Floriana Jucan

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

ma intristeaza cele care cred k e in regula k o femeie sa faca orice cu oricine pt bani, faima, viata mondena,lux pt motiv k o viata ai de ce sa nu o duci bine? fetelor, dar cu capul v-ati gindit vreodata s lucratzi?

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

melina, defineste expresia:"orice cu oricine" pentru ca daca te referi la sex contra servicii crede'ma ca nu e cazul florianei si nu itneleg de unde ai ajuns la concluzia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Eu sunt uimita ca orice discutie referioare la Floriana este cu o tenta pe care nu o inteleg.
Este usor sa vb despre oameni pe care nu-i cunoastem, mai mult de atat despre ea...stiti ce a facut ca sa ajunga aici? stiti prin cate a trecut? stiti cat tine la mama ei?
stiti cat este de responsabila de faptele ei? stiti cat este de inteleapta?
nu a fost chiar cu orice, tot ce are este si datorita ei...stim atatea persoane publice care "nesustinute" s-au evaporat..
deci nu este cazul ei...

Bufi

Mergi la inceput

orice cu unul ca Gigi kent de exemplu, daca mai era ceva de clarificat!!
by the way,am citit si eu <<Ambasadorul>>, nu contest ca are calitati morale la fel cum are si defecte!

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Toti avem calitati si defecte, proportia conteaza!

Bufi

Mergi la inceput

ai dreptate bufi,una din maaaaaaaaaaaaaaarile ei calitati ei ar fi gigi kent?alta ar fi vetovaglia???????iti dai seama ca orice alta calitate artistico jurnalistica a acestei persoane paleste in fata acestor deschizatori de drumuri;sa le zic mentori??

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Sorry ca ma bag si eu in vorba, dar cine e Gigi Kent?

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Atunci de ce nu l-a trecut si pe Gigi Kent in CV, ci numai pe ambasador??? Numai amantii " de rang" se pun la "realizari"? Nu am nimic cu viatza ei intima, dar mi se pare ridicol ca si-a mentionat-o in CV alaturi de studii, etc, de parca ar fi fost o fapta de lauda...Ce-ar fi sa-si puna toata lumea relatiile amoroase in CV??? parca vad rubrica: durata, varsta, ne/insurat, situatie materiala...

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda74 spune:

sunteti foarte rele...pacat

Mergi la inceput