Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

deci sa nu mai dau banii pe dentinox, ziceti...

felicia, dar periuta de dinti degetar folositi? foloseste cineva? sau stralucirea aia de miss colgate, pt. care a luat premiul incisivilor:)), e inca doar naturala:))

io ma tot pregatesc de iesitul dintilor si dintii...nimic!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mi-am adus aminte ca mai aveam de raspuns cuiva:
Roxi scuze, - Ilinca mananca branza facuta in casa. Iaurt ii punem in branza cu fructe ca s-o invatam si cu acest aliment. Ei bine, ea manca un castron intreg dar zilele trecute nu a vrut decta cateva linguritze. Azi a mancat 60% din el, deci e spre bine

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Anda eu i-am dat cu Dentinox Ilincai. Nu am observat mare schimbare decat ca lui chiti ii place gustul
Efectul dureaza maxim 10 minute. Toate gelurile astea sunt vax, mai bine "sfantul" covrig.
dordia ce ginere descurcaret am
madau noi suntem mari prietene cu sacul de dormit, stam in el de a venit de la spital.
joy cum e Vladone dupa vaccin?
Dar terorist mai este si baiatul tau, saraca de tine, in ce hal dormi
tania lipeste anunturi la scarile blocului si te vei minuna de cate lume va veni.
Noki si noi suntem codasi la dintosi (asa ca sa nu se simta Sarah singura Ei si ce? Noi sa fim sanatosi!
Ioana f.f.frumoase pozele, mama, unele artistice rau! Te-ai descurcat cu cd writerul?
maria_alexia bafta!
Buluci daca nu e invatat de mic cu sacul de dormit, greu il mai accepta. Noi l-am primit nou-noutz de la nasii nostri ca fata lor la 4 luni urla ca din gura de sarpe in el.

Gata, fug la imbaiat copil!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Bey..alo....daca voi cu cate 2 dintosi va considerati codasi..noi astia cu 0 dinti cum suntem ha?????

Chiar mai e vreun bb fara dinti sau am ramas la coada clasamentului?

Fug la baitza ca Miruna a tras o portie de misunat prin casa si acu e rupta de somn. Noapte buna!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Meems, multumim pentru invitatie pe care v-o intoarcem si noi!

Bulucel, scuze de confuzie! Eu totusi speram sa fim vecine.

Pischi, multumesc de intrebare, cu burticuta ma simt bine, ca si cand as fi “normala” …poate ca este la inceput si de aceea, desi nici cu Rachel nu am avut greturi, pofte prea mari, etc.

Gabitico, tin pumnii sa fie asa cum iti doresti tu!da-ne vesti!

Joy, am avut si noi un episod aseara cu o racheluta plangacioasa care nu vroia sa doarma in patul ei ( pe urma am tras eu concluzia ca s-a speriat de un mutunache primit de la o amica si l-am aruncat cat colo), ma intrebam; oare cum rezista fetele care-si petrec noapte de noapte leganand/linistind bebelusii? Noi nu am mai patit asa de cand avea vreo doua luni si jumatate, de atunci avem o fetitza exemplara, o pun seara in patut si o “recuperez” a doua zi dimineata ( bine, din obisnuinta ma trezesc de cateva ori pe noapte sa o controlez, sa vad daca respira, daca este in regula).
Mie imi plac tepii lui Vladutu’ haios foc!

Ancaloredana sa stii ca si sotul meu lucreaza foarte mult si eu tin toata gospodaria + firma lui. De Rachel ma ocupa absolut singura si, desi as putea sa platesc si sa o mai las cu cineva, nu ma indur, nu am incredere, asa ca ea merge cu mine peste tot.

Lavi felicitari pentru fetitza prietenei tale, sa-i traiasca!

Roxisialexia noi nu am avut probleme cu nasucul…dar multumesc de intrebare.

Multumim cuscrei si Dordiei de urari pentru Rachie!

Alinus, de multa durere de cap m-as fi scutit daca ii dadeam si eu apa plata de la inceput… de luni de zile fierb apa dimineata, ii pun o parte in termos si o alta i-o pastrez sa fie rece si sa i le combin. Asa m-am obisnuit.

