@ construit CASA !!! (9)
Raspunsuri - Pagina 9
tomasa spune:
Sheritra, Miramar, multzumesc frumos pt. raspunsuri.
Sheritra, eu in realitate nu le-am vazut pe alea de la Porta. Si eu sunt innebunita dupa lemnul adevarat si daca zici ca nu par lemn-lemn cu sigurantza nu-mi vor placea. Si de pretzuri auzisem ca sunt mari dar nu credeam ca exista mai mici. Itzi multzumesc frumos pt. adresa site-ului si te rog sa nu ma uitzi cu cealalta adresa.
Miramar, ma intereseaza ambele. De ex. eu la geamuri as vrea mult de tot tocuri de care spui, doar ca imi inchipuiam ca sunt f. scumpe cele din stratificat, ma refer comparativ cu pvc-ul normal. Asa ca ma resemnasem ca vom pune veka sau rehau si in cazul asta as fi vrut un maro inchis. Ca usi de interior as vrea unele normale, care sa arate ca niste usi din lemn, mi-ar placea cu furnir de stejar. Vazusem la Porta cate ceva, dar acum m-am cam desumflat ca mi-a scris si Sheritra ca sunt scumpe (mai auzisem asta doar ca inca n-am apucat sa caut pretzuri si sa compar). Iar pt. usi exterioare as fi vrut una gen termopan pt. terasa si una care sa para din lemn, cu un mic luminator eventual, ca usa de intrare.
Imi potzi da te rog un PM pt. ambele, adica geamuri si usi de interior?
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
CRIXIA spune:
Suntem bucurosi tare de tot! Au venit gazele, pana in casa, chiar! Uraaa!
Ione, ce te-ai mai chinuit tu cu stalpul tau, asa credeam ca am sa ma zbat eu cu gazele, ne aruncau de la un lucrator la altul, ca nu-i zona lui, ca nu sunt gaze in zona... si intr-un final am facut contractul, dar urma sa asteptam cel putin 4 luni! Nu pot sa cred ca in RO, fara interventii s-a rezolvat in 30 de zile!
Kriss79 sa locuiti sanatosi in casa voastra! am uitat sa spun, ramasesem uimita complet! Multam pentru detalii!
Vreau sa va spun ca avem santier, nu gluma! Sper sa tina vremea cu noi! Tencuim exteriorul cu tencuiala decorativa, turnam trotuare(peste care vom pune pavele candva) apoi vom intra la interioare!
Poate va pun poze cu Mos Craciun in casa noua!
maggda spune:
Crixia felicitari si spor la lucru!!!
Magda si Bianca 8 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
CRIXIA spune:
Tomasa eu am magazin de usi, si am ajuns la comertul asta dupa ce mi-am cumparat pentru casa mea usile pe care le vand!
Eram la un pas sa cumpar Porta, dar n-am facut-o, pt ca vroiam sa mai vad si altceva!
Am avut clienti carora le-am inlocuit usi Porta! Si aratau bine, dar se exfoliase baghetele de la gemulete, sau frecau pe toc!
Si inca ceva: de cativa ani(2) se fac in Ro, nu se mai importa din Polonia! Cred ca este si asta relevant, caci daca folosesc mana de lucru romaneasca, sigur nu mai este aceiasi calitate!
Aduna cat mai multe calculatii de la firme diferite, caci la Buc ai de unde alege!
tomasa spune:
Crixia, dar usile tale, pe care le comercializezi tu adica nu mi le recomanzi? Asta presupunand ca sunt mai ieftine ca Porta...Tzi-as fi recunoascatoare daca mi-ai da si mie un PM cu detalii. Ma gandesc ca tu ma potzi ajuta cel mai bine cu ceva informatzii, daca lucrezi in bransa...
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
CRIXIA spune:
Maggda, multam! Vremea nu prea tine cu noi, de aseara ploua, dar suntem multumiti ca nu bate ploaia pe partea cu tencuiala terminata( spatele casei)! Trebuie sa mai prindem noi zile uscate!
Tomasa, pe PM continuam!
Si-a pus cineva pardoseala cu placi ceramice fara rosturi?
monu spune:
Apelez la voi cu o intrebare. Incalzirea solara (pentru incalzirea unei casei) este o varianta buna in locul celei pe gaz?
mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia
Sheritra spune:
Neata, fetelor, care ma puteti ajuta cu o echipa pt constructie casa la rosu? Aveti pe cineva de recomandat?
Danke
Sheritra
Sa o ajutam pe Barbye!!!
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by monu
Apelez la voi cu o intrebare. Incalzirea solara (pentru incalzirea unei casei) este o varianta buna in locul celei pe gaz?
Monu mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia
Da, este! Noi avem panouri solare si centrala pe gaz. cand este lumina nici nu intra centrala in functiune! Dar panourile sunt suficiente doar pentru incalzirea apei, nu ajunge si pt. incalzirea caloriferelor.acum poate depinde si de casa..daca e mica, cu un etaj..poate..
La noi e mare si ne-au spus ca nu ajunge sau cel putin ar ajunge sa se incalzeasca putin, dar nu atata incat sa mentina caldura in calorifere o perioada de timp...
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home
Incercari bebik
Cristina