Mamici de ianuarie - februarie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 15
aventura spune:
Loremunteanu, ti-am trimis un PM.
Pe mine m-a lovit asa o lene fetelor la munca...bai da rau de tot....Poate si pentru ca nu mai am rabdare - la 17:30 am eco morfologica de 20 de sapt. la Iosup si nu mai am stare...
Sper sa fie BB ok la eco si sper sa ramana baietzel ca deja am luat hainutze albastre ![]()
Aventura
20+ cu 
Liuda spune:
avand un baiat eu asi vrea o fata!!!
stii cum e la primul - ce o fi, la al doilea deja stii cam ce ai vrea mai mult.
Bine si ideea cu "nedorit" eu nu sant de acord - pai daca eu mereu am vrut baiat si pana la urma acum stiu ca o sa am fata oare asta inseamna ca nu este dorit?! Eu nu cred. E vorba de dorinta omului sau de preferinta, insa asta nu inseamna ca ceea ce se intampla in realitate - nu este iubit, dorit si chiar adorat.
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 23 sapt + 2 zile
Liuda spune:
aventuro m-ati inebunit cu culorile la haine la copii!!!!!
pai eu zic ca sant fata (asa zic eu ca nu mai vad "dovada" din cauza burtii si nu cred ca s-a schimbat intre timp) si azi sant imbracata numai in albastru. Si eu daca o sa am o fara - ce nu o pot imbraca in hainute albastre?! Eu am luat de toate culorile fratilor!!! Pai m-ar durea ochii numai de roz sau numai de albastru.
am mai vazuto pe una si-a luat carut la primul copil un ros din ala de iti sare in ochi de la o posta, si acum il foloseste la al doilea copil care e baiat - toti o felicita cu fata!!! Pai daca isi lua un carut de o culoare mai neutra cat de cat - nu ii prindea bine acum?! Nu se simtea si ea naspa cu felicitarile de fata si le explica la toti ca e baiat!!! Pai cu rosul ala atat de evident de te dor ochii nici nu ai cum sa nu o feliciti cu inca o fata!!!
Va pupic pe buric.
miciurin spune:
Fetelor daca vreti sa va treaca pofta de mancare va poftesc eu la un iaurt dietetic cu branza de vaci degresata! Mie mi-a pierit pofta dupa primele lingurite. Mi-am propus(sper sa ma tina) sa incerc un pic de echilibru in dieta ca altfel zau ca va trebui sa scot usile pe acasa si dupa cum am zis nu e apartamentul meu sa pot face ce vreau. Pai voi vorbiti de 8 kg la 23 sapt, io ce sa zic ca astea le-am implinit inca de pe acum la 18 si 4 zile? Ieri cand am fost sa dau sange pentru Triplu test si m-au suit alea pe cantar mi-au iesit ochii din cap si vedeam numai stele verzi pe pereti, mi-a pierit orice urma de pofta de mancare. Vreau eu sa fiu grasa si frumoasa, dar tre sa mai las gluma(a se citi halitul).
La ultimul control(15.09) nu aveam decat 5 kg luate si chiar vb cu doctorul meu ca ma fac cat Fulga, iar el zicea ca mai sutn femei care iau in prima parte mai mult si apoi se echilibreaza(avand in vedere si faza cu fumatul si eu stiu cum am crescut ca o gogoasa cand m-am mai lasat). Eu nu cred ca am sansa asta sa ma opresc fara un pic de efort, asa ca.... totusi nu vreti iaurt cu branza de vaci?
simkat spune:
Liuda, eu te inteleg foarte bine, pentru ca esti la primul. Asa cum spuneai si tu la primul nu conteaza, cand esti la al doilea este "normal" sa iti doresti sa ai pereche, dar daca nu se poate....
Pana acum ma uitam numai dupa codite si rochite, acum ma gandesc ca am foarte multe lucruri de la Radu (de baietel) si o sa imi prinda bine.
Si daca vrei un raspuns ferm

imi doream din tot sufletul o fetita! (ma necajesc singura si imi doresc sa nu citeasca niciodata BB din burtica acest mesaj si sa imi reproseze ca nu l-am dorit).
19+ & Raducu (19.02.2004)
aventura spune:
Aaaaaaa si am uitat, am luat fetelor de la BabyExpo carucior 2 in 1, scaun auto si patutz toate de la Graco. Le-am dus la ai mei (ca la noi incepem zugraveala 
).
Carutzul are si un cosulet usor si moale care se foloseste pana la 3 luni si e foarte util si in casa..
Carutzul e usurel si e dotat cu f. multe functii dintre care ce-a mai importanta mi se pare faptul ca pe BB il poti pozitiona cu fata spre tine cand il duci
. Aaa, si are multe chestii - aparatori si fasuri pentru protectia lui BB.
Patutz am luat unul mobil cu 2 nivele si dimensiuni 60/120.
Aventura
20+ cu 
Liuda spune:
miciurin asi vrea si eu sa am taria ta de caracter si sa mai tin si eu un pic de regim ca nu ar strica ca altfel ajung cat casa. Si sincer nici nu prea mananc ca sa ma satur si cresc ca pe drojdie... nu stiu sper sa nu ajung o balena.
simkat - eu nu cred ca copiii cand cresc nu realizeaza unele locruri. Cand sant mici nu isi dau seama. Dar hai sa fim seriosi noi acasa santem 2 fete (eu si sor-mea) si oare noi toti nu ne dam seama ca taicameu si chiar si maicamea la al doilea si-au dorit baiat?! Dar daca a fost fata a fost iubita si rasfatata si magulita chiar daca stie (intelege acum cand e mare)ca ai mei doreau baiat... si s-a primit ea. Asa si ai tai cand vor fi mari - ai sa le recunosti si lor ca vroiai fata dar uite ca au fost baieti, si nu iti pare rau de asta!!!!
Va pupic pe buric.
aventura spune:
Glumeam Liudo!!!! Nu ma intereseaza rozul prea mult, prefer albastrul
.
Si uite, ca sa-ti demonstrez, am luat carutzul si cosul auto culoarea violet inchis, o splendoare!!!! ![]()
Ziceti-mi si mie, la 20 de sapt. cat trebuie sa aiba BB in greutate si la marime, ca sa stiu si eu la eco azi si sa compar, asa de chestie..
Aventura
20+ cu 
simkat spune:
Probabil ca peste ceva timp (dupa ce se va naste si il voi tine in brate) voi vedea lucrurile altfel, in acest moment sunt
. Ceea ce ma bucura foarte mult este ce mi-a zis medicul, ca totul este in regula cu BB. O sa mai
putin si o sa imi treaca, noroc ca mai am 5 luni de acomodare cu gandul!
Mami@Raducu
simkat spune:
Cat despre
, eu sunt foarte multumita ca pot face comanda la tot ce imi pofteste sufletul (ma gandesc cu groaza ce o fac cand o sa intru in concediu). Spun asta, pentru ca noi, la servici, facem comanda la un restaurant, fiecare ce isi doreste. Eu in general citesc pe forum si daca imi faceti "pofta" cu ceva, imi comand, daca nu, oricum comand ceva (in general bun).
Despre cantar, nu m-am mai urcat pe el de la 12 sapt. cand arata ~ 7Kg in plus, si ca sa fiu sigura ca nu ma mai ating de el l-am lasat la mama soacra.
In ceea ce priveste culorile pentru BBi, am fost precauta prima data si i-am cumparat lui Radu lucruri pe: galben, portocaliu, verde, rosu si albastru. Carutul il are kaki. Deci, daca medicul s-a inselat in privinta celui de-al doilea BB, iar el va fi fetita, eu zic ca aceste culori se pot folosi si pentru ea.
19+ & Raducu(19.02.2004)