40 cu + sau - (cap.23)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Nici o malitiozitate, parol ma jur, ti se pare tie, pt ca nu iti place de neamtul care nu-i italian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Llaura, n-ai socotit eventuala virsta sau stare civila! Avitaminoza, clar! Ia gelule (doamne asha le-o zice??? ca suna bizar - auzi: ge-'lu-le), previn si gripa!

Mergi la inceput

Doar ma uit, ce importa varsta si starea civila.
Acuma ai si tu dreptate. De ex am un coleg care imi acorda periodic privirea de sus pana jos din capu' holului. Si imi ofera ajutor profesional. Mai mult nu, de ce sa ma aberez...
De unde maica avitaminoza, ca am facut duminica o oala de ciorba de burta care s-a terminat marti; romanian branza e dusa si ea de mult si nimeni n-a cumparat alta. Banane si piersici, mancarea de baza, da' or fi din alea americane fara vitamine, eu de un' sa stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Pai vezi? Nu tu Herbes de Provence, nu tu blettes sau scoici bareze, de rattatouille nu mai zic, rednecsii la post , sigur ca deviaza gindirea... tre' sa ai grije la americanii astia ca uite-ashe iti pierzi bunele obiceiuri!

un pic de stil, s'il te ple, bre! Palinca/telemea la aperitiv si niste blue cheese, Munster si fromage de chevre cu Bordeaux la desert, lasa bananele si nu te mai lua de impiedicatzi nevinovatzi

Daca insa gasesti unuldeununouazecicumustatzacreiertandretzesiasamaideparte atunci da, da de veste!

Si fiindca ne apropiem de ora de sculare a celor de pe coasta de est, uite aici o cafelutza aburinda, ca am auzit ca prin Ro e frig si ploua...

hai ca editez aici - am uitat ceva:
si lat in spate. Altfel nu...

Mergi la inceput

Po' sa bifez ununouazecimustatza, preda ceva sf, architectural drafting, mai departe nu cunosc ca-s femeie serioasa, da s-a prezentat single dad, cartea preferata: Biblia si muzica preferata: rock. Packaging interesant, a, si chelie (nu mi-e jena, ei vorbesc si mai rau de noi).
Sa nu ma injurati ca m-am aberat asa extensiv, va pup, care de buna dimineata, care de noapte buna.

PS. aia cu "s'il te ple bre" imi placu la nebunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxane spune:

'neata!
eu sunt prima care-ti multumesc pentru cafeluta Nema..e asa tare, fierbinte si fara zahar? mmmmmm..cat e de buna!
Da, da, e tare urat aici, e frig si mohorat..mie imi da o stare de-aia de as plange non stop (nu ca n-as fi de fel o plangacioasa si n-as avea motive). Poate, poate or mai veni si zile frumoase ca doar nu ne-o tine DD numai asa pana la primavara.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

No, servus dragelor.
Asa-mi plac povestile americancelor, ca am ce citi dimineata la cafea, vorba vine cafea, ca beau ceai sau apa.
nema, tu ai chef de distractie daca te gandesti deja la Revelion. Cand vii acasa?
kim, vrei neaparat sa ai masina americana in Romania? Ca altfel nu te inteleg. Ti-am mai spus, normele eupropene difera de normele americane, in sensul ca masoara altceva. Asta este o masura protectionista facuta mana-n mana cu industria de automobile. Nu conteaza ca masina ta este buna la normele americane. Ti-am spus ca am primit o masina cadou, a fost nebunia de pe lume s-o aducem in tara si daca nu era mostenire de la bunicul, nu ne chinuiam. Si costa foarte mult. Si nu merita.
Pisi-pis, ce este ala bruxism?
Laura, si eu simt un fel de adapost la subiectul asta, si ma manca sa nu mai intru pe forum, din cauza de lehamite (ce mai faci lu?), dar ma gandesc ca-n ziua in care chiar o sa mi se ia de forum, o pot face fara spectacol. Oricum, s-a degradat mult forumul.

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaSor spune:

E clar Am vrut sa editez mesagiu' de ieri si-a iesit o varza...
Oh, pardon, era trasa cortina si-am gandit cu voce tare, nu ca ar fi prima oara...
Buna dimineata, fete dragi
Adeca sper sa fie - inca - dimineata, ca pana ma-nvrednicesc eu trece baba cu colacii.
Voiam sa iegsplic cum ramase cu tzoc-tzoc-tzoc:
- pe-aci, prin regiune (io-s in sud, la fo 80 km de Marsilia) e de doua ori: tzoc-tzoc, de regula inchid ochii, inspir, execut, expir si gata! A trecut!
- la Monpellier e de trei ori: tzoc-tzoc-tzoc
- la Paris de 4, cu avantaje si dezavantaje; daca se-ntampla sa fie o vizita la o famelie mai numeroasa asa, cu parinti, bunici, copii, animalute de companie samd, dureaza numa' tzocaiala o juma de vizita. Avantajul e ca se reduce timpul in care ei pun intrebari (mie) despre: tigani, ceaucescou, cersetorii de la semafor si coruptia din Ro. Asta se-ntampla in primul an, acu' incep eu sa vorbesc prima si le spun cum era Enescu amorezat de Franta si cata perfectiune exista in Coloana lui Brancusi:-) In doi ani am echilibrat balanta si-am invatat sa conduc discutiile (alea de-o iau prin balarii) pana la primul luminis. Dezavantajul major e ca de atata tzocaiala poti sa ramai cu ticuri nervoase!
Am exagerat nitel, da' numarul de tzocaieli difera mult de la o regiune la alta.
Si io pe Lu am tzoc-tzoc pe obrajori si tzoc in frunte, rezultat final tzoc-tzoc-tzoc
Gata cu tzocaiala, de-acu' redevin serioasa: da-ti-l incolo de butoi, ca ne trebuie pt vinul de anul asta!
Va anunt ca n-am avut timp sa cetesc din urma si ca nu mai inteleg nimic, tot ce-am priceput e ca forumu-i cu verdele-n jos...
Sper sa mai vin azi, daca nu va doresc o zi extra si va tzoc-tzoc-tzoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Hop si eu dupa o tura la zz-eu. Ce mi-o fi trebuit?
Dupa ce am citit pe-acolo am venit sa ma refugiez repede acilica la adapost, unde-i liniste si bine.

Dana, bine ai venit. Ce onoare pe noi, sa postezi prima data la subiectul nostru, care de altfel e cel mai cel din tot forumul, ai sa vezi.

Oana, unde esti? Si cum?

Gata, fug la treburi, da' mai vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Maria, adica pauza de publicitate nu s-a terminat inca?

Mergi la inceput