m-am gandit la o dieta, va rog ..o parere
Azi m-am gandit la o dieta in care sa mancam aproape orice ne dorim, sa ne purificam si totusi sa slabim sanatos.
Eu va propun dieta ieftina si nu asa de neplacuta ca altele in care sunt interzise multe mencaruri si va rog sa imi dati parerea voastra personala.
Eu zic ca e perfecta dieta a se tine timp de 3 saptamani.
1.sa folosim argila
-100-150 ml apa(de izvor, de fantana, plata)se adauga o lingurita plina de argila si se lasa de seara pana dimineata( intr-un pahar de portelan, lemn sau sticla),dimineata se amesteca bine cu o lingura de lemn si se bea pe stomacul gol cu 30 min inainte de prima masa, ce ramane se arunca si se pregateste la fel pentru masa urmatoare argila.De trei ori pe zi inainte cu 15 min inainte de masele principale, e bine sa se bea apa foarte argiloasa.
Zic argila pentru ca ea elimina toxinele in 7- 10 zile.
Se face cura timp de 3 saptamani.
Mai zic argila pentru ca are multe minerale: Fe,Ca,Mg,Al,Si,Na,K etc. si pentru ca virtutile argilei sunt numeroase: o remarcabila absorbtie,putere antioxidanta, potenteaza fortele de aparare a organismului, are proprietati cicatrizante, reancarca celulele cu energie vitala revigorandu-le, revigorare fizica. Nu se cunosc reactii adverse.
Singurele restrictii sunt sa nu se consume: grasimi animale( carne de porc, untura si slanina) si alcool. Aici nu intra si margarina, uleiul sau altele ci exact ce am precizat.
2. Sa nu se manance nimic dupa ora 16 sau daca nu este posibil maxim dupa ora 18.
3Eu am citit de pe net Shank Prakshalana pe care am si incercat-o simtindu-ma altfel acum, si am trecut peste probleme de sanatate de care nu am crezut ca scap, dar daca nu puteti sa o puneti si dumneavoastra in practica asta e, interesati-va macar ce face.
Eu am tinut sa nu mananc dupa ora 16 mancand in restul timpului absolut tot ce am simtit ca imi face bine si mi-am satisfacut si poftele, am evitat ce e drept alcoolul chiar daca era vorba si de un simplu pahar cu bere, si nu am facut abuz de mancare. Acum insa vreau ceva
mult mai sanatos si ceva care ma va ajuta dupa parerea mea sa scap de cele 13kg pe care le car dupa mine 
in fiecare zi si sincer nu imi fac placere deloc dar asta e vreu ceva treptat care sa ma ajute sa fiu si sanatoasa.
Va doresc sanatate
si va astept cu raspunsurile voastre despre dieta mea.
Va multumesc!
Raspunsuri
Marina6 spune:
da de folosit argila am mai folosit am scapat cu ea si de acnee cu o masca pe care o folosesti in aceeasi perioada daca sigur si normal ai nevoie.
argila o gasesti la orice Plafar si la Farmacie.
Rezultate da, dar trebuie doar sa vrem
esty spune:
suna bine am sa incerc si eu chiar nu e greu deloc.
si cu ceva sport pe langa ,sa vedeti ce faine ne facem.
sa fiti sanatoae si sa ajungeti la kg dorite
timmmy
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flooofin2004/album?.dir=9801re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
mirelaispir spune:
suna bine reteta ta. se stie ca argila este foarte indicata pt purificarea organismului. eu tocmai am terminat cura de usturoi + orez crud (mare lucru nu am simtit dupa ea), asa ca fac o pauza de o sapt si ma apuc de argila, sa vad, poate am mai mult suces.