40 cu + sau - (cap.23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

'neatza la fete

http://video.libero.it/app/play/index.html?id=cb574efd02b21f5a5e612dffdfbedb0e

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by soni

Am incercat sa scriu si mi-a dat EROARE1 Intrebam pe Nema daca a mincat pasta si cum sa continui sa-mi depan amintirile de unde am inceput sau sa fac mereu subiect nou?Trimit din nou spar sa nu dea din eroare. Am apasat iar eroare!!!si iar eroare stept 1 min cum zic ei dar degeaba

La vita č un lampo,ma nel mistero di questo istante luminoso c'č il nostro passato,il nostro presnte,il nostro futuro!
P.Mosca

Viata e ca un fulger,dar in misterul acestei clipe luminoase exista trecutul,prezentul si viitorul nostru!

Soni, cun o s-o maninc daca nu stiu s-o fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Soni, sarumina! Suna bine ce scrii tu acolo.

am paste cit pentru cele 4 retete, le pot incerca pe toate asa ca daca ai timp pune si pe aia cu scoicile, ca-mi plac!

Si daca iti vine sa scrii, scrie in continuarea a ce ai inceput, nu te uita ca e alt episod, ca pina la urma se leaga ele!

Hai ca ma duc sa ma culc si miine la cafelutza o sa citesc jurnalul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

OK NEMA daca i-ti plac scoicile cumperi o plasa de 1-1,5kg (aici asa se vind) . Tre sa ai rabdare sa le iei una cu una cu un cutit sa le scoti iarba aia care o mai au pe ele. Cind sint toate curatate sub apa curenta ,pui o tigaie mare pe foc le dai drumul inauntru si pui capac ,.In citeva minute la foc mare ele se dechid .Lasi sa se raceasca si le iei una cu una si scoti scoica dinautru.NU ARUNCA APA DE MARE CARE AU LASAT-O IN TIGAIE!(Am facut-o eu prima oara si erau sa ma linseze aia )Alaturi intr-o tigaita mai mica putin ulei masline 2-3 catei usturoi taiati in doua (ei ii scot eu ii maninc) alaturi o mina buna de patrunjel tocat. Cind spaghetele sint "al dente" le scoti la dai drumul in apa de mare care a ramas (calda fiind ) torni uleiul cu usturoiul si patrunjelul si invirti .Daca vrei la urma parmezan pune-l . Nu pune sare in apa de la pasta ca cea de mare e sarata si parmezanul la fel . Pofta buna !!
Carmi da esti golosa! sau mi se pare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Ola la fete !
Baut cafeluta, plimbat copil naravas (care vrea sa stea in carucior in 4 labe), adormit copil, citit din urma...
Pup Maria.
Adrienne, urata situatia. Stai de vorba cu fata, numai asa o sa-ti dai seama ce urmareste de fapt. Daca il vrea numai pe fiul tau inapoi si intelege ca nu se poate, s-ar putea sa-i mai scada din atitudinea ´pro-life´...Spune-i sa faca un exercitiu de sinceritate si sa-ti explice cum isi vede viata peste 6 luni...cu bb mic crescut fara tata - indiferent cine ar fi tatal. Eu as discuta si cu parintii ei, in fond, problema e foarte serioasa, si implica ambele familii. Of, of, copii mari, probleme mari...
Aseara la 21 am ´efectuat´o prajitura cu branza si visine. Nu sunt normala. Azi mai e o bucatica, pe care cu greu am reusit sa i-o pastrez lui Daniele. Ma consolez cu ideea ca nu era o prajitura chiar foarte mare. Oricum, am ceva de lucrat la capitolul ´limite´...
Pup toate fetele,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Am facut o criza de bila de toata frumusetea, de la cafea, am scapat de mers la aeroport da' beau ceai de galbenele si tin sare calda pe abdomen, cum o fi la 80 de ani daca la 40 am crize din astea?

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Ce scrie soni apare cel mai tarziu, probabil serverul ei e cel mai departe

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

buna dimineata fetele. la mine e 7:26 am si vrea sammy afara. fetele eu la scoici le mai torn in tigaie si o cana de vin alb si pus si ardei rosu si legume in sos (ca asa scrie pe pachet). si mie imi plac asa de mult ca as minca 1kg numai eu singura. fetele aseara mi-a venit billul lu fiumeu de la t-mobili (nema tie o sa-ti para cunoscut). $300. sa-mi sara ochii ca la melc. ce s-a intimplat: el si fata roz si-au luat acum tispe luni family plan cind erau impreuna desi eu i-am spus sa nu. si fireste ca au luat unlimited messaging si internet access, ok? s-a certat cu fata roz, el nu mai are bani sa plateasca... ghiciti cine plateste?anul trecut mi-a stricat istoria de credit din cauza unui telefon pe care el sustine ca l-a trimis inapoi, aia sustin ca nu l-au primit si pe care mi l-au imputat mie iar eu am refuzat sa-l platesc. da hai sa nu mai zic de el ca nu mai termin. de-aia zic eu cine are sa-i traiasca cine nu sa nu-i doreasca caci mi-a albit parul, v-o jur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Mik, Catalin nu e prietenul meu...e un amic f de treaba....prieten comun cu oana_cretu...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...

Ajut-o pe Barbye

ZIUA MEA

Pozeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Que le champagne coule a flots, adica Sa curga sampania valuri-valuri! (eu o dau, sa nu-mi aud vorbe...)
Am primit raspunsul : am luat examenul, din noiembrie incep cursurile !!!!!!!
Inca n-am coborit de pe norisor... plutesc... plutesc.... plutesc...

..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo

Mergi la inceput