Mamici de ianuarie - februarie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

fetelor cele mai pricepute treceti-ma si pe mine in listuta cu carut roz
si urmatoarele date:
DN 12.06.1980
UM 05.09.2006
DPN 16.02.2007

Loremunteanu, pe aventura nu am recunoscut-o poate nu am fost destul de atenta, dar data viitoare..am sa fiu mai cu ochii in patru.

pupici
nadiutapm 19+ LIdia Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Flavia, exact ce ziceam mai devreme, eu m-am lasat pagubasa cu calculele! A, si am uitat sa te intreb, a fost bun spanacul? Eu sunt lesinata dupa spanac si urzici cu usturoi. Cand mai are mama posibilitatea sa-mi trimita primavara pachet prin sotul sorei, am intreaba ce sa-mi puna si eu ii cer mancare de urzici,iar mama zice ca sunt intr-o dunga ca cer numai boscheti de halit! Ce sa-i zic ca mie nu imi iese mancarea asta de urzici asa buna ca a ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

LIUDA...PLEASE, SPUNE-MI SI MIE UNDE TE-AI UITAT LA CHESTIA CU SAPTAMANILE CA EU NU AM GASIT...
MERSI ! TE DULCE !

Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bai Flavia te rog frumos nu te baga si tu cu cartea ta ca eu deja am zis ca sant in sase luni si nu mai schimb macazu.
dimineata a venit directorul de la o banca cu directoarea de la credite cu care ma cunosc foarte bine, m-a intrebat in cate luni sant am zis CINCI. apoi intre timp am aflat ca sant in 6, si a venit o doamna de la primarie cu care tot ma cunosc si ea m-a intrebat in cate luni sant - eu am raspuns IN SASE. Acum ca m-am acomodat cu ideea si deja am si zis la altii vii si tu cu cartea ta !!!!
Da va rog frumos, decideti o data si pentru totdeauna in cate luni sant si nu ma mai bagati atata in ceata!!! Sa stiu si eu ce zic ca ca proasta ba zic 5 ba zic 6....

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 23 sapt + 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

haha, Liuda, multumesc, chiftelele abia le-a terminat omul meu aseara cu tot cu piure, asa ca nu ma mai incanta ideea. Si azi eu am la mine pulpe de pui la capac cu salata de varza! Asa ca daca vrei vin cu ziaru la tine sa punem de o masa copioasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Flavia, luna a 5-a este intre sapt 19 si 22. Am si eu cartea aia si sincer mai mult m-a bagat in ceata. Nu s-a prea potrivit la nimic.

Vine barza
23+ George Anelin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

MICIURIN, AH...MI-AI AMINTIT DE SPANAC...MA CE POFTA MI S-A FACUT IAR...A FOST DELICIOS, DAR CU URZICILE TE CONTRAZIC , NU IMI PLAC DE NICI O CULOARE !

Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

quote:
Originally posted by kateryna

Salutare la burtici!
Am tras si eu chiulul de pe aici motivat, ca deh...si noi suntem in zugraveli si toate cele. Am inceput sa luam si noi cate o hainuta, doua ptr bebe. O sa incerc sa fac cateva poze sa va arat. Am si eu o intrebare. Cine stie unde e mai exact standul celor de la Baby Care in Europa?

Liuda, esti in 6 luni. Luna a 6-a a inceput la 23 de sapt, dar vezi ca tu ai 23 de sapt si 3 zile, asa ca esti in sapt 24 (acolo trebuie sa citesti ca sa vezi cum se dezvolta bebe in sapt asta).
Si daca s-a revenit iar la impartirea pe luni, eu am gasit o varianta care e comuna la toate seriile de mamici de aici de pe forum, precum si la majoritatea medicilor:
23-27 luna a 6-a
28-31 luna a 7-a
32-35 luna a 8-a
36-40 luna a 9-a

Vine barza
23+ George Anelin

Kateryna, te duci in Niro (zona unde e Dragonul Rosu), e pe unul din sirurile alea lungi de afara... Cum intri acolo, de la steaguri, in partea dreapta, dar mult in spate spre Dragonul Rosu. Nu stiu sa-ti spun numarul exact... Ca sa-ti fie mai usor, ca reper, pe randul ala sunt multe scule de pescuit (undite, mulinete, plase de tot felul; barbatii stiu...)... Ati putea intreba si de sculele de pescuit unde le gasiti sau pur si simplu de ei... Eu am trecut de nenumarate ori pe acolo si stiu sa ajung ochiometric, ca sa zic asa... nu stiu sa-ti spun numarul sau al catalea sir e....
Sper sa dati de ei... Luati-o si voi pe fiecare rand pana in capat.... nu stiu...
Bafta la cautat!
Inca ceva, daca vreti sa faceti cumparaturi din Niro/Europa, va sugerez sa va duceti numai dimineata, intre 8-15. Multe din standuri se inchid chiar mai devreme de 15....adica incepand de pe la 12h. De preferat e in cursul saptamanii; nu e asa de aglomerat ca in week-end si gasiti mult mai multe standuri deschise; iar controale de la Garda, vin cel mai des in week-end... Eu am fost si duminica si am avut surpriza sa nu gasesc nici un stand deschis... Cel mai bine e ca la 9 sa fiti acolo si sa incepeti excursia... va trebuie nervi de otel si timp...

Loredana 21+ Roni-Cristian

Mergi la inceput

Flavia intra la SARCINA
Apoi acolo ai sa vezi mai multe capitole unul din care se numeste ODISEEA SARCINII IN 40 SAPTAMANI. Apesi acolo si o sa apara un cerc din cifre cu in bb pe mijloc - apasa pe cifra - in ce saptamana esti. Si o sa-ti apara lamurilea cu saptamana pe care ai apasat.

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

flavia

uite aici
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=135

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput