Povestea lui Alex
Raspunsuri - Pagina 3
blinky spune:
am citit si eu, si mi au dat si mie lacrimile, dar ce mi doresc eu este sa pot sa mi tin promisiunea facuta in acest moment: sa ajung si eu in viata mea sa lupt macar pe sfert pe cat a luptat acest copil. Un exemplu despre ceea ce inseamna taria de caracter, despre ceea ce e destinul,si credinta. Nimic nu e imposibil, si in aceasta seara fraza asta nu suna a film hollywoodian; Iti multumesc, si ii urez noroc puiului tau cu care impart acelasi prenume...
Qamar spune:
nu mai am cuvinte...
mamica draga, esti o luptatoare si bebele mic iti seamana!
va doresc numai bine si multa sanatate in continuare!
P.S. iar cei care s-au comportat ca niste ne-oameni, vor plati, intr-un fel sau altul...
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!
amiss_zip spune:
Foarte frumos cum ati luptat voi trei si ati invins ingnoranta si neincrederea atator de multi oameni!
Multa forta in continuare!!!
Va pup si va admir!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
angelica_g spune:
... si de la mine lacrimi ... de tristete, de bucurie, de nadejde, de intelegere a puterii divine...
Alex este un copil binecuvantat! Cred, cu tarie, ca putem schimba destinul atunci cand stim Cui sa o cerem, cum sa o cerem, cat sa o cerem!
Va doresc o viata plina de sanatate si bucurii! Ai dreptate! Acum, ca ati razbit atatea obstacole ca sa traiti, sunteti cu atat mai pretiosi!
Orice s-ar intampla, Alex va ramane dovada miraculoasa a faptului ca Dumnezeu va iubeste, v-a auzit si v-a raspuns!
Numai bine!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83962" target="_blank">Poveste Razvan - Stelian si Poze
adar spune:
Draga Ildiko ... felicitari pentru tarie si putere si multa sanatate minunii tale. Ai devenit in sufletul meu, a doua mama eroina, alaturi de doina_cel. Din fericire, povestea voastra s-a incheiat cu bine, doina_cel mai are de luptat. Am considerat mereu ca o mama care are puterea sa-si priveasca, iubeasca, tina in brate copilul in timp ce "lumea" ii spune ca acesta nu are sanse ... e o adevarata eroina ...
Cred ca ar trebui sa dai numele celor care au fost lasi, nedrepti si inumani. Ar cam fi timpul sa nu ne mai ascundem dupa deget. De ce sa ne fie rusine de rusinea lor? De ce sa-i ferim noi, cand lor nu le pasa? Cand ti se spune sa nu mai plangi, ca nu-i nici primul nici ultimul ... despre un copil ... despre un suflet mic, de cateva zile ... dr aia merita omorata!
Sa iti dea Dumnezeu sanatate, sa ii dea si sotului, sa va puteti creste copilul cu dragostea si puterea pe care o aveti in suflet, atat de mare, atat de clara si atat de puternica ... Sa ii dea Dumnezeu sanatate copilasului vostru si sa va ganditi mereu ca Dumnezeu iubeste copii, orice ar fi, si daca l-a ajutat pana acum, cu siguranta il va ajuta si de acum incolo ...
adar si MAIA(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari
vand pompa Nuk
lorelei_19 spune:
Ceva asemanator am patzit si eu, nici fiicei mele nu i-a dat nici un doctor nici o shansa de supravietzuire (tot 7 luni, greutatea tot 1700 gr). si apoi aceleashi concluzii nefondate ale doctorilor: nu va fi niciodata un copil normal. Dumnezeu insa a avut alte planuri: fata mea a fost un copil absolut normal, de curand a implinit 15 ani si e o adolescenta perfect sanatoasa, merge la o scoala ca toti ceilalti de varsta ei, e dezvoltata din toate punctele de vedere absolut normal.
Stiu durerea si disperarea prin care treci (nu le-am uitat nici dupa atatzia ani) si mai stiu si salturile astea de la incredere la disperare si tot stressul asta enorm prin care trec parintzii.
bunul Dumnezeu sa va ajute pe Alex si pe voi si sa va dea putere in continuare.
Un pup si-o floare, mamica eroina
Oana_B spune:
Ildikobine ai venit! Alex este un baietel deosebit care le-a dat lectii tuturor.
Am copiat mesajele de aici la celalalt subiect de la sectiunea "nasterea unei stele" unde sunt toate povestile minunate:
Povestea lui Alex
Oana_B
detalii donatii
actualizari donatii