Bulucel, ca sa-ti raspund la intrebarea despre comunicare, contrastele se atrag asa ca-i bine cand unul este mai guraliv si altul taccut. Ia gandeste-te, cum ar fi fost daca si sotul tau ar fi fost vorbaret…saracul Simon, ar fi avut numai dureri de cap!
Si noi am avut problema asta ( eu prea guraliva si el mut-mut si acum m-am cam dat dupa sotul meu).
Frumusel foc Simon, si inainte si dupa tuns.

Ancatrana bine ai venit printre noi!

Lavi, miercuri am programare la dra de familie de la care trebuie sa iau trimitere la dr. gineco…asa ca pina nasc, poate ma vede si pe mine ginecologul (secretata lui mi-a spus ca o sa mai dureaze pina s-ajung sa-l vad, ca are multe programari ).

Alinus, nasoala treaba cu bona!

I-am dat Rachelinei ficatel pentru prima data si s-a lins pe degete! I l-am pregatit cu niste piurelus de cartofi amestecat cu unt si i-am dat doua zile la rand, apoi, daca am vazut eu ca-i place combinatia asa mult,am mai facut sa aiba pe viitor, am tinut ficateii in lapte cateva ore, i-am fiert si dupa aceea i-am pus in pungulite mici si directia in lada frigorifica.
Credeti ca are ceva daca ii decongelez si-i dau sa pape?

Dordia, ce bine ca i-au mai iesit dintisori! Noi tot doi avem – deci Noki, nu sinteti singure! - dar roade rachelina cu gingiutele de zici ca are fierastrau in gurita.

Madau eu pe Rachel o tin intr-un body si intr-un sac de dormit ( am incercat pled cu gaurele dar o gaseam mereu dezvelita). Felicitari pentru premiul de la concursul de-a busilea

Taniutza multumesc!

Camelia Daniela, Madau asta da progres! ( cu olitza)

Ioana bine ai venit! Frumoase pozele, cea in care tati si fata se uita unul la celalalt este superba!

Maria Alexia ce experienta nasoala! Mie mi-e tare frica de chestii inghitite pe care nu-o sa pot sa I le scot, imi propusesem sa iau un curs ( cum sa acorzi primul ajutor in cazul copilului care se ineaca in apa, se inceaca cu diverse, etc.) inainte de a naste dar incepea pe 4 decembrie…asa ca nu am mai ajuns.

Fac eu ce fac, si iar imi iese o mare.

pupicei,

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Hello hello!

anda si madau, m-ati lovit unde ma doare:
1.nu mai pot, sunt epuizata ma trezesc de 'nspe ori pe noapte sa o invelesc si ea tot dezvelita e, azi dimineata era sloi...si avea body fara maneci, bluza, pantaloni si sosetele( pai daca acum o infofolesc la iarna ce ma fac?)
2.casca aceea e super, as vrea una dar sa io pun cand doarme, fetelor, se da cu capul de toate laturile patului, se trezeste plingand de durere...nu stiu ca sa mai fac!( intreba odata o mamica la "parintii intreaba...", cum sa culce copilul adica unde sa ii puna capsorul la est sau la vest.....apoi fii-mea intr-o noapte trece de cateva ori prin toate punctele cardinale)
Acum serios ma macina treaba asta are cineva idei ce as putea sa pun pe laturile patutului?( e din cel cu zabrele)

madau, si alexiei tot la 9 luni i-au iesit primi dinti( doi odata)....las ca ies iei!

noki, mama draga, de cate ori am ars mancarea si eu in timpul asta era la PC......credeam ca sunt singura

maria-alexia, urata patanie doamne, bine ca l-a inghitit pina la urma.

tot anda, eu ii dau cu baby orajel, l-am incercat si eu are efect cam 30 minute.Multumesc pentru informatia despre mustela, si noi tot pentru atopici trebuie sa folosim.

felicia, incearca sa ii schimbi branzica, poate s-a plictist de gutul ei.Alexia a papat pina acum o luna branzica facuta in casa dupa care nu a mai vrut neam si am trecut pe branza de la milli( din cea mai slaba).

