40 cu + sau - (cap.23)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata, tinereti.

Craciunitza, uite aici pozele :
http://good-times.webshots.com/album/554391224OkzPyg

Lulu, felicitari ! Imi pare foarte bine ca ai reusit !

Inca nu pot sa ma uit la filmuletele trimise, o fac mai tirziu.

Am bagat la cap, reteta cu caracatita. Am sa o fac cu demoazela congelata.

Tocmai am aterizat in birou dupa o sustinere la ora 8 dimineata. Ieri am avut o sustinere de teza de doctorat de la prinz pina seara la 6. Sotul s-a ocupat de copii. Saptamina asta e una nebuna si cealalta va fi si mai si.

Va pup pe toate si stau cu ochii pe voi ca azi n-am curs.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna dimineata si de pe aici !
Gata cafeluta, copil gata obosit de joaca (multumim ca ne-ati admirat) si eu libera sa bantui pe dc.
Am vazut poze cu doua frantuzoaice dragute, care mancau inghetata. Mik, m-a distrat username-ul tau
Aici se anunta ploicica.
Am zis !

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaSor spune:

La mine nu mai e dimineata, asa ca bonjurica:-)
Io pup repede pe toata lumea, de la stanga la dreapta, de la nord la sud, prezant multe scuze, ce multe, pe toate, ieri am avut niste cerculete colorate care mi sa valureau (ptiu, dispari!) pe dinainte si care faceau precum clopoteii lu' Agamita Dandanache, respectiv clinca-clinca... Nici macar n-am putut sa ma betivesc in onoarea lu' Lu:-) Da-te-ncoace, sa te pup (tzoc-tzoc-tzoc), de preminato ce te gasesti! Azi is oleaca mai lucida, cum era cu sampania aia? Sa fie-ntr-un ceas bun!
Vazut filmulet cu dulceata de copil Tare-s scumpi puii vostri!
Mik, ne-ai aratat tu candva niste desene de-ale fetitei, pe mine m-au daramat:-) Mai ai? Mai vrem!
Am citit retete cu scoici, , si io am. Brobleme sa le bag vii in oala n-am, pare rau, da' am ce am cu pariatul lor prealabil, greu...
Soni, io-s noua, da?
Oana, nu vaz fetele:-( Da' pot confirma: amandoua sunt frumoase si destepte:-) Sa-ti traiasca!

Aceasta a fost o juma' de mesaj, revin dupa publicitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Nu pot sa nu remarc cum Maria a pupat-o pe Lu citez "tzoc-tzoc-tzoc" de 3 ori:))
Ca-n occident adica, ca asa am citit eu pe forum ca strainezii se tzuca de cate trei ori, nu de doua ca noi astia din blocul sovietic! Ati uitat de unde ati plecat, tz,tz, tz...

Ma doare capul si-o masea. E suficient?

Craciunitzo, tu cum te simti? Mai ai palinca, sau a consumat varu' din America tot? Ma gandeam ca mi-ar prinde bine la maseaua asta o cura cu palinca. Si nici capul nu mi l-as mai simti.

Da, Nomi, stiu, se rezolva cu lamaie stoarsa. Zic bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Eu de doua zile sint in butoi si inchisa pe deasupra !I-mi dau suturi singura dar parca ploua cu necazuri de doua zile .Una dupa alta!!As spune una pe romaneste da zic doar;porca miseria!!
baa nu reusesc sa ma opresc .Simt cum se rupe ceva in mine!!vesti proaste amintitri(oana e si vina ta-glumesc ca ma inciti sa scriu)stiu ca acum i-mi face rau dar mai scot fierea din mine!!Prea multe in doua zile !!Noroc ca am 48 cm la umeri si pot duce!!
Ultima e din nou tragica !!oare cit mai suport?? In doua cuvite iar am dat nas in nas acu 5 min cu soramea care sta la parter si nu ma saluta de 5 ani!! si a ridicat nasul si a iesit eu fiind ---"omul invizibil""!!! (continuarea la jurnale ) Trebuia sa fie peste zeci de capitole dar se actualizeaza in fiecara zi (aproape).Am varsat de doua ori fierea din mine (pe bune ) in primii doi ani daca o mai fac odata ma duc si eu!! Astept de 5 ani sa mi se spuna DE CE???Nu stiu daca am curajul acum ,plingind sa incep povestea dar mai tirziu o fac sigur!Acu cel mult mai bag in mine un calmant e nr 5 de azi dim 10 mg ) apoi sper sa reusesc sa fac depilatia si dupa vad.
Nu va suparati pe mine . a-ti spus ca fiecare poate rabufni! Na ! Am facut-o! Astept suturile!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Soni, priveste inainte si nu inapoi, caci iti face rau. Viata e inainte si nu dupa. Stiu ca e platitudine, dar altfel nu merge.
Cit despre sora ta (una dintre cei 3 copii imi inchipui) spune-ti ca nu-i dacit o nerusinata. Acum nu are rost sa ai explicatii, caci eu nu cred ca ea are. Tot ce ti-ar spune ar fi ca nu ai facut destul. Cunosc sentimentul asta destul de bine si eu. Numai ca eu sunt o egoista cu umerii ingusti si nu mai iau pe nimeni in circa.

Pe de alta parte, nu putem sa-ti dam suturi, tu nu ai facut nimic rau, ci numai bine.

Maria, daca imi gasesc timp voi mai scana desene de ale copiilor. Marghiolitza stie acum ca oamenii au 5 degete si nu mai multe si calul 4 picioare. Dar desenele tot nostim arata, in plus ea are gusturi de fetita : roz, oranj, rosu. Cind face un desen mai frumos, il pune cu ea in pat sa doarma.

Va pup pe toate si mai trec.

Mergi la inceput

Mik esti o dulce .Mina mina .daca si tu ai avut ceva asemanataor vad ca ai inteles printre rinduri fara sa stii nimic . dar promit ca dupa depilatie peste vreo ora am sa scriu.Eu stiu sa accept ca am gresit .Si v-a reiesi si asta ; de ce altii nu o fac?? Pierd galoane sai credibilitate in lumea care-i inconjoara? oricum o pierd daca azi au o fatza si miine alta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

buna fete frumoase!
soni capul sus draga mea , cred ca nu merita sa suferi....sau mai bine zis sora ta nu merita atentia ta...sunt convinsa ca nu te poti detasa, dor esti implicata, dar judecind din exterior, cea care pierde este ea pentru ca nu e deschisa si nu tu cea care doar oferi dragoste....hai draga mea putin optimism , tot raul spre bine(desi vorbesc in necunostinta de cauza)
pupici

Mergi la inceput

Polux daca ai sti cita dreptate ai!!! Si acum ce sa fac? cum sa cobor in sensul bun, ca asta stiu sa fac , dar cum sa uit tot ce viata m-a invatat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

si am uitat ceva soni: niciodata sa nu mai apelezi la medicamente calmante...e doar o iluzie ca va fi mai bine....doar iti faci rau fizic(iti torturezi organismul) si nu merita....nimeni nu merita

maaaaama ce ma enerveaza ca iar apar postata in urma mesajelor pe care deja le-am citit

Doina

Mergi la inceput