Floriana Jucan
Raspunsuri - Pagina 4
bibyrox spune:
Mie imi place Floriana J. Iar cartea "Ambasadorul" m-a impresionat teribil de mult!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
bufi spune:
Este bine ca am redeschis acest subiect.
Pe 1 dec este ziua ei de nastere.
Sa nu uitam sa-i uram tot ce este mai bun pe lumea asta si sanatate.
Bufi
Bimilit spune:
quote:
Originally posted by bufi
Este bine ca am redeschis acest subiect.
Pe 1 dec este ziua ei de nastere.
si va fi pe OTV la Dan Diaconescu Direct.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
melina34 spune:
ultima parte a biografiei ei ma pune pe ginduri(Colegiul National de aparare??)Vreau si eu sa-l fac p-asta, deci floriciaa mama,ce trebuie sa fac?
M.
Anderra spune:
Din pacate, Floriana nu va pastra traditia si anul acesta. Mi'a scris ca in cateva ore pleaca din tara.
oricum, urmariti www.jucan.ro .. in curand isi va scrie jurnalul online la categoria blog ...
bufi spune:
Acelasi lucru il spun si eu, mi-a raspuns pe mail, ca pleaca din tara de ziua ei.
Oricum este mai bine asa...sa fie cu persoana iubita, decat sa apara la TV.
Bufi
anda74 spune:
si eu ma numar printre cele care au cunoscut-o mai mult sau mai putin...pot spune ca este admirabila ca femeie,a stiut mereu ce si-a dorit,a avut intotdeauna ce si-a dorit,ceea ce nu stiu daca noi cele de aici am obtinut de fiecare data...a calcat si peste cadavre,daca a fost necesar,dintr-o fata simpla,amarata,fara ajutorul parintilor sau al banilor a reusit sa devina un nume monden,cu un cont in banca,o casa,o cariera...si asta,aici,in romanica noastra...indiferent prin patul cui a trecut sau glezna cui a admirat ,este o femeie caruia nu-i lipseste nimic...ptr ca ea asta si-a dorit....bani,lux...o puteti compara cu andresan sau cu oricare alta femeie care vi se pare usoara...cred ca ei putin ii pasa....fiind un nume monden isi asuma riscul de a va da cu parerea
danyelana spune:
nici eu nu o cunosteam pe Florina dar am vizitat site-ul si mi-a placut stilul ei.Scrie frumos.
Dumnezeu sa ne ajute la toti