@ construit CASA !!! (9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Magda, sa inteleg ca polistirenul de 8 costa 1.600.000 pachetul sau mp???? Apropos, tu ce caine vrei???? Ca bag de seama ca este unul tare costisitor de aveti de ales intre caine si izolatie...
O sa va spun cum a reactionat sotul....

bebe03, clar este mult mai bine decat la bloc, avand in vedere ce suprafata aveti de incalzit!!!! Acum, vorba Magdei, depinde si la ce te raportezi cand spui ca ai cheltuit putin... Oricum, stai foarte bine!!! Eu ma incalzesc pe curent electric si am de platit 5500 kwh in 2 luni....

Va pupam,

pupam,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Inca un pupik Magdda pentru cuvintele din zona ta! Nici eu nu stiu la ce te referi cand spui "amfora"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Of of fetelor ma omorati .Ampora este acel polistiren expandat cum ii ziceti voi .La noi nimeni nu zice polistire... ci ampora frate
Irina da,pachetul costa 1,6 mil.Cainele odata este scump la achizitie (500 euro) si apoi urmeaza intretinerea cam 2 mil pe luna.De exemplu avem o femela de 9 luni care pana acuma cu achizitie cu tot a ajuns la remarcabila suma de 30 mil .In ianuarie urmeaza dresajul pt refuz de hrana (ca sa nu fie otravita) si dresajul de ring pt concursuri=100 euro.2mil pe luna va fi pana caiinele ajunge la 2 ani(adica papa scump).Cand apare si cutzu nr 2 costurile se dubleaza.Mai adaugam concursurile 1 mil bucata,sa mai zic?Daca vrei sa faci cunostinta cu nebunia mea o gasesti in album la "Akira".

Magda si Bianca 8 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Magda, mama, dar ce mult va costa cainele!!!!! Pai cu banii aia.... sigur v-ati izola casa He he, eu n-am asa pretentii de la catelul meu... cel din vis, pt. ca n-am apucat sa-l cumpar inca.... Oricum, pretul de achizitie n-ar fi foarte mare, 100Euro, dar.... avem alte prioritati la ora asta, mai ales ca nu stam f. bine cu finantele acum.... Apropos de zona, de unde esti???

poze

Mergi la inceput

Din Arad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

irina multumesc de avertisment.azi l-am mai primit de la niste prieteni buni care de 2 luni asteapta mobila si nimik.
si aia sunt clienti vechi ai opc-ului

si eu am probleme cu umezeala dar cica o sa mai tragem pana se va usca.a venit frigu apoi a plecat sotu si am ramas cu temelia casei neizolata.
poate e de vina si aerul...aici e umezeala, eu vad la rufe cat de greu se usuca.mai ales la eforie unde bate vantu tot timpul cand dispre ghiol cand dinspre mare si tot nu mi se usuca rufele.

magda aici nu sunt gaze.deci singura solutie lemnul.in nici un caz curentul ptr ca si asha sunt obsedata de contoar.(mai stiti?stalpul....acum sunt cu contoarul....o sa ma duc sa imi dau sa imi depun cv-ul la electrica poate imi gasesc job acolo )

ma bucur ca toate sunteti optimiste si ca vreti sa mai ridicati o casa.de altfel se si spune:"prima casa ridicata o faci ca sa o vinzi de abea a doua o faci dupa bunul plac"
si eu visez la a doua ca asta....

eu am convectoare franceze antlantic (se pun pe perete)care se lauda a fi grozave si ar fi cazul sa fie ptr ca au fost destul de scumpe.
acum merg pe 2 convectoare si inca unu in baie..
in living de 30 mp merge de la 4-5 dimineta pana la 7 seara, in dormitor de 10 mp, merge de pe la 5-6 seara pana dimineata la 9 cand scoatem nasu din plapuma.ala din baie doar cand facem baie cu balaceala+clabuc si o ora nu iesim din cada.
consum maxim 45kw pe zi.mai am si 2 boilere unu de 80l la baie si unu mic de 15 la bucatarie.
la un consum de 1350 pe luna ar trebui sa platesc vreo 4,5 mil.
am zile cand am consumat 20 ptr ca le-am mai oprit .au un consum de 2kw/h dat la maxim fara termostat dar daca merge intruna si reglez termostatul ...e mai bine.

cristina...de 2 zile vizualizez retete de torturi...mi-a mai spus cineva ca e grozav cuptorul electric () dar momentan sufar de electrofobie :P o fi existand cuvantul asta???
eu inca oscilez intre aragaz clasic si ele separate.am vazut niste aragaze clasice mama mia misto de tot la vreo 17 mil...mari...faine...
noi inca avem discutii unde sa asezam bucataria asha ca...o sa mai dureze.

va pup

jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

Jone,dar o "cisterna"sau cum se cheama ,eu am vazut pe la restaurante ,cu gaz ,si pe la mc donald ,platesti o chirie pentru recipient si nu poti sa-ti pui centrala pe gaz cu aia ? Sau nu e in proiect sa bage gaze si la Eforie? Soacra are un casoi la Eforie Sud si ne gandeam ca la pensie ,sa ne retagem acolo.Adica in 4-5 ani .Ca tot te-am intalnit pe la "n-am curajul sa conduc" cred ca acum nu mai e nimeni pe strazile din Eforie ,sud mai ales.Iar eu ,la bloc ap 100mp pe tot coltul ,la 2 am platit la gaz 2 020 600 lei -193 mc gaz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe03 spune:

magda, tu platesti foarte putin gazele, si anul trecut imi amintesc ca mi se parea putin cind spuneai cat plateai, poate te ajuta clipa care e mai blinda la voi in vest decin in baragan...sau poate e mai hoata centrala voastra, nu stiu...eu asa am consumat in 2 luni 650 metri cubi de gaz, aici fiind inclusa si apa calda, gatitul plus caldura...
am colege care la o suprafata de peste 200 metri patrati neizolati au platit 6 mil lei pe luna,acum cind temperatura noaptea scate la -2 grade nu mai mult caci anul trecut cind se inregistrau in ianuarie -20 grade au platit 10 mil lei...
asta e confortul se plateste...iar comparatia cu apartamentul de bloc am facut-o fiindca in aceste doua luni de iarna am avut aproape aceleasi cheltuieli ca la un apartament cu 2 cam necontorizat dar ca si confort nu se compara.
nicol

Mergi la inceput

Jone, pai chiar merita astia.... ma mir ca nu i-au desfiintat pana acum la cate reclamatii au facut clientii....
Cat despre "electrofobie"... cred ca in curand voi calca pe urmele tale.... cu vreo 3000-3500 kwh/ luna....

Va pupam,

poze

Mergi la inceput

Nicol intr-adevar centralele Vaillant nu papa mult gaz plus ca avem calorifere mari.In camere de 25-27mp avem calorifere de 2,8m.Asa neizolati pe exterior ,peretii exteriori sunt de 48cm.Anul trecut au fost si -15 grade.Dar pana la urma important e ca locuim la casa ,suntem multumite de ceea ce am realizat
pupici la toate

Mergi la inceput