Piatra Neamt - Perla Moldovei (10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

E important, Laura, sa pape laptic, macar pana la trei ani! E bine pentru crestere. Dar astept poate gasim alte metode!

Ce bine ca aveti piticii de-o seama! Adik la aceeasi grupa de varsta! Noi am trecut deja la "seniori"

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!
Criss, da, copii mei sunt gemeni si in primele luni am avut ajutor, dupa aia m-am descurcat singura. E o poveste mai lunga si promit ca revin. Acum sunt in plin elan de dimineata si trebuie sa stau cu ochii pe ei. La mine in familie am aflat ca bunicul tatalui meu a avut un frate geaman. Eu stiu ca de regula dupa 3 generatii, adica ai mai multe sanse sa devii bunica de gemeni .

mira stiu ca e important, dar ma gandeam ca ea mananca mai de toate si daca isi ia calciu din branza, iaurt, fructe, nue chiar tragic, ca la un bebelus, daca nu bea lapte. Ziceai ca si-a scos biberonul. Poate s-a plictisit sa bea asa. Ai incercat cu cana? O idee: pune-i in cana un praf de cacao, cat sa ii schimbe culoarea si un pic de miere (daca nu ii dai zahar) si spune-i ca-i dai lapte cu ciocolata ca la nus' ce printesa.
Pupi si revin mai tarziu.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Mira dupa ce i-am scos biberonul nici Andrada nu a mai vrut sa bea lapte cam o luna. I-am dat cu nesquik, cu cacao dar nu a vrut. Dupa o luna a inceput sa manance lapte cu biscuiti dimineata. Si de atunci, adica cam de vreo 2 ani jumate, in fiecare dimineata mananca lapte cu biscuiti. Acum mai bea si cu nesquik dar destul de rar.

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Laura mananca banana, biscuitzi, iaurt,carnitza de pui, ou-facut omleta sau fiert si pus in supica de la amiaza, supica la amiaza(dar de vreo 3 zile nu prea a mai vrut). A mai mancat orez, mazare, mar cu biscuite. Cam atat. Am sa-mi fac timp intro zi sa vin la tine. Merci de invitatzie.. Casandra e mai mica cu 2 sapt fata de strumfii tai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

In seara asta, Casandra a incercat si lapte cu fulgi de porumb si a si mancat. Si i-am dat si lapte cu biscuit. A mancat un pic si asa.
sunt fericita ca accepta si laptele.
Lunna da' unde esti mai? de nu mai scrii pe aici?

Mergi la inceput

Am incercat cu cereale de toate felurile si nu vrea, doar cu gris il accepta. Si cat m-am ferit de gris sa nu se ingrase prea tare......tot la gris am ajuns!

Multi pupici pentru sfaturi, fetelor!

Fetelor, ce-ar fi sa facem intr-o zi un chat pe mess?

Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Buna dimineata

Eu ieri am lipsit motivat ca am fost la ziua mamei(o cheama dumitrina si pe mine la fel ),i-am facut un tort si niste prajituri ieri pe la amiaza asa ca nu prea am mai avut timp liber.

Criss nu fi dezamagita,eu zic ca daca se razgandeau te sunau sa nu te mai tina in suspans.

Mira facem cum sa nu si un chat pe mess,nu fii necajita ca papa laptele cu gris,fa-il mai subtire,si eu ii dau Anei mai des si nu s-a ingrasat deloc (il papa prin bibe)

Am plecat ca s-a trezit copila,aaaaa inca ceva Mira intri in concediu o sapt de luni???

Dana Paul(6) Ana Maria(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

LUANA27 LA MULTI ANI pentru ieri si pentru tine si mama ta.

Ce mai faceti mai fetelor ca eu am imbulinat-o. Sunt racita cobza. Si Andrada e pe urmele mele. Bine ca vine vacanta, cu toate ca nu are cine sa stea cu ea. O sa vad cum ma invart la servici.
Am uitat sa va intreb daca ati fost la circ. Daca nu, nu ati pierdut nimic. Noi ma fost pentru ca a devenit un fel de traditie de vreo 2 ani nu ratam nici unul care vine. Acum Andrada stie dupa afise ca a venit circul si nu mai avem scapare .

Acum va las ca mi se raceste cafeaua si pentru gatul meu e buna fierbinte.

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Multumesc Criss.Am vrut sa-l ducem si noi pe Paul la circ...de ce zici ca n-a fost frumos???Cred ca ala de data trecuta a fost fainut,asa-i?Noi atunci l-am avut pe baiat la tara.

Si eu am fost racita acum vreo 2 sapt(dar tare de tot) si m-am trecut pe antibiotic ca nu-mi mai trecea ...Copii mi-au scapat,i-am tinut in oscilococinum si ceaiuri cu lamaie si miere .Si acum le mai dau profilactic oscilo,noi ne impacam f bine cu el

Oare Ionela ce mai face???

Dana Paul(6) Ana Maria(2)

Mergi la inceput

Nu, Dana, doar clasele I-IV intra in noiembrie in vac, nu stiu daca e chiar de lunea asta.
LA MULTI ANI PENTRU ZIUA TA!MULTI PUPICI!

Criss, insanatosire grabnica. Si noi am fost raciti cobza, de-abia puteam sa merg la scoala dar fata vad ca a scapat!

Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput