40 cu + sau - (cap.23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Nu va ingrijorati , traiesc (inca ) dar din motive obiective (musafiri) nu reusesc sa ma apropii prea des si mai mult de 1-2 minute de culcutor !

Am citit ce s-a mai intamplat , dar nu pot acum sa va spun nimic la obiect , poate reusesc maine (sau poimaine???) sa scriu mai multe...

Va pup pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

ce pisici se intimpla iar? mesajul meu l-am trimis....nu mai conteaza si e postat inaintea celor pe care deja le-am citit....
imi pare rau ....
sper sa-l vezi adrienne...
Doina

Craciunitza ce frumos lucrezi...si culoarea imi place, super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

suntem pe pagina 6 iar eu postez pe pag 5 nu mai inteleg nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Adrienne, eu zic sa iti sustii punctul de vedere, asa cum l-ai spus acum in ultimul post, ca in conditiile astea nu se stie al cui e copilul, mai ales daca spui ca nu e pe cind ea a stat la voi. Si explica-i ca o casnicie in care el e silit s-o ia din cauza copilului are sanse zero din start, si sa gindeasca situatia cu mai multa maturitate, nu copilareste, sa nu-si puna ambitia in joc fiindca asta se intoarce tot impotriva ei pina la urma. Nu are nici un rost sa traga de el daca el nu mai tine la ea.

Partea cu copilul, daca se hotaraste sa-l lase, e urmatoarea. Si va fi rezolvata cind se va sti exact al cui e. Copilul nu are nici o vina si daca ea se hotaraste sa-l lase e dreptul ei, dar si responsabilitatea ei si a celui care ii e tata...

Adrienne, nu te poti lupta cu destinul, asta e, nu trebuie sa o iei asa dramatic, e o tendinta naturala sa fii nemultumita de fiul tau pentru ca sunteti doua temperamente diferite, dar nu spune ca nu e bun de nimic fiindca nu e asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Craciunitza, Lu a spus 'frunze de sfecla' dar sunt de fapt niste rude ale sfeclei, nu stiu daca se cultiva pe scara larga la noi dar pe scara mica da - am la mine la tzara 2 tufe de chestie din asta puse pe post de spanac, le merge de minune, la primavara cred ca seman prin toata curtea si o tinem dintr-o placinta in alta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Io v-am lasat bine si uite...
Adrienne,pe mine una ma calca nevoia cind aud de asemenea intimplari!
Pt ca,daca va mai amintiti am trecut ,indirect prin asta,mai inainte.
Si chiar nu ma pot abtine sa nu fac asa pt ca io nu pot si nu am,iar cele care pot isi bat joc.
Tu spui ca fata aia incerca sa-l recucereasca pe fiul tau,deci i-a pus-o pe nas!Vina lui este ca nu a fost pe faza!Daca intr-adevar a fost cu ea.Cred ca toate stim ca NOI,femeile,trebuie sa ne protejam.Ca noi suntem cele care avem aceasta obligatie si ca o facem constant.Pt ca indiferent cit este de bun barbatul de linga noi ei sint mai hahalere.Sa nu crezi ca incerc sa-l disculp 100%.In fond e nevoie de doi sa iasa un copil.Daca se poate barbat si femeie.Nu te supara pe mine,incerc sa te fac sa zimbesti putin.
Acum,una peste alta,nu ai alta solutie decit sa ai discutia cu amindoi.Va fi grea,dar trebuie sa impui niste conditii si niste limite.Si sa ai niste cerinte.Cit despre insuratoare.....He!He!
Mai aveti mult pina acolo!Prima data trebuie descoperit adevarul,iar daca este intr-adevar al lui va trebui sa-si asume raspunderea.Nu-i musai sa se insoare pt asta.
Am voie sa spun ca mi se pare un dar extraordinar,chiar daca nu vine la momentul potrivit? Nu vreau sa te supar,dar nu m-am putut abtine.
Mi-au dat lacrimile.Trec la capitolul tricotaje.

Craciunitza,tie-ti Dumnezeu miinile!F frumos.

Vroiam sa scriu mai multe dar m-am zapacit.

Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Intru si eu repede de la scoala.
Adrienne sincer nu stiu ce sa-ti spun. dar eu nu as crede-o asa pe cuvant pe tipa, doar ptr ca spune ca e copilul lui. Cu atat mai mult ca nu are chiar numai apucaturi "catolicesti".
Ufff nu esti singura cu probleme din acestea....uite sora mea are aceeasi problema cu unul din copii. I-a spus ca prietena e gravida in luna 8-a.Singura diferenta este ca el a stiut de la inceput ca este tatal, asa ca s-au casatorit si acum puiul mic si dragalas are 7 luni. Si toate astea in perioda de doliu cu tatal meu. Si acum are sora-mea 4 copii in loc de 2, caci amandoi baietii stau cu nevestele cu ei, adica 8 persoane in apartament de 3 camere. Si copiii toti patru sunt studenti parliti fara un ban....deci intretinuti de sora-mea. Si ea e la pamant, nu am vazut0o niciodata asa. da vina pe moartea tatalui nostru...dar eu o cunosc mai bine.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaSor spune:

Salutica la bobor
Nu stau mult, ca am de calcat
Si de fiecare data cand pun masina incalzita peste poate pe cate-o rufa, imi imaginez ca, de fapt, i-o pun lu' musafira de ieri pe fixionomia figurii! Sa ma iertati pt violenta imaginii, dar unii oameni si-o cauta cu lumanarea!
Adrienne, situatia e cam albastra, dar asa cum te-am citit eu pe-aici, simt c-o s-o scoti cu bine la capat. Important e ca tu si fiul tau sunteti de aceeasi parere. Iar pt duduita cu parul roz parca si vad c-o sa geseasca familia cea neintinata o solutie onorabila, ca nu si-or strica ei imaginea chiar asa! Curaj!
Sa-ti zic un secret: inainte de a fi Sor, eram I; m-am catranit intr-o "buna" zi, mi-am inchis contul si cand sa-l redeschid, iaca pozna ca nu s-a putut. Asa ca-mi facui cu greu alt cont si postez numa' unde consider eu ca e bine
Craciunita, mamzel iti multumeste de complimente:-) Aia facem, o pupam in botic toata ziua:-) Cred ca i s-a si acrit, saraca, de-atata zgandareala. Nu-i vorba, stie sa se apere:-) Pana si vecinii au ajuns sa se maimutareasca la ea:-) Frumos puloverul, sa-l porti sanatoasa!
Se puate, mey Oana? Ttz tz tz, ce lume ne-ntelegatoare! Io zic s-o asculti pe Mik, are perfecta dreptate
Mik, vrei sa-ti trimit graunte de zorele? Am asa: albe cu nervuri albastre, albastre cerneala, violet inchis, ciclamen si unele turbate rau, ciufulite, un soi de rosu. Undeva, pe coclauri, am ochit unele maaaari, un albastru deschis frumos tare (ma duc sa ma plimb pe-acolo si-adun cateva seminte, o fi considerat furt?)
Carmi, am admirat baietelul dulce si apoi pisoiul cu nume parfumat:-) Sa-ti traiasca amandoi!
Lulu, de unde fac eu rost de frunze de sfecla? In loc de parmezan pot sa pun emmental râpé? Te-nvat io sa tricotezi repede! (cu andrele nr 8 )
Cicina, frumos filmuletu' Io am rasfoit pe-acolo si m-a amuzat mult acesta. Nu ma potolesc!
Sunt in urma cu cititul, pe masura ce recuperez o sa vorbesc cu toata lumea. Pana atunci la grupir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Ce fac fetele? Eu acum am venit din oras si ii pregatesc o surpriza oanei_cretu dupa meci...

In alta ordine de idei tata m-a instiintat azi ca de acum incolo trebuie sa platesc partea mea in casa...intretinere, lumina, tel, net, cablu, mancare..etc.....nu stiu cum ma voi descurca dar incerc...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...

Ajut-o pe Barbye

ZIUA MEA

Pozeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Sunt o harnicutza, am terminat deja de calcat.

Craciunitza, sigur te-ai certat cu sotul pe motiv de platit salarii si nu ca esti tu usor nervoasa?

M-ati inebunit! Nu-mi imaginez placinta cu ierburi din alea si pace! Nema, cand vii tu acasa n-o sa fie buruienile uscate? Cum le mai pui in placinta? Ca pana la primavara noi nu mai avem rabdare.

Am vazut la tv o parada a modei cu tricotaje. Nu era chiar ce speram eu sa vad, dar macar am aflat: se poarta cu putin mov
Soni, si cica se poarta french-ul colorat. Tot cu putin mov. Sau unghiile negre. Ufff, deloc nu sunt in tendinte. Craciunitzo, mi-ai luat mohair mov?

Mai bantui.

Mergi la inceput