40 cu + sau - (cap.23)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna seara dragele mele.
Soni hai capul sus iubita, caci trebuie sa privesti larg spre viitor nu spre trecut. Stiu ca te doare si-l porti inca pe umeri, dar nu-l lasa sa te arunce asa de des in disperare. E doar TRECUT. E despre prezent e altceva...dar mie imi este ca la tine prezentul e "controlat" de trecut. Iubita tu trebuie sa intelegi ceva: tu esti o persoana deosebita si daca sora sau alte persoane nu cred asta e pierderea lor.
Uite iti pun un citat aici...din memorie, care m-a marcat si pe mine toata viata:
"Omul deosebit e ca vulturul, cu cat se inalta mai mult, cu atat e mai greu de vazut, si e pedepsit pentru maretia lui prin singuratatea sufletului".

Mik iubita ce poze ne pui tu acolo, caci mie imi apare una cu o geanta si una cu stop si interzis la dreapta.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

sigur kim

azi implinim 10 ani de la casatorie.sotul m-a asteptat acasa cu masa gata, sampanie rece, Adrian adormit cuminte si Andreea cu toate temele facute.....lucruri marunte dar care pe mine m-au emotionat si m-au bucurat mai mult decit orice cadou mi-ar fi facut...

pup toate fetele

Doina

Mergi la inceput

polux eu nu fac nimik in mod special dar nu stiu de ce mesajele mele apar postate cu o ora mai devreme decit le scriu.de ex acum e 20.02 ...sa vedem pe unde apar...
OLivia e kim?

Doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

quote:
Originally posted by KUKI
Ma doare capul si-o masea. E suficient?

Craciunitzo, tu cum te simti?

No, fix asa ma simt. Cre'ca de la impotrivirea progresului mi se trage. Tocmai am vorbit la telefon c-o doamna care mi-a spus ca, daca n-o mai critic si vorbesc frumos, livreaza coletul azi, nu maine sau poimaine. Mi s-a spart o masea. De la cum am crasnit din dinti

Pozele cu lu si Mik cred ca sunt prea mari ca nu am reusit sa vad decat o poseta agatata-n cui, dar v-am vazut in pozele mici si am o intrebare: la subiectul asta intra si doamne mai tinere? :)

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Yuppiiii...la mine a venit Mos Craciun.
Craciunitzo, tzoc-tzoc de doua ori Ma uit la mohairul meu si ma minunez, parca e o vesnicie de cand n-am mai tinut in mana asa ceva. As pune chiar acum ochiurile pe andrele daca m-as putea hotari ce si cum sa incep. Combinate ori uni?

Soni, iesi afara din butoi, mai ales ca cine te-a bagat acolo, nu merita atata atentie.

Doina, LA MULTI ANI FERICITI. Frumos din partea sotului. Cata liniste aduc gesturile astea aparent marunte...

Pisi-pis, tu ai fugarit-o pe Porumbela de nu mai da pe la noi?
Frumoasa vacanta ati mai avut. Si munte si plaja, de toate. Bravo voua !

Porumbela, au plecat musafirii? Stai pe-aproape ca vine si la tine Mos Craciun.

Mik, chiar asa, uitasem de creatiile Marghiolitei! Bestiale erau, mai vrem, mai ales daca zici ca a trecut la varianta color

Nomi, unde esti? In butoi nu esti, ca acolo e Soni.

Ciuss, nici o pauza? Cum e la colegiu? Ce predai tu acolo?

Sunt vesela, se simte?

Edit ca sa zic ca eu am postat la ora 20 si s-o intreb pe Liliana daca a facut rezervarea la masina aia cocotata

Mergi la inceput

kuki multumesc frumos!

se pare ca si mesajele tale apar postate tot cu o ora in urma....

ce se intimpla? numai mes trimise di Ro sau toate sunt asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Fetelor, voi ma complexati. Ma duc cumintica inapoi, ca nici nu-mi mai gasesc mesajul, ca sa citesc tot ce-ati scris. Mamaaaaa ce viteza aveti!
Eu tocmai am iesit din sedinta cu sefa, da a fost nine dispusa . Pacat ca m-am mai pricopsit cu un capitol de facut in plus la relatoriu. Asta-i viata. Acu' ma mai tarai vreo doua ore si gata!

Craciunita, lasa, bine ca n-ai bruxism ca mine, sa scrasnesti din dinti si noaptea, atunci sa vezi draci! Eu nici nu mai am canini, i-am papat! Acu' am 12 incisivi .

Semnez,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

'Neata vazut doua frantuzoiace cucuiete!
Soni capul sus...si afara din butoi!
Liliana nu sint genul ala de pofte..nu sa avea cum....
Doibebei pot sa-ti scriu un PM?
Gabi concediu placut la Moeciu! Este superba zona...Pe acolo si prin imprejurimi mi-am petrecut eu toate vacantele de vara...acolo a fost primul sarut...de zona aia ma leaga numai amintiri placute...Uf..ma ia iar cu dor de duca!
mai vin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Kuki, nici nu te vazui, ca-mi raspunsesi inainte de a intreba . Ce ti-e si cu tehnologiile astea!

In vacanta ne-am imprastiat.
O saptamana cu cortu' la munte sa ne relaxam , unde barbatu' din dotare a experimentat in fiecare noapte pozitii noi de dormit; in ultima noapte a gasit una in care a reusit sa adoarma, asa zice el, dar eu cred ca de fapt l-a rapus oboseala. A doua saptamana ne-am plimbat prin nordul Spaniei, e superb, recomand coasta Cantabrica cu multa caldura, Bilbao (www.guggenheim-bilbao.es/ingles/edificio/el_edificio.htm" target="_blank">GUGGENHEIM). Iar a treia saptamana am stat cumintei la plaja.
Si-am terminat iute cu o conferinta in Edinburg, asta pt ca nu puteam sa scap de controlele de pe aeropoartele Marii Britanii, de departe partea cea mai palpitanta a incursiunii mele peste hotare.

Si pentru ca orice inceput are si un sfarsit, iata-ma din nou dand in branci pe-aci, luptandu-ma cu experiente si rapoarte.

Fetelor, si nici sa nu v-aud cu scoici congelate, alea kilarite au o savoare... Si kilarite cu sadim, nu asa, intai se hranesc cu faina dizolvata in apa, sa scuipe nisipul.

Cat despre caracatitza, daca n-o zis nimeni, intai se congeleaza, devine mai frageda. Cate nu ma invata pe mine barbatu'...
Si nu o puteti cumpara deja curatata, ca pe mine ma intreaba cum o vreau.

Iar in incheiere, cica brazilienii se "tzoc-tzoc-tzoc" de 3 ori ca sa se casatoreasca, daca e-ncheiat contractu', numai "tzoc-tzoc".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Olivia si eu care speram sa fie cu ochisori...hei nu da ca doar glumeam.

Doina mai dar tu esti mare scamatoare, toate mesajele tale apar inainte, chiar ii raspunzi Oliviei inainte sa te intrebe. Deci citesti ganduri. A, LA multi ani fericiti alaturi de sot. Hehehe si voi tot zece ani anul asta, si noi tot asa.

Pisi bun revenit din vacanta. Si sigur nu te-am uitat...cum puteam sa te uitam, cand fugareai pe aici porumbelul.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput