Piatra Neamt - Perla Moldovei (10)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata si de la noi!
Ieri mi-am tot bagat nasul si am citi pe aici, dar nu am avut nici un chef de scris. Rares mi-a racit un pic miercuri si ii curg mucisorii. Atat, in rest nu are nimic. Azi vad ca e chiar mai bine ca ieri. I-am dat oscilococcilum si vad ca la el face minuni.
Va pup, imi savurez cafeaua si incerc sa mai scriu mai pe la pranz.

Intrebare: cum le preparati voi pestele la copilasi? Eu le-am facut pana acum fiert (in ciorba a fost ok, file fiert simplu nu prea le-a placut) sau la coptor. Am niste pastrav proaspat procurat de scumpul meu sotz pe moca si vreau sa le fac ceva bun.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Laura poti sa-i dai si lui Bianca preventiv oscilo,si a mea asta mica vad ca are o tentativa,i-am dat si eu dimineata si cred ca am sa-i mai dau cand se trezeste dupa-amiaza ca sa fiu sigura.Cred ca e de la vantul asta spurcat ,ati vazut ce a batut ieri

Eu pestele il fac prajit,cea mica nu se prea omoara in gemneral cu pestele,asa ca...tu poti sa incerci la cuptor in tava,cu mirodeni, iese super .Chiar ma gandeam si eu la niste peste zilele astea,dar la crap ...

Dana Paul(6) Ana Maria(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

quote:
Originally posted by Laura25

Buna dimineata si de la noi!
Intrebare: cum le preparati voi pestele la copilasi? Eu le-am facut pana acum fiert (in ciorba a fost ok, file fiert simplu nu prea le-a placut) sau la coptor. Am niste pastrav proaspat procurat de scumpul meu sotz pe moca si vreau sa le fac ceva bun.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Eu, musai il pun in folie de aluminiu, astfel el se inabusa si nu este prajit. Inauntru ii pun o feie de lamaie , una de rosie si putin marar. Rares mananaca un pastrav (marime medie) la o masa.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Dana, a racit ca am fost la cumatrii nostri la Cut si a tot iesit afara mai dezbracat, fara caciulitza. L-am lasat ca era cald in fata casei, dar era mult mai cald in casa. Probabil a transpirat putin, plus diferenat de temperatura ... sa imi fie invatatura de minte!

alin multumesc!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

NINGEEEE!!!!!!!!!! De fapt nu stiu daca sa ma bucur sau sa plang...

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Gata...a trecut ......de ce sa plangi mey???

Dana Paul(6) Ana Maria(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Acum scriu a 2-a oara......Casandra a apasat pe RESTART. Scriu de la maicamea si are o tastatura naspa(e noua, dar nasoala rau).
Laura cum ii dai oscilococcilum? La farmacie mi-a zis ca-i containdicat pt copii asa mici. Ma tenteaza si pe mine sa-i dau. Pestele poti sa-l faci gratar.
Deja ma dor degetele....trebuie schimbata tastatura asta neaparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Ieri promiteam ca nu ratez intalnirea cu voi si oooops, am uitat sa platesc netul, asa ca aseara pauza totala....azi o iau de la capat cu cititul....scuze, nu e carateristic sa vorbesc ca sa nu tac.....nu imi amintesc, v-am spus ca pe 24 mergem la Bicaz( pentru botez)...uite asa vom trece si prin Piatra....

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Ana mie de la farmacie a zis sa-i dau, daca e o forma usoara de raceala, o data pe zi cate bilute incap in capacelul dozei. Cam 10, am numarat eu. O tipa, studenta la medicina, de la subiectul cu copilasi de iulie-august unde intru eu, mi-a zis ca ea i-a dat fetei ei cand a luat-o raceala o doza intreaga la 8 ore intr-o zi, adica 3 doze in 24 de ore, apoi cate o doza pe zi pana i-a trecut. Asa am vazut si in reclama din revista Mami ca s-ar administra. Adica 3 doze in prima zi, cate o doza in zilele urmatoare. preventiv, se da o doza pe saptamana 3 saptmani, apoi pauza o saptamna, iar 3 saptmani se da etc
Eu zilele astea i-am dat cam cate un sfert de doza, de 2 ori pe zi, dimineata si seara. Adica am cam adaptat tratamentul dupa urechea mea, dar vad ca are rezultate. Sanatate si numai bine!

Suntem printe castigatorii concursului de poze haioase din revista Mami!!!! Eu sper sa aparem si in revista in decembrie ... sper!http://www. mami .ro/concursuri/castigatori-octombrie/(am scris adresa cu spatii, ca altfel nu ne lasa)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by Laura25

Ana mie de la farmacie a zis sa-i dau, daca e o forma usoara de raceala, o data pe zi cate bilute incap in capacelul dozei. Cam 10, am numarat eu. O tipa, studenta la medicina, de la subiectul cu copilasi de iulie-august unde intru eu, mi-a zis ca ea i-a dat fetei ei cand a luat-o raceala o doza intreaga la 8 ore intr-o zi, adica 3 doze in 24 de ore, apoi cate o doza pe zi pana i-a trecut. Asa am vazut si in reclama din revista Mami ca s-ar administra. Adica 3 doze in prima zi, cate o doza in zilele urmatoare. preventiv, se da o doza pe saptamana 3 saptmani, apoi pauza o saptamna, iar 3 saptmani se da etc
Eu zilele astea i-am dat cam cate un sfert de doza, de 2 ori pe zi, dimineata si seara. Adica am cam adaptat tratamentul dupa urechea mea, dar vad ca are rezultate. Sanatate si numai bine!

Suntem printe castigatorii concursului de poze haioase din revista Mami!!!! Eu sper sa aparem si in revista in decembrie ... sper!http://www. mami .ro/concursuri/castigatori-octombrie/(am scris adresa cu spatii, ca altfel nu ne lasa)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Felicitaaaaaaaaari!

Si eu i-am dat lui Alex oscilococcinum, de pe la 9 luni, cate o doza pe zi. Dac-ati fi vazut ce-i placeau bobitele si cum scotea limbuta sa-i dau (i l-am dat nediluat).

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput