Mamici de ianuarie - februarie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 14
simkat spune:
Buna fetelor,
Am fost la eco (2D) si se pare ca este tot baietel, BB din burtica. Medicul ne-a spus "probabil baietel", iar tati tot sustine ca el stie ce a pus acolo si ca este fetita (si lui Raducu i-a spus ca o sa aibe o surioara, niciodata nu i-a pomenit de un eventual fratior). Eu ma abtin de la comentarii si ma rog la DD sa fie sanatos si frumos (asa ca mami).
Deci, am rugamintea sa imi puneti si mie un carucior albastru (deocamdata)!
19+ & Raducu (19.02.2004)
Liuda spune:
buna intrebare!!!
a fost cineva la morfo la medsana la herghelegiu? Ce fel de caseta pot sa iau cu mine, sau sant acolo, sau nu e caseta?!!! cine stie?!!!!!!!!!????
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 23 sapt + 2 zile
LEVI spune:
Catalina, eu am mers pana acum de 4 ori la C.M.U. din str G. Enescu.Cand m-am dus martea am avut surpriza sa nu aiba ecograful liber,asa ca sapt viitoare m-am programat la sediul din Piata Charles De Gaule(miercuri).Ai fost vreodată acolo?
Cat despre dr ,am nascut cu el si prima data.Nastere naturala,a fost bine.Acum va trebui sa fac cezariana si sincera sa fiu ,mi-e cam teama de operatie.
Mi s-a parut f.f. ocupat si din cauza asta cam obosit.La prima eco nu si-a dat seama ca sunt doi, dar dupa 2 saptamani ,la cea de-a doua mi-a dat vestea si si-a cerut scuze ca nu i-a vazut de la inceput.Asta e.Ulterior am facut o eco morfo la dr Iosup si s-a confirmat exact ceea ce-mi spusese dr Radoi la eco de 14 sapt:baieti,apropiati ca si dimensiuni(la 16 sapt 171 si 180g)normal dezvoltati.Tu ce parere ai de dr? Eu am auzit din mai multe surse ca e un medic bun,am dat si cautare pe forum si in afara de doua povesti cam urate (in care nu putem sti daca a fost vina lui )in rest parerile sunt f. bune.
Flavia,eu ma simt bine.Intr-adevar burtica e mai mare decat la prima sarcina,dar deocamdata nu atat de mare incat sa ma deranjeze.Si pe mine ma doare uneori spatele.Am eu 18 sapt, dar m-am alarmat pt ca parca i-am simtit mai bine la 16 si ceva -17.Nu cred sa ma fi inselat,mai ales ca nu sunt la prima sarcina.Iti tin pumnii si te astept cu vesti
Delfinuta,cat ai platit pt consultatie si eco normala la Charles de Gaulle? La cine ai facut eco la MedLife si cat a costat?Ti-a recomandat Radoi sa faci la MedLife? Acum 4 ani stiu ca lucra cu dr Iosup.
Luminița
18+ 
si
Daria
Liuda spune:
Simkat si nu iti doresti si tu totusi sa fie fata. Na, ideea, cu - sa fie sanatos o inteleg, dar totusi nu ai o preferinta mai mult decat alta?!
Va pupic pe buric.
delfinuta spune:
Levi consultatia in Charles de Gaulle e tot 900.000 ca si in Enescu, iar eco a fost inclusa. Deci chiar daca-ti face eco, chiar daca nu tot atat platesti. Dr Radoi m-a trimis la Med Life si pt Triplu test si pt eco morfo 4D, insa tb sa ma uit acasa sa-ti spun exact numele doctoritei, ca sincer n-am retinut. Oricum cam...acrita... ca sa zic asa..doctorita respectiva..
Flavia-Ioana spune:
LEVI, nu stiu daca asta te intereseaza, dar iti spun ca eu am facut eco 4D la Sanador si m-a costat 4.500.000 + caseta 270.000, asta pt ca sunt gemene, daca era numai unul era cam la jumatate.
Pe atunci aveam 17 saptamani si 2 zile, respectiv 3 zile, iar fetele cantareau 183g, respectiv 201g.
Si pentru ca mi s-a facut foame...va spun ca in curand voi pleca de la munca si voi pregati o portie imensa de cartofi prajiti cu niste aripioare la ceaun...Ah...abia astept !
PUPICI !
Alexia si Daria 21 fix
Flavia
Liuda spune:
Flavia nu fi nesimtita !!!! vrei sa faci omor de om?
eu sant lesinata de foame, nici nu mai am putere .
Am la munca in frigider o gaina rumena rumena cu legume ... dar nu pot ajunge la ea. Pana acum imi umblau muncitorii printre usi ca vezi doamne au montat glafurile la geamuri, au plecat ei - a venit ditamai delegatie de la o banca... si nu ca mi-ar fi rusine... dar trebuie sa trec prin acel birou unde se discuta la nevel inalt si sa intru prin usa dulapului in camera mea cea ascunsa... Apoi daca incalzesc miroase in 3 birouri a mancare.... asa ca am zis ca ma risc si astept.... cat nu stiu,... dar sant rupta de foame.
Va pupic pe buric.
delfinuta spune:
La MedLife mi-au dat filmuletzul pe un CD de la ei si nu a costat nimic in plus! - Levi
Flavia...
..esti rea..tocmai ma plangeam ca am implinit 10kg
simkat spune:
quote:
Originally posted by Liuda
Simkat si nu iti doresti si tu totusi sa fie fata. Na, ideea, cu - sa fie sanatos o inteleg, dar totusi nu ai o preferinta mai mult decat alta?!
Va pupic pe buric.
Spune-mi si mie Liuda eu ce sa mai zic, atata timp cat mi-a spus ca este baietel? Daca am sa spun ca vreau fetita, acest baietel "nu va fi dorit" de niciunul din parinti.
Tu in locul meu ce ti-ai fi dorit?
Mami@Raducu