. 
In rest, sunt super ocupata, am peste 30 de ore la facultate pe saptamina,iar acasa sunt pe punctul de a avea in sfirsit internet. Acum doua zile i-am sunat pe cei de la RDS sa le spun ca daca pina joi nu vin sa imi puna internetul eu ma prezint joi la ei sa anulez contractul. Asa ca in aceeasi zi seara au sunat ca dimineata vin sa imi puna! Pacat ca nu i-am amenintat mai devreme. Dar mi-au pus doar cablul mi-au spus ca va fi activ pe vineri.
Miro zici ca vrei sa mai stea Kara ? Eu in ultima saptamina ma rugam de ele in fiecare zi sa iasa mai repede ca nu mai puteam!
diana1971 spune:
Buna fetelor
Simina - LA MULTI ANI !!!
multa sanatate si fericire impreuna cu familia ...
sper sa ne mai vedem si noi ,,,,,ca acusi trece anu' .
Gio- ai un nazdravan ...sa-ti traiasca ...ne-am distrat super cu baietii nostri la mall .
Roxana- bine ai venit ! poate cand ai timp ne spui cateva cuvinte despre tine sa ne cunoastem .
Despre bona ...eu nu prea am incredere ca un om in absenta mea face cum i zic eu asa ca eu sunt pt ideea de cresa...l-am inscris pe al meu la Barbie (pe rebreaunu intersectat cu ulpia traiana) depinde unde locuiesti .Daca stai in lipovei nu cred ca-ti convine ca e departe ...dar e plin de crese particulare si gradinite care iau copiii de la 1,5 ani .
Miro - asa deci o sa ai o scorpiuta in familie ...ai incurcat-o !!! sunt capoase ...hihihihihi...de la anul sa te ti la chefuri in noiembrie ..amandoi bebeii nostri..mai ales ca nu prea avem fete ...asa ca trebuie sa facem curte, vila,piscina,...etc.
daca ai nevoie de ceva sa-mi spui .
Cosmina- care mai e viata ta ? observ ca merg intalnirile ad-hoc ![]()
in rest..ce sa spun..andrei mi-a facut o bronsolita ...a fost ca o leguma o zi,38.5 temp, ...o noapte nu am dormit ,dar acum e pe pozitii,trage tot afara ,mai ales borcanele cu condimente ..pana da de piper dupa aia cred ca se potoleste
.
cand am ajuns la medic cu el deja o lua in toate directiile (de-a busilea)si are o viteza ca abea il tineam 2 adulti ...cica e copil bolnav...
Eu voi evita o perioada magazinele si aglomeratiile ca e mai bine, aerul conditionat mai ales e nasol asa ca la mall mai pauza.
va pup pe toate
Diana si
Andrei
Giova spune:
Neatza la amiaz!!!
Dia sunt dea dreptul nesimtiti cei de la RDS, trebuia sa-i ameninti mai devreme.
Saraca Caroline s-a plictisit in Ro. Unde veti sta in Franta daca ati inchiriat apartamentul?
si spor la munca.
Roxanaio bine ai venit in club. Si eu vreau sa-mi dau baiatul la gradi particulara, dar la children care, e pe langa Terra. Ii ia de la 1 an, cu conditia sa mearga singurei.
Uite un link daca vrei sa vezi mai multe info:
www.children-care.ro
Eu am auzit numai lucruri bune despre ea, si mie imi convine ca e prin zona noastra.
Diana sper sa-i treaca lui Andrei sa fie ok pt. ziua lui. Cu plecatul nostru, am mai ratat o petrecere de 1 an
, la baietelul nasilor nostri, in 4 noiembrie.
va
.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
Mirona spune:
salutare gagici,
bun venit fetei noi - sper sa gasesasca o gradi cum-se-cade.
noi suntem inca 2 in 1. Ieri am avut ceva de genul DOP - dar fetele mele spun ca inca nu ar fi - deoarece eu fac acum un tratament cu ovule (sa pregatim terenu) si s-ar putea sa fie asta. Eu zic ca era o parte din dop, deoarece ovulul la iesire este faramicios. In fine - nu va mai detaliez aici scarbosenii. Sorry.
Deci suntem inca in linie dreapta. Am terminat camera bebelinei - am pus si pe pereti desenele animate, pe dulap la fel, ma gandeam numa - sa le pun pe interior sau pe exterior???
, avem si cuier ... nu va mai fac poze ca deranjeaza populatia frustrata din imprejurimi ... voiam doar sa o rog pe Gio sa mai pozeze si ea ce-i mai cumpara lu Marcolino - sa mai aiba lumea la ce se uita ... ca de invidie se duce lipsa ... si noi nu stiam mai.
Dar lasa ca vine ea Gio de la Italia si ne arata ea ce a mai luat ... asa-i?
V-am spus ca m-am aucat sa port cercelusii Karei? Ii am deja de o juma de luna in urechi - nu sunt deranjanti insa mi s-au deschis de vre-o trei ori cand imi dadeam peste cap cate un tricou mai stramt. Sa vedem cum ii va fi si bebelinei cu ei. Dacao deranjeaza ... cumparam altii - ce naiba ... la banii nostri.![]()
v-am pupacit pe toate - si mai revin ... desi nasa bebelinei zice ca pana duminica nasc ... eu cred ca mai avem de asteptat.
sectantele vesele
Miro
38+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
Mirona spune:
inainte de a ma intinde ... era sa uit ce zi e azi ...
BAFTA COSMINA!!! - la minunata lectie deschisa sau ce-i avea matale colo la minunata scoala - inspectie ...etc.
Pupicei si ai grija de tine - de maine relax total da?
Miro
38+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
Giova spune:
Neatza!!!
Bai Miro s-ar putea sa fie dopul, eu l-am tot eliminat intr-o sapt. si credeam tot asa ca e candida, ca faceam tratament cu ovule. asa ca ai grija. eu efectiv simteam ca curge ceva..mergeam la baie...si ziceam...uite ca e de la ovul. dar nu a fost asa.
Iti dai seama ca voi face poze, mai ales ca imi aloca sotul o frumoasa suma de bani, la care unii nici nu viseaza, sau au vazut-o vreodata
.
Stai sa vezi cand ne mutam cate poze fac la camera lui marco!! Poze cu camera de fetita am vazut, acum sa vedeti si una de baiat.
caci Simina nu mai termina odata masinuta sa ne arate.
Ce nu facem noi pt. copiii nostri? doar nu vrei sa-i vedem imbracati ca la usa cortului.
Cosmi multa bafta la lectia deschisa!!!!
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra , Antalya