Informatii utile Galati
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
liliac1 spune:
KUKI Tot moldoveni si tot buni voiam sa-ti recomand si eu... si tot prin cartierul Dunarea...
In spate la "om bogat..." este un bloc turn, care are la parter un cabinet medical stomatologic...Blocul se numeste E3.
Il recomand pentru ca din cate masele mi-am facut, toate sunt in stadiul de "gaura" din motive de cedat plomba numai asta facuta de moldoveanul asta o am inca in gura.
Mai, numai pe la medici sa nu ajungem, in rest...noi sa fim sanatosi!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mihavasoi spune:
Fetelor, dragutelor, va foarte multumesc pentru raspunsurile voastre
.Eu l-am sunat pe Botezatu pentru o HSG si m-a chemat in maternitatea de pe Chicos.
Credeam ca poate face la cabinetul particular, dar asistenta mi-a explicat ca numai in spital se poate face.Acum parca am indoieli.
...nu stiu ce sa zic...ar trebui sa ma duc maine dimineata.Voi ati facut asa ceva in Galati?De obicei ma duc in Bucuresti, dar acum nu pot sa ajung si ca sa nu pired timpul ma gandeam sa fac HSG in Gl. Poate ma incurajeaza cineva si pe mine.....
KUKI spune:
Miha, hai ca te incurajez eu.
Nu stiu ce e aia HSG, dar am mare incredere in dr Botezatu. Mergi cu incredere, e un medic foarte bun si bland si rabdator, nu ai de ce sa-ti faci griji.
Asteptam sa ne spui maine cum a fost.
mihavasoi spune:
Gata, fetelor.M-am intors de la HSG si totul e in regula.Am ambele trompe permeabile.
Dr. Botezatu a fost foarte dragut, amabil si imi explica tot ce-mi facea(eu, teoretic, stiam despre cum decurge procedura, si facusem si niste instilatii anul trecut).M-a durut suportabil. Acolo la radiologie e curat .Cam atat...Ramane sa fac o monitorizare a ovulatiei la el si mai vedem...Speranta moare ultima.Va pupicesc
KUKI, multumesc pentru incurajare si celolalte fete pentru explicatii
noela_carmen spune:
miha, vai ce bine ca ai venit sa ne spui!
eram asa de curioasa!!! si eu trebuie sa fac operatiunea asta dar mi-a fost teama de spital, de medici de procedura in sine, de tot.
spune-mi te rog botezatu sta cu tine in toata aceasta perioada?
ti-a dat sa iei ceva antibiotice ianainte sau dupa HSG?
hai vino si spune-mi mai multe, vreau detalii...de la inceput pana la sfarsit ...ti rog mult, mult,mult.
cine iti introduce "instalatiile" pe "coloana"?
dau o bere daca-mi spui!
mihavasoi spune:
Noela Carmen-desi eram pt prima data la dr Botezatu a fost destul de amabil.A rugat-o pe asistenta sa-mi faca fisa(iti trebuie adeverinta de salariat si buletinul)si mi-a zis sa ma duc la radiologie.Acolo era o asistenta mai in varsta careia i-am explicat ce si cum, mi-a facut si ea alta fisa.A venit dr,m-am dezbracat,m-a asezat pe un fel de masa(semana cu plexiglasul) care avea deasupra un aparat ce facea poza.Mi-a prins colul cu ceva(cleste, nu stiu), mi-a bagat o solutie dezinfectata care ustura destul de tare,
apoi a inceput sa-mi introduca lichidul.Ma cam durea si dr ma tot incuraja ca mai are f putin si gata.Asistenta doar a stat langa capul meu, atat.Apoi s-au dus amandoi repede intr-o camaruta alaturata si pac! au facut poza.
Trebuie sa stai fff relaxata si iti spune sa nu respiri(parca)Pe mine ma taiasera toate caldurile de durere si ma inrosisem la fata.Dr mi-a facut tot , de la cap la coada.Nu mi-a dat sa iau antibiotice, dar am luat eu cefalexina ca nu da micoze.Si, ca sa-mi treca mai repede rana,
ma ung cu crema de galbenele.Ma simt ok.
noela_carmen spune:
miha, uite berea , ca doar am promis, nu?
sar'na ca ai avut asa rabdare.
moooama, da ce curajoasa esti...mi s-a facut inima cat un purice!
da' de ce rana vorbesti tu acolo?
te-a ranit? ca n-am mai auzit!
nikunikalai spune:
salutare1
miha, mi-am permis sa copii mesajul la despre hsg si nu numai, ca sunt curioasa daca procedura e aceeasi si prin alte spitale!!
felicitari pentru curaj!
hsg face numai dr botezatu?
mamescu spune:
Eu sunt pacienta loiala a Dr.Mataca.Dupa ce am trecut prin cativa medici ginecologi aici in gl,cat si in Bucuresti,unii dintre ei spunandu-mi ca nu sunt insarcinata,cand eu eram in6sapt(nu stiam de existenta ieftina a testelor de sarcina acum 10 ani) si ca trb sa atept menstra si asta la echo intravaginala!!!!!!!,am gasit-o acum 3 ani pe Dr.Mataca la a 5-a hemoragie cu primul meu copil,in spital,fiindu-mi recomandata de mai multe fete.De atunci la ea am ramas si acum,a2a sarcina tot cu ea o duc.Chiar ii spun de fiecare data cand o vad ca imi poarta noroc caci pe sarcina asta nu am avut decat mamifestari normale si de la 5 luni la ultima hemoragie din prima sarcina nu am mai fost internata decat pt nastere.Eu ma duc la policlinica Avant Medica,in spate la posta mare;este mai aglomerata acolo(nu am fost la Romar niciodata,nu stiou cum e acolo)dar merita.Si credeti-ma am vazut-o nervoasa afara iar in cabinet tot avea rabdare sa imi explice ce si cum si nu numai mie.
P.S.:daca vreti va dau listuta neagra cu medicii prin care am trecut si nu stiau ce sa mai zica de ce aveam eu(inclusiv ca e normal dupa nastere normala sa ti se rupa bazinul in doua!!!)
Binecuvantata cu suflet pereche-R. si cu un scop luminat in viata-Tomas Cristian,asteptand un bebelus in ianuarie.
KUKI spune:
quote:
Originally posted by mamescu
P.S.:daca vreti va dau listuta neagra cu medicii prin care am trecut si nu stiau ce sa mai zica de ce aveam eu(inclusiv ca e normal dupa nastere normala sa ti se rupa bazinul in doua!!!)
Vrem !