mi se zbate ochiul stang
Stiu INTERPRETAREA populara a acestei afectiuni oculare. Nu vreau sa ma gandesc la asa ceva si de aceea caut remedii.Pentru ca de cateva saptamani mi se zbate ochiul stang,aproape permanent. Poate e lipsa de Ca, Mg sau curent. Acum iau Mg,Ca si piroxicam.
Stiti alte remedii,accept si leacuri babesti numai sa-mi treaca. 
A mai patit cineva asa ceva si cum ati rezolvat problema?
Raspunsuri
maraki spune:
Si eu sant in aceeasi situatie, de cateva sapt. mi se zbate ochiul stang, il inchin si atat ca nu stiu ce pot face
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
coraly spune:
Lipsa de Mg!
Tine cura asa cum trebuie si la sfarsit ai sa vezi ca nu iti mai sare. Si eu am avut, eram cu Ca si Mg sub limitele normale.
In plus, mananca alimente bogate in Mg, cereale integrale, seminte, nuci, alune si banane.
Coraly si Sergiu
poze
corinadana spune:
Si lipsa de Ca!Incercati cateva zile fara cafea, coca si o sa va reveniti.
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
klato spune:
Bei cumva prea multa apa?
Suna ciudat, dar patisem si eu chestia asta si am cautat pe internet posibile semnificatii. Una dintre ele era consumul (prea mare) de lichide. Nu cunosc legatura dar trebuie sa recunosc ca in perioada respectiva incercam sa respect regula de 2 litri minim de apa/zi (fie vorba intre noi, beam vreo 3 jumate), umblam cu sticla dupa mine
si faceam din ochi la oameni...nu de alta dar nu ma puteam abtine...![]()
speranta spune:
multumesc fetelor,Klato chiar m-ai distrat,dar nu e de la apa nu beau atatea lichide. Analizele de Ca si Mg le-am facut in luna august si erau in limite. Acum am sunat medicul de familie si i-am zis ce problema am si mi-a recomandat 2 pastile de Ca pe zi,un Mg efervescent si cate un piroxicam, SA IAU PANA-MI TRECE!aveti alta schema de tratament? pupici.
Annie80 spune:
....ca sa fiu sadica as propune sa-l scoti si sa-l tii cateva minute in congelator.... 
De obicei la asa ceva folosesc picaturi de ochi...din cele care curata ochiul
SilviaPop spune:
mai, culmea!!! si mie tot stangul so de o saptamana
. oare de ce nu si dreptul? ma enerveaza ca nu pot sa stau de vb cu lumea ca fac cu ochiul. orice zice omul, de bine, de rau, eu ii tot fac cu ochiul
. si ei fac ochii mari la mine
. maine dau iama in magneziu, bine ca mi-ati spus
J G spune:
Silvia ma tavalesc de ras - iarta-ma, te rog! Mooorrr....

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)
andreea81 spune:
Mie cand mi se zbate ochiul stang, am o bucurie. PE BUNE!!! Da' tre' sa recunosc si faptul ca sunt destul de superstitioasa..:)))![]()
Andreea
Andreutza