Stelisti si steliste (8)
Raspunsuri - Pagina 2
herra spune:
vai de mine, am niste emotiiiii!
un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar
impreuna spune:
Wow ce zi e azi, vreau sa sarbatorim la fel ca si dupa meciul de la Kiev si imi place sa cred ca avem sanse.
Visez si eu, sa nu ma treziti
Fla (sotie si mamica fericita)
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Wow ce zi e azi, vreau sa sarbatorim la fel ca si dupa meciul de la Kiev si imi place sa cred ca avem sanse.
Visez si eu, sa nu ma treziti
Fla (sotie si mamica fericita)
impreuna..eu promit ca nu te trezesc!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye
ZIUA MEA
Pozeeee
oana cretu spune:
http://www.realitatea.net/index.php?stire=18287
Sunt suparata foc ca nu am vazut un meci cu Steaua mea preferata la tv, decat pe net, dar se vedea cu intreruperi. Speram ca in seara asta sa il dea la tv, dar nu, prefera sa dea un meci a unei echipe mai mici din Franta (Lille) cu o echipa mai mare din Europa (AC Milan). Ca sa vedeti ca si in forbal se tine cont de asta. Degeaba e campioana Frantei Lyon, daca Steaua e o echipe din Bucuresti. Sper sa le dovedim ca Bucurestiul este un oras si el, ca Steaua este o echipa si ea. Bafta iubitii mei si ma gandesc la surori si tata care diseara vor fi la meci purtand, mandrii, steagul Romaniei, reprezentand o echipa demna de a castiga. Sunt bulversata , speram sa fie prima oara dupa 6 ani cand imi vad echipa preferata la tv. Imi cer scuze pentru mesajul asta. Va pup!
AUGUST SEPTEMBRIE
oana cretu spune:
Frumos cadou pentru baietii nostri, in seara asta vor juca acasa, dupa 9 luni, pe terenul lor. Si un meci important. Sper ca intoarcearea acasa sa le poarte noroc si www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/2933" target="_blank">sa ne pastram locul in grupa
AUGUST SEPTEMBRIE
oana cretu spune:
Un articol care m-a impresionat pana la lacrimi:www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/3073" target="_blank">Violenta vs Inteligenta
Daniela, si eu sper!
AUGUST SEPTEMBRIE
cgaby spune:
hai steaua!
abia astept sa vedem un meci frumos si ai nostri sa joace bine!
pupici si hai steaua!!!!!!