40 cu + sau - (cap.23)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

quote:
Originally posted by soni
Craciunitza s-ar putea sa nu-ti priiasca .Sint persoane care beau ceai de musetel si sint mai agitate ca inainte.

Asa e, acum am venit de la medic si mi-a spus ca fac reactie inversa la calmante. Mi-nu-nat!
Am citit tot dar nu am timp sa raspund, fug sa pregatesc cina si sa ma bag in pat, sa vedem daca ce mi-a dat doctorul are efect.
Noapte buna!

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

huh ce viteza aveti, fetelor!!!
Eu am plecat acasa la pagina 19, si am ajuns la pagina 2...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Ana-Maria eu iti spun doar atit:durerea si supararea tinute in tine te doboara.Hai,scumpa,varsa tot!Sa tii minte un singur lucru:noi toate am trecut prin una sau prin alta.Una mai rea ca cealalta sau mai buna,de aceea te vom intelege intotdeauna si vom fi alaturi de tine indiferent ce se-ntimpla fara sa judecam si fara sa infieram.Pe mine ma onoreaza increderea Oanei si a ta.Si nu arunc vorbe in vint.Eu cred ca,daca voi ne dati voie,va putem ajuta mult.
Faza cu plicurile e naspa,dar am o singura intrebare?Cum a fost trimis?Daca e recomandat atunci mai ai o sansa sa te bati cu posta,daca a fost trimis simplu nu mai e de facut nik.Din pacate.Este raspunderea expeditorului si nu a ta.Cit despre cazul doi :rabdare.Stii tu bine.Si explicai doamnei ca nu ti-a parvenit.Of!Of!Topicul ala de la generale nu a adus nik bun.

Kuki si Craciunitza,nu neaparat in ordinea asta sau invers,cel mai bine deodata.Bag piciorul ca m-am inghemecit ca mohairul vostru!
Eu una va invidiez din toata inima ca aveti placere si rabdare sa andreliti.Cind va citesc imi vine sa va iau pe amindoua in brate si sa va pupacesc!Pt ca io veci n-am avut rabdare si nervi pt asta!Adicatelea lucrez de 'jde mii de ore si io n-am decit 10cm,cel mult,si pina-i gata rufa ma sui pe pereti.Noa,noapte buna!Desi imi plac mai ales cele cu gaurele,dantelutze si modelase.Da nu facute de mine ca ajung la virsta lui Matusalem si tot nu-s gata!Spor la munca!

Soni io te tzuc ca de obicei chiar daca nu-mi trece nik prin cap pt tine.

Si pe voi toate ca tare-mi place de si la noi!
Urmeaza la jurnal partea despre prietenie.Da' nu stiu cam pe cind ca de-abia acu' o coc.Si voiu sa fie parfecta de-a dreptul!

Nu ma luati in seama ca am fo doo pahare de palinca la bord!

Va tzuc pe toate.Io sughit cot la cot cu berbantul.Am beut amindoi!Sa ne fie de bine!

Gabitza,sa stapinesti cu mult noroc !

Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Nomi, sa va fie de bine. Astept foaia noua de jurnal.

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

buna treaba cu palinca noemi! si eu am baut o bere ca al meu sot a avut chef de bucatareala si ne-a facut gratar mie si copiilor asta seara, eu fiind satula din we (ca am avut musafiri italieni si a trebuit sa gatesc la greu)
va dau si voua ca e rece si face guler
hai pupici si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

eh..uite ca am iesit si din butoi ...ca eram cu totul in el....cred ca de la foame....ca mi-e o foameeeeeeeeeeeeeeeeee.......

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...

Ajut-o pe Barbye

ZIUA MEA

Pozeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Doina merci, dar eu sant pe partea lui Noemi, cu palinca , ca e cam frigulet sa-mi incalzeasca sangele in vene.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Mi-ati facut pofta cu andrelele, si bine mi-ati facut, ca am terminat niste botosei pentru Fabiano, inceputi acum cateva luni.... Am zis !

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Acu vin de la spital .Sint putin trista dar i-mi revin si revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaSor spune:

Na seara, fetili
Eu am fost la acupunctura azi dupa amiaza si, ca niciodata, am simtit fiecare acusor:-( Le mai simt si-acum:-( Asa ca s-ar putea sa fiu incoerenta.
Si-am facut si una nefacuta, de se supara conjointu' (intre timp i-a trecut): au venit niste unii in vizita (prietenari din junetea lui, un el si-o ea), i-am tinut la usa un bun moment si, cum nu se simteau sa plece, i-am invitat in casa, dar cu asa o mutra acra.. Eu sa fi fost in locul lor nici nu intram, zau! Le-am atras atentia sa se stearga pe picioare si m-am strambat cand "duamna" a aruncat chistocu' in curte. Au stat pe capul meu vreun sfert de ora (eram doar eu cu mita acasa, da' ea oricum i-a tratat cu varful cozii). Pe-aci e obiceiul, fie ca-ti place au ba mutra aluilalt, sa te pupi, tzoc-tzoc, de parca ar fi a mai mare placerea... Eu nici macar asta n-am facut...
Va dau cuvantul meu de onoare ca mi-e drag sa primesc musafiri, imi place sa bucataresc si toate-mi ies parca mai bune cand le pregatesc pentru, ma simt bine cand avem invitati, imi gatesc sufletul dinainte si-apoi imi pun sub perna momentele placute petrecute impreuna cu oameni dragi. Si tocmai de-aia, cand cineva nu-mi place, nu vreau sa ma prefac deloc. Oamenii astia de-aterizara azi nu-mi spun nimic si pace buna. Macar de-ar fi dat si ei un telefon inainte...
Si-acu' spuneti si voi: sunt eu nepoliticoasa/gretoasa/intepata/infumurata/ samd?
M-am amarat degeaba...
Am mai pus cateva poze cu mamzel Carbone
Ma duc sa mai citesc din urma, da' ma-ntorc. Pana atunci tulmond

Mergi la inceput