Nou stil de viata (113)
Raspunsuri - Pagina 18
nastad spune:
Sunt tare mandra, Onitza mea e fotomodel DC:
http://www.desprecopii.com/
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
Tzuni spune:
Buna seara! Sau...dimineata, cum vreti voi!
Da, mephala, is la munca. pana pe la 4 dimi, apoi de la 9.30 la 11.30 am ceva "treaba" cu Horia Brenciu
, apoi fug sa ma odihnesc, apoi sar in masina si fug la Reghin, la prietena mea, sa facem un party in pijamale! Cat despre matz...is o mama denaturata! Am dus puiul de unde l-am luat. El, saracu', s-a adaptat, dar matza mea nu l-a vrut cu nici un chip: l-a batut, scuipat...ce mai, s-a stropsit la bietul amarat, incat am decis ca mai bine isi gaseste alta familie, mai sociabila. Ce-i drept, cand l-am dus, am lacrimat ca o proasta...
Vad ca Zuzilici si Cami se tin de surprize! Frumoasa poza v-ati facut cu "copiii" in brate! Cami, sa dea Domnul sa te vad si pe tine mamica de copil intr-o zi! (ca mamica de matza esti, si inca una grozava!)
Zuzilici, a fost o mare bucurie sa te aud la telefon! M-am emotionat toata, sper ca n-am spus prea multe prostii!
Din C-ta n u ai cum sa intri pe Net?
Nastad, cand am deschis azi adresa DC am vazut poza cu piciulina si chiar ma gandeam: ce seamana cu Onitza ta! Si uite ca e chiar ea! Vaaai, ce scumpa e! Si smechera, nevoie mare! Pe Doru nu-l inscrii la fotomodele? Sa rupa gura targului de mic! ![]()
justasmallkiss, ma bucur ca ai mai aparut in zona! Mai fa si tu cate o pauza de la munca, sa nu te epuizezi! Mai da-ne v esti despre tine!
Delidana, sa stii ca ma gandesc sincer sa "dau o fuga pana la tine". Dar nu stiu: la vama e suficient sa arati vaucerele de hotel si banii de cheltuiala ca sa poti pleca spre Tailanda? Sau mai trebuie si altceva? Poate imi dai detalii legate de drum... Cine stie? Poate intr-o zi ne vedem pe strada! Mama ce fain ar fi! 
Nu dati cu rosii pt ceea ce vreau sa va spun acum, dar sunt tare happy ca mi-am luat o pereche de blugi streci si tare bine imi vin.
Se vede ca am slabit, dar parca as mai vrea sa vad o mica grasimitza data jos. De aceea, m-am gandit sa mai incerc o data dieta daneza. A trecut un an si jumatate de cand am tinut-o si parca as relua-o. Asta si pt ca de anul trecut, de cand am tinut dieta, metablismul meu e altul. N-am mai fost atat de slaba niciodata, nici macar in timpul liceului. Atunci aveam 63-64. Acum vad ca pot cobori si mai jos. Si vreau sa ating 60 si sa incep lupta pentru mentinere. Ce spuneti? Imi dati dezlegare? Shefa?
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Delidana spune:
Tzuni, du-te la ambasada Tailandei si intreaba acolo ce anume iti trebuie ca sa poti vizita tara. Nu stiu cum e cu viza si in cit timp ti-o dau, dar sint sigura ca daca te duci acolo si te informezi vei sti. Si cam cind te bate gindul sa vii pe aici? ![]()
Cit despre dieta, ce faci daca zic nu?
Probabil ca nimic, asa ca alegerea e a ta, ca intotdeaua. ![]()
Doina, am vazut-o si eu pe Oana ca "model DC" insa avea numele de familie scris gresit si ma gindeam: o fi ea, n-o fi ea..... Sa-ti traiasca, tare draguta e! 
Carmen si Zuzilici,
doua fete frumoase!
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Cit despre dieta, ce faci daca zic nu?Probabil ca nimic, asa ca alegerea e a ta, ca intotdeaua.
...daca zici nu, fug la McShit!
Merci de indicatii, o sa ma interesez ce si cum despre un posibil drum spre T. Inca nu m-am gandit la o data anume. Vreau sa vad mai intai conditiile.
Te simti rau? De ce nu dormi la ora asta?
Eu am terminat munca, fug acasa sa ma culc. Noapte buna!

