Floriana Jucan

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Floriana Jucan ne-a dat un semn pe site-ul personal, prin Jurnalul monden nr. 195.
A cedat tuturor intrebarilor noastre, ce-i cu ea, ce face, unde este si cu ce se mai ocupa si am aflat ca iubeste, ceea ce este asa de minunat si ma bucur din tot sufletul pentru ea.

http://www.jucan.ro/

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ECMI spune:

Da, si pe mine m-a impresionat. Dar talentul de a-si isi etala ignoranta in fata lui Balaceanu Stolnici, si obraznicia cu care il intrerupea intr-o discutie despre Freud. Nu retinuse decat o definitie literara a visului si cateva date "siropoase" din biografia lui.

Astea sunt modelele noastre? Niste usuratice infiltrate de securitate prin paturile unor influenti?
Poeta. Jurnalista. Iubeste.

Sa lesini de ras nu alta!

Maria si Ilinca
La plimbare

Slabeeeeesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Nu cred ca este cazul sa discutam despre persoanele pe care nu le cunoastem. eu o cunosc...ce se vede la tv-media nu are legatura cu omul de zi cu zi, cu viata ei

Nu este vorba despre un model in viata, dar a vorbi de bine despre ea nu este chiar asa de rau...dar asa ne-am invatat sa fim rai, fara a vedea mai mult de atat.

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Eu tind sa cred ca ECMI. In afara de scandalul rasunator cu ambasadorul, prin ce s-a evidentiat, ca s-o admiram? Nu pun o intrebare retorica, chiar vreau sa stiu...

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by ECMI

Da, si pe mine m-a impresionat. Dar talentul de a-si isi etala ignoranta in fata lui Balaceanu Stolnici, si obraznicia cu care il intrerupea intr-o discutie despre Freud. Nu retinuse decat o definitie literara a visului si cateva date "siropoase" din biografia lui.

Astea sunt modelele noastre? Niste usuratice infiltrate de securitate prin paturile unor influenti?
Poeta. Jurnalista. Iubeste.

Sa lesini de ras nu alta!

Maria si Ilinca
La plimbare

Slabeeeeesc

Corect ! O... Laura Andresan mai spalata!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

O sa scrie o carte si despre Gigi Kent?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Guestus

vezi scena:

noapte, ea treaza el nu. ea priveste spre glezna lui. gol. nu el gol. ea priveste gol. se apleaca. saruta. glezna. stie ca aici se termina totul. relatia, viata. teribilul cotidian. durere.

(asta e pe bune, ea a povestit cu glezna, cica nu mai facuse nimeni asa ceva pana la ea)

Aoleo, Guestus tu erai cu crucile timide de deochi, si io zic de glezne

Maria si Ilinca
La plimbare

Slabeeeeesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Hai ca ma puserati la citit...intru in siteu' ei, si citesc CVu'...nascuta in 1974, apoi..:" din 1993 devine redactor politic acreditat la Presedentia Romaniei din partea cotidianului "Evenimentul zilei"
Sa-mi explice si mie cineva cum poate deveni o pustoaica de 19 ani redactor politic la Presedentie....

apoi poze cu amaratul ala de ambasador si "fulminanta" poveste de dragoste...deci se pun si amantii la CV, booon....e bine de stiut, niciodata nu stii cand iti prinde bine...

si finalul apoteotic:"Considerata de multi un personaj controversat, Floriana Jucan inspira deopotriva teama si respect,..:"

de ce teama????? de ce respect?????

V

PS Si inca una si inchei si cu siteul ei, ca m-am lamurit ..la "ce-mi place", printre alte nume si marci sonore, e si "Vladamir Nabokov"...Poate-i face cineva un bine si-i spune sa dea click pe linkul cu pricina, daca tot zice ca-i place, sa afle ca-l cheama Vladimir...Nu are nici o scuza, nici daca ar fi postat acu' 5 minute chestia aia, desi banuiesc ca e de mult timp acolo...si a trecut de mult de varsta Lolitei...
“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by ECMI

quote:
Originally posted by Guestus

vezi scena:

noapte, ea treaza el nu. ea priveste spre glezna lui. gol. nu el gol. ea priveste gol. se apleaca. saruta. glezna. stie ca aici se termina totul. relatia, viata. teribilul cotidian. durere.

(asta e pe bune, ea a povestit cu glezna, cica nu mai facuse nimeni asa ceva pana la ea)

Aoleo, Guestus tu erai cu crucile timide de deochi, si io zic de glezne

Maria si Ilinca
La plimbare

Slabeeeeesc

...de glezna lu' Gigi vorbeste?

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Era perioada lui.
De el o fi fost vorba.

Maria si Ilinca