@ construit CASA !!! (9)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Spor la treaba, Doamne ajuta!!

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

salut fetele!
am dat cu totul intamplator peste acest subiect si am prins din discutiile voastre ceva felicitari adresate Irinei pt. perete rosu in dormitor si mi s-a facut parul asa:
Irina, fetelor, nu mi-o luati in nume de rau dar un arhitect bun v-ar interzice roshul in dormitor. Este prima lectie care se face in scoala la teoria culorilor si care se exemplifica cu un binecunoscut caz al unei cucoane care avea migrene infioratoare si tulburari din ce in ce mai grave nevrotice care au incetat in momentul in care si-a dat jos de pe pereti tapetul rosu.
Este INTERZIS rosu pe suprafete mari in dormitor. Bine ca nu sunt toti peretii... Dar tavanul ? Ala dc e rosu NO, NO, NO!!! Cat de repede schimbat.
Irina, esti incantata de noua casa, s-o stapaniti sanatosi, desigur ca n-o sa te apuci acum sa schimbi culoarea dar macar peste un an da-o jos. In bucatarie este ok, se accepta culori de foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

X_alinutza, am o mare datorie la tine! Sa nu ma crezi neserioasa! Ti-am trimis PM, dar acum(la 2 sapt de la mutare) am constatat ca avem prb cu netul, nu putem trimite nimic, ci doar primi. M-am interesat, si raspunsul este: peste 600 euro! Brrr, nu cred ca merita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Buna fetelor,

La multi ani ca nu cred ca am apucat sa va scriu anul asta.

Eu de la inceputul anului am fost plecata la cealalta casuta a noastra prin tari straine. Am plecat cu gindul ca o sa stam pina la mijlocul lui februarie dar totusi ne-am intors mai repede (acum 2 zile) ca sa pot sa pregatesc cutii si cutioare pentru mutat!

Nu , nu va ginditi ca ne mutam deja in casa. Dar intre Craciun si Revelion ne-am vindut apartamentul. L-am pus in vinzare pe la inceputul lui decembrie credeam ca va dura citeva luni sa il vindem . Dar am avut noroc si l-am vindut intr-o luna. Ne-am uitat acum in ziar si am vazut c anu s-au scumpti dekoc fata de decembrie si rasuflam usurati. Ba din contra preturile sunt un pic mai mici unde mai pui ca trebuie acum sa platesti si impozit.

Asa ca, in 1 martie vom parasi apartamentul si cu parere de rau si cu bucurie. Nu stiu cum v-ati simtit voi cind ati plecat din apartament poate mutarea in casuta construita cu atitea greutati risipeste nostalgia dupa prima locuinta.

Deci ne mutam dar in apartamentul surorii mele care pina acum era inchiriat (ea e casatorita in Elvetia). Speram sa nu stam mai mult de 3 luni si sa ne putem muta apoi in casa.
Noi am facut exteriorul cu polistiren deci pe exterior am mai avea doar culoare, dar in interior nu prea e nimic facut.
Mai avem de facut ceva pereti din rigips, sapa tencuielile, instalatiile. Credeti ca se pot face in 3 luni ?
Deocamdata vom duce mobila de la apartament direct acolo probabil in garaj.

Crixia nu am putut sa iti fad pozele nu se deschide .
Irina e foarte frumoasa casuta voastra sa o stapiniti sanatosi si sa va bucurati de ea.

Crixia iti amintesti ca am vrut sa vind casa si sa construiesc alta? E, acum nu o mai vindem dar cu un prieten din Fr am cumparat terenul de linga casuta noastra (care era de cumparat si cind am luat noi pentru casa noastra dar era mai mare decit al nostru si nu aveam cei 500 de euro de diferenta ca sa il luam pe ala) si vom construi alta ca sa o vindem.
Asa ca, deocamdata sunt din nou la faza de certificat de urbanism, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

Pt fetele cu experienta in alte constructiei de case frumoase si nu numai. Puteti sa-mi dati un pret estimativ (manopera si materiale)pt izolat,tencuit, culoare exterior si tencuit interior /mp? Oare am zis corect? Exprimat altfel: e vorba de o casa din caramida in rosu si cu geamurile puse la care trebuie rezolvati peretii interior si exterior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_alinutza spune:

quote:
Originally posted by CRIXIA

X_alinutza, am o mare datorie la tine! Sa nu ma crezi neserioasa! Ti-am trimis PM, dar acum(la 2 sapt de la mutare) am constatat ca avem prb cu netul, nu putem trimite nimic, ci doar primi. M-am interesat, si raspunsul este: peste 600 euro! Brrr, nu cred ca merita!

Multumesc! Daca aveam numai o bucata...

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns argo spune:

quote:
Originally posted by AdelaP

Pt fetele cu experienta in alte constructiei de case frumoase si nu numai. Puteti sa-mi dati un pret estimativ (manopera si materiale)pt izolat,tencuit, culoare exterior si tencuit interior /mp? Oare am zis corect? Exprimat altfel: e vorba de o casa din caramida in rosu si cu geamurile puse la care trebuie rezolvati peretii interior si exterior.

Adela, si eu sunt aproximativ in acelasi punct ca si tine, cu exceptia ca nu am pus geamurile. M-am interesat, am cerut si eu oferte/preturi de manopera si uite ce am adunat:

polistiren = 180.000lei/mp
glet + lavabil = 150.000lei/mp
doar lavabil = 50.000lei/mp
rigips = 140.000lei/mp
tencuiala + inca ceva(cica ce se pune inainte de glet)=150.000/mp
(120.000lei/mp + 30.000lei/mp)

Am mai primit unele, dar nu le gasesc in acest moment, cum dau de ele le pun aici.

Si eu sunt curioasa, cum vi se par aceste preturi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

DJ_mama, In dormitor un singur perete este grena (nu rosu) si pe acela nu-l vad decat cand intru in camera . Dormitorul este fix pt. nani nani si schimbat. Nici daca as avea TV in dormitor nu m-as lovi foarte mult de grena-ul de pe perete pentru ca este fix in spatele meu. Tot asa, am fost sfatuita de prietena mea sa nu-mi fac perete grena pentru ca ea ar fi avut grena in dormitor di cica ar fi deprimat-o.... desi eu tind sa cred ca pe ea altceva o deprima in dormitor... Dar in cazul in care dau migrenele peste mine , imi voi aminti de sfatul tau si voi schimba culoarea peretelui. Multumesc oricum

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allisi spune:

va salut fetelor.DIA terminasem de citit ceea ce-ai scris si binenteles m-am uitat la pozele tale cu,casa.e ffff frumoasa sa va bucurati de ceea ce-ati realizat.a uitasem ce bine arata si asa fara culoare ,ce culoare va fii?poti sa-mi scrii cu aproximatie cat te-a costat toate termopanele?usa ti-am admirat-o. CE faci IRINA ?ati dat la lopata zapada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Cat Platiti impozit la CASA pe 2007?

Mergi la inceput