_
Tzuni
khristin spune:
Delidana, scuze c-am lipsit motivat din motive de multe treburi pe cap, gen serviciu-casa, serviciu-casa si oboseala cat cuprinde, la raport stagnez, te-am vazut in poze, aratai tare fit, asa ca gymul tau se pare ca really paid off ...keep going
...despre senzatia de lehamite o am si eu din cand in cand, o pun pe seama muncii intotdeauna
....io una astept vacanta, azi a fost aici ziua de multumire adresata profesorilor (cica ne-am sarbatorit) pana una alta luni acum avem liber ca sarbatorim Thanksgiving 
Mephala, sa-ti traiasca juniorul, l-am admirat in ultimele poze, e un dulce 
Cami si Zuzilici, se pare ca v-ati cam destrabalat impreuna 
Nastad, sa-ti traiasca fotomodela 
Va salut pe toate, nu ma dati disparuta....ma duc la somn acum ca maine e another day...
Cristina
noi si poze mai noi
nastad spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Buna seara! Sau...dimineata, cum vreti voi!
Nastad, cand am deschis azi adresa DC am vazut poza cu piciulina si chiar ma gandeam: ce seamana cu Onitza ta! Si uite ca e chiar ea! Vaaai, ce scumpa e! Si smechera, nevoie mare! Pe Doru nu-l inscrii la fotomodele? Sa rupa gura targului de mic!
_
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Multumesc!

L-am inscris si pe Doruletz, in aceeasi zi.Daca nu iese acum , mai insist.
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
nastad spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Tzuni, du-te la ambasada Tailandei si intreaba acolo ce anume iti trebuie ca sa poti vizita tara. Nu stiu cum e cu viza si in cit timp ti-o dau, dar sint sigura ca daca te duci acolo si te informezi vei sti. Si cam cind te bate gindul sa vii pe aici?
Cit despre dieta, ce faci daca zic nu?Probabil ca nimic, asa ca alegerea e a ta, ca intotdeaua.
Doina, am vazut-o si eu pe Oana ca "model DC" insa avea numele de familie scris gresit si ma gindeam: o fi ea, n-o fi ea..... Sa-ti traiasca, tare draguta e!
Carmen si Zuzilici,doua fete frumoase!
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Multumesc!

Numele e scris corect: Oana Mihaela Nasta
Doina,
Oana(03.04.2003) si
nastad spune:
quote:
Originally posted by khristin
Delidana, scuze c-am lipsit motivat din motive de multe treburi pe cap, gen serviciu-casa, serviciu-casa si oboseala cat cuprinde, la raport stagnez, te-am vazut in poze, aratai tare fit, asa ca gymul tau se pare ca really paid off ...keep going...despre senzatia de lehamite o am si eu din cand in cand, o pun pe seama muncii intotdeauna
....io una astept vacanta, azi a fost aici ziua de multumire adresata profesorilor (cica ne-am sarbatorit) pana una alta luni acum avem liber ca sarbatorim Thanksgiving
Mephala, sa-ti traiasca juniorul, l-am admirat in ultimele poze, e un dulce
Cami si Zuzilici, se pare ca v-ati cam destrabalat impreuna
Nastad, sa-ti traiasca fotomodela
Va salut pe toate, nu ma dati disparuta....ma duc la somn acum ca maine e another day...
Cristina
noi si poze mai noi
Multumesc!

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Tzuni spune:
Buna dimineata! Hai, trezirea si...la munca! 

Meniul de azi:
D: ceai de lamaie
P: salata de cruditati cu sos de iaurt
S: paella
Revin de la cealalta slujba...![]()
_
Tzuni