@ construit CASA !!! (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Monu - daca iti permiti, da sunt o varianta pe care sa o folosesti in paralel asa cum spune Kriss. Insa sa stii ca desi reduci nota de plata lunara, investitia initiala este destul de mare si o amortizezi in multi ani, parca 10 calculasem eu cu sotul meu.

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor.
Am luat un apaartament la cluj si nu este finisat, l-am luat in brut.M-ar interesa de unde as putea sa cumpar usi pentru apartament, am nevoie de 4 .Ati putea sa imi dati si niste preturi informative va rog,
Multumesc mult
o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Kriss79, cam la cat s-a ridicat investitia voastra cu incalzirea solara?E un subiect care ma pasioneaza si sunt convinsa ca intr-un viitor, daca vom avea bani, vom apela la asa ceva.
N-am inteles totusi, e doar pentru apa calda sau ajuta si la caldura?

Miramar, te rog si eu vreau adresa de la firma din Rasnov cu lemn stratificat.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_alinutza spune:

Crixia, ma intereseaza informatii despre usile de interior, te rog!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

si pe mine ma intereseaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allisi spune:

va salut .kriss citeam pe aici pe forum si am sesizat ca va-ti pus acele panouri solare de care foarte putina lume stie de ele,noi stim de ele dar nu stim cat ar costa aceasta investitie.astept sa raspunzi poate iti faci niste calcule sa ne informezi si pe noi cei interesati.

Mergi la inceput

te salut Olim ti-ai vandut garsoniera de pe INDEPENDENTEI?sper ca nam facut o confuzie?citeam undeva pe alt forum ca vrei s-o vinzi si sa-ti cumperi ceva in CLUJ?nu te superi daca fac o confuzie da?
astept oricum sa raspunzi intrebarilor mele.pupicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Multumesc mult ca mi-ati raspuns la intrebare. Din pacate nu suna tocmai cum m-am asteptat. Speram ca tehnologia sa fie mai performanta. La noi s-a pus mai mult intrebarea daca ne putem permite sa platim la o casa o factura de vreo 10 mil / luna pe gaze, pentru incalzire. De aceea m-am gandit ca poate, poate. Dar poate ca in viitor tehnologia aceeasta va mai evolua.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

quote:
Originally posted by monu

Multumesc mult ca mi-ati raspuns la intrebare. Din pacate nu suna tocmai cum m-am asteptat. Speram ca tehnologia sa fie mai performanta. La noi s-a pus mai mult intrebarea daca ne putem permite sa platim la o casa o factura de vreo 10 mil / luna pe gaze, pentru incalzire. De aceea m-am gandit ca poate, poate. Dar poate ca in viitor tehnologia aceeasta va mai evolua.

Monu mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Cati mp utili ai de te-ai gandit la 10 mil gazul?

Magda si Bianca 8 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

kriss multumesc ptr.raspuns,mi se pare o investitie f mare si tare greu se amortizeaza aceasta cheltuiala in timp ,cred ca mergem pe varianta centrala pe lemne.pupicii

Mergi la inceput