Floriana Jucan
Raspunsuri - Pagina 6
lilianasoare spune:
Sunt curioasa ce s-ar fi spus despre ea daca ar fi fost scunda, grasa, cu niste ochelari gen fund de borca, cu dioptrii astronomice: "Cu siguranta, a reusit ca este talentata". Din pacate, exista si va exista mereu prejudecata ca o femeie tanara si atragatoare nu se poate realiza profesional decat pe cai mai putin ortodoxe.
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by lilianasoare
Sunt curioasa ce s-ar fi spus despre ea daca ar fi fost scunda, grasa, cu niste ochelari gen fund de borca, cu dioptrii astronomice: "Cu siguranta, a reusit ca este talentata". Din pacate, exista si va exista mereu prejudecata ca o femeie tanara si atragatoare nu se poate realiza profesional decat pe cai mai putin ortodoxe.
sorry
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
J G spune:
Eu personal nu cunosc acitvitatea ei de jurnalist - parca a fost descoperita de CV Tudor? - deci nu ma pot exprima in legatura cu asta. Am citit insa romanul ei Ambasadorul care este f slab. Nu mai zic cat de penibil este sa scrii un roman in care povestesti detalii intime despre o relatie cu o persoana publica. Nu mi-e mila de Vettovaglia pt ca si-a facut-o cu mana lui.
Romanul este dupa cum spuneam slab iar scenele in care se descrie pe sine arata o persoana... mai putin eleganta. Bleah.
In plus chiar nu pot sa admir o persoana care a umblat numai ci interlopi sau cu oameni insurati. Bleah bleah.
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)
lilianasoare spune:
Personal, chiar nu ma intereseaza viata ei. Nu pot sa nu remarc insa faptul ca cele care o cunosc personal vorbesc admirativ despre ea, in timp ce celelalte...
Anderra spune:
Tocmai din acest motiv nu vreau sa mai scriu la acest topic,pentru ca eu o cunosc personal pe Floriana care este un om si o femeie absolut minunata ,am avut placerea de a o cunoaste, de a vorbi cu ea,in timp ce oamenii care nu o cunosc o judeca. Nu inteleg reactia lui Tzuni, imi place sa cred ca nu insinueaza ca floriana ar fi o batrana zbarcita sau intruchiparea mumei padurii.
Eu cu floriana nu am discutat despre relatiile ei cu barbatii ci am discutat despre cariera,profesie,despre Dumnezeu,despre minuni,despre curaj,despre iubire,despre sansa.
Cele care au aruncat piatra,as vrea sa le intreb daca vreodata au fost nedreptatzite fara motiv, daca s'a barfit vreodata pe seama lor, daca s'au spus rautati despre ele de catre persoane pe care nici nu le cunoasteau.. cum v'ati simtit????
nuschu spune:
Din pacate pentru noi cei care n-am avut ocazia sa stam de vorba personal cu ea, reiese din "exhibarea" www.jucan.ro ca e o femeie limitata si incorsetata de multe ori in aparente: spune despre fosta nevasta a lui Boureanu ca e urata, despre alta sotie - nu mai stiu a cui - se intreaba cum de sta omul ala cu ea, ca nu e cine stie ce de capul ei. Isi etaleaza pantofi, genti, calatorii scumpe cu frustrarea omului caruia i-au lipsit acestea si le-a dorit vazandu-le la altii, jigneste culturi - vorbeste urat despre Africa etc. etc.
Mie mi-a lasat impresia unei "wanna be" in cel mai pur si mai arivist sens al cuvantului: semidocta, plina de clisee in limbaj, in aspiratii, in pareri si prejudecati. Totul alcatuit "dupa ureche", din auzite: ce e scump, ce trebuie citit, unde trebuie mers.
Mi-a lasat impresia de artificial, superficial, proasta crestere pe alocuri, exhibitionism.
Mie mi se pare ca e o dama de companie platita de serviciile secrete romanesti (a se citi reminiscentele vechii securitati a statului), care si-a castigat o oarecare notorietate si s-a cocotat si ea cum a putut in "galeria" mondenilor bucuresteni.
"Sensibilitatea" scrierilor ei mi se pare jenant de cliseistica si de sablonarda.
De cunoscut personal, n-o cunosc. Dar imi permit sa cred ca as cunoaste o persoana in sinceritatea si profunzimea ei dupa indelungi exercitii de viata.
Li
mate spune:
quote:
Originally posted by nuschu
Din pacate pentru noi cei care n-am avut ocazia sa stam de vorba personal cu ea, reiese din "exhibarea" www.jucan.ro ca e o femeie limitata si incorsetata de multe ori in aparente: spune despre fosta nevasta a lui Boureanu ca e urata, despre alta sotie - nu mai stiu a cui - se intreaba cum de sta omul ala cu ea, ca nu e cine stie ce de capul ei. Isi etaleaza pantofi, genti, calatorii scumpe cu frustrarea omului caruia i-au lipsit acestea si le-a dorit vazandu-le la altii, jigneste culturi - vorbeste urat despre Africa etc. etc.
Mie mi-a lasat impresia unei "wanna be" in cel mai pur si mai arivist sens al cuvantului: semidocta, plina de clisee in limbaj, in aspiratii, in pareri si prejudecati. Totul alcatuit "dupa ureche", din auzite: ce e scump, ce trebuie citit, unde trebuie mers.
Mi-a lasat impresia de artificial, superficial, proasta crestere pe alocuri, exhibitionism.
Mie mi se pare ca e o dama de companie platita de serviciile secrete romanesti (a se citi reminiscentele vechii securitati a statului), care si-a castigat o oarecare notorietate si s-a cocotat si ea cum a putut in "galeria" mondenilor bucuresteni.
"Sensibilitatea" scrierilor ei mi se pare jenant de cliseistica si de sablonarda.
De cunoscut personal, n-o cunosc. Dar imi permit sa cred ca as cunoaste o persoana in sinceritatea si profunzimea ei dupa indelungi exercitii de viata.
Li
Nushu,perfect de acord.Penibil jurnalul,exprima frustrarea ei de a nu fi ceea ce vrea sa dea impresia ca este.Din pacate Floriana nu se dezice : intr-o intalnire cu intelectuali de marca,nu se poate abtine sa faca comparatie intre hainele ei de firma si costumele de mana a doua a celor pentru care "haina nu face pe om".calificativul care imi vine de buze: o tzoapa ajunsa,dar in definitiv tot o tzoapa
Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama
We may have different skin colours, but we are all PINK on the INSIDE.
melina34 spune:
e clar ca adevarul supara si asta se vede si in reactiile unora de mai sus!!!
eu sint dintr'alea rele si subscriu la ceea ce a spus nuschu ;mai adaug faptul ca putina modestie nu i-ar strica dnei jucan;
totusi,ce rost si ce relevanta are pentru cititori sa-ti expui viata privata de bunavoie?
M.
Porumbita spune:
quote:
Originally posted by nuschu
Li
acelasi lucru il aveam si eu in minte dar tu l-ai expus mult bine...
lilianasoare spune:
Repet inca o data: mie F.J. mi-este total indiferenta, nu ma intereseaza, cu atat mai mult cu cat este, la urma urmei, jurnalist de monden. Nu este si nu va fi vreodata un model pt. mine. Nu am nici curiozitatea de a-i scotoci prin viata personala.
Nu trebuie insa sa evitam sa-i recunoastem meritul de a fi creat o
diferenta pozitiva si durabila (din cate am inteles)in viata celor care o cunosc personal. Or, nu acesta este scopul vietii insesi?
Daca fetele care au avut o discutie cu ea au putut petrece un timp plin de substanta impreuna si au avut ocazia sa invete ceva si sa evolueze, atunci asta ar trebui sa fie indeajuns.