Mamici de ianuarie - februarie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

MULTAM' LIUDA !

Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Flavia, uite aici link-ul unde a citit Liuda
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=135 , da click pe sapt in care esti. Daca ai intre 21 de sapt si 21 de sapt si 6 zile, da click pe sapt 22 ptr ca tu esti in 22 sapt.

Vine barza
23+ George Anelin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Loremunteanu, multumesc ptr info. MI-am facut o idee cam pe unde sunt. FAza cu programul o stiam ca am alergat dupa lumanari de pus pe mese la nunta si am aflat ca se inchide mai devreme pe motiv de "Garda".

Vine barza
23+ George Anelin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Liuda cum faci tu sosu alb? Ca am niste pulpe in congelator si ma bate gandu sa fac si io ca-mi facusi pofta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Mai fetelor, de bine ce ma mai inveselisem si eu nitel, m-au intristat la loc analizele de sapt 25. Le-am primit acuma si sunt mai multe chestii care nu par la locul lor. Ia uitati-va si voi pana merg la medic cu ele:

Analiza Valoarea mea Val normala
Colesterol: 232 200
Leucocite (Wbc) 10.64 4-10
Eritrocite (Rbc) 3.82 4.10-5.80
Hemoglobina (Hgb) 11.30 12-15
Limfocite % 12.52 20-45
Neutrofile segmentate % 82.11 37-72
Neutrofile 8.73 1.5 - 7

Restul erau in limite normale.

Cata 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Catalina, nenea doctoru tau nu a binevoit sa-ti zica ca anumite valori(de ex colesterul) nu sunt acelasi cu cele normale cand esti graviduta? E normal sa ai colesterolul marit, si mai sunt si altele dar eu am o problema cu memoria de cand am burta, cred ca imi papa bebe neuronii toti, si de-aia nu imi aduc aminte decat de asta si mai zicea ceva de vsh. Asa ca stai calma.

Mergi la inceput

Catalina si mie mi-a iesit colesterolu peste limitele normale si mi s-a spus sa nu-mi fac griji ca asa oscileaza el la sarcina. Ieri am fost la prietena mea care a nascut cu Radoi de doua ori prin cezariana si operatia arata ffff bine. Ea este f multumita de el si mai are trei cunostinte care au nascut deasemenea cu el fara probleme. Deci io zic ca va fi bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

ploua si nu imi place defel. Ploaie e buna sa faci bebei si sa numeri bani, si la ora asta nu pot face nici una nici alta.
Si nici nu mi-am luat-o la mine ca sunt o bleamba! Am zis sa nu o uit azi dimineata, dar intre zis si facut e o mare, mare diferenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

delfinuto cel mai simplu se face sosul
cel mai usoe e sa-l faci la ceaunel. daca nu si la tigaie dar mai adanca. Rumenesti niste ciapa taiata marunt, dar nu tare ca sa nu strice apoi culoarea sosului. Si pui pulpele sau orice alta carne dar e mai bun cu pui (aripi, pulpe). mai rumenesti maxim 7 min. si pui 2-3 linguri de faina si smantana cat iti place - eu pun cam 200 de grame sa aiba nu numai miros dar si gust de smantana. Lasi sa fiarba pana este gata carnea. De obicei nu dureaza mai mult de 10 minute si totul e gata. De la faina se ingroasa , de la smantana e alb si de la pui e bun!!!
pofta mare sa stii ca nu dureaza mai mult de 30 de minute toata afacerea!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 23 sapt + 3 zile

Mergi la inceput

Merci Liuda! Acu imi dau seama ca n-am gatit niciodata nimic cu sos alb, ci numai cu rosu.Sotieru meu nu mananca ceapa, drept pt care mereu tb sa adaug ceva care sa dea gust in locul cepei. Da cred ca e tare bun asa cum zici!

Da ploua si ma gandesc cu groaza cu ce ma mai imbrac io acu pe vremea asta la serv. Cu banii nu stam extraordinar dupa renovarile din casa, asa ca prob nu voi iesi din singura pereche de pantaloni neagra care ma mai cuprinde..

Mergi la inceput