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor!!!

Eu m-am umplut de plans pt ca am vazut emisiunea Mihaelei Tatu si...era vb de un copilas bolnav de leucemie. Tragic!!!

Si m-am mai umplut de urticarie cred ca de la Lapte!!!Dar sunt obisnuita cu ea!

Despre imbracat copii...eu pe Stefan il imbrac in body cu maneca scurta sau lunga in serile mai reci si pantalon lung si sosete in picioare. Il invelesc cu o paturica nu foarte groasa deocamdata iar la iarna il voi imbraca in bady maieu si pijama si il voi inveli cu plapumioara lui. Nici Stefan nu sta invelit dar....pe la 12.00 cand ma culc eu il invelesc ...iar dimineata ma trezeste el; asa ca...nu stiu ce face peste noaptedar... nu cred ca ii e frig ca...nu s-a plans inca!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Intrebare off toping::: Vreau sa imi iau o combina frigorifica si nu prea stiu de care. As vrea si eu sugestii pls. Ma gandeam si la frigider si congelator separat dar nu stiu daca exista congelator cu 5 sertare care sa nu fie Arctic!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Howdy noaptea! Ca mai nou dam cate o tura de forum, ianinte de nani.

Maria-Alexia- naspa treaba cu eticheta, dar io ce sa mai zic, ca sunt obisnuita cu extravagantzele culinare ale Saralinei: etichete de caciuli, sapun, gel de dush - asta e de azi-, apa din caditza lipaita cu intentzie si cate si mai cate...

Inutza - io i-am dat ficat decongelat, ca luasem 2 felii de ficat de vita si nu am avut cum sa i le fac atuncea, deci l-am dat dupa cateva zile de tinut in congelator. A fost ok, dar prefer sa i-l iau proaspat pe cel de pui. De vita nu prea gasesc, deci tot asa, o sa fac stocuri cand voi gasi. Pup rachelinei cumintzi!

Madau- ai fost totala cu indignarea cu dintzosii. Sa zic drept, chiar cred ca ati ramas codashe. Dar deh...daca la miss se castiga cu patinoar in guritza...ce mai conteaza numarul dintilor?Felicitari si Mirunicii pentru olitza. mai, ce fetitza cuminte!

Anda77- io cu dentinox nu i-am dat, dar i-am dat cu calgel si cel putin pe moment s-a calmat. I-am dat de vreo 3-4 ori pana cuma, cand chiar era in crize naspa si aparent fara alt motiv decat dintosii.
De spalat...pe ce sa ne spalam? Pe amaratele de bucatzele de dintosi din fatza?
Asa de scump e Nic-ul tau...mi l-am si imaginat in paijamalutza-ursuletz polar!

Buluci- papanasii se fac cu branza dulce, ceea ce se numeste branza de vaca.

Taniutza scumpa- oooofff....gandeste pozitiv. cred ca e o perioada. Sigur o sa-i treaca si cu timpul va reincepe sa pape. doar n-o sta flamand la infinit. Suna si pediatrul, sa nu cumva sa fie o afta, ceva. daca nu, ce sa mai zic: eternii dintzi? Mama lor de inamici!

Sa va zic inovatzia zilei: Sarah clampaneste din guritza ca o barza, sau ca un peste. Zici ca spune un gen de papa, dar pe muteste, cumva, insa ii iese un sunet de...gol. E mortala, oricum, ca baga si o fatza specifica.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Dordia- io am o combina Ariston, are in partea de jos frigider, iar in partea de sus congelator. E destul de mare, dar mie acuma cu plod fiind mi se pare mic congelatorul cu doar 2 etaje. Altfel sunt super incantata de el: www.neomax.ro/produs.php?id=P:5319-S:432&PHPSESSID=8de43452067a8e6f978c32519b930ced" target="_blank">Frigider Ariston

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput