Ce sa fac sa scap de candida...
Raspunsuri - Pagina 4
mayarna spune:
Sunati sau mergeti la institutul Cantacuzino si intrebati despre vaccin. Este posibil sa fiti informate cand se va face intrucat nu au tot timpul din informatiile pe care le detin eu.
Inclin sa cred ca acest vaccin creste imunitatea si...cam atat.
Toate bune,
maya
vladis spune:
un nr de tel de la cantacuzino stie cineva?
multumesc.
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
aniast72 spune:
Am vazut ca nimeni nu scrie de iaurt... Eu stiu ca e un leac babesc contra candidei... Zilele trecute am tinut un tratament cu antibiotice si am baut fff mult iaurt natural. Maine imi iau o lama si o sa va spun daca m-am procopsit sau nu. Si eu faceam destul de des candida pana am descoperit motivul: Igiena agresiva. Eu obisnuiam sa ma spal inauntru la fiecare dus cu shower gel
Asa mi se parea normal... eram curata dar candida era. Am mai citit ca se poate scapa de candida si cu tampoane imbibate in iaurt si introduse... (tot leac babesc si cu rezultat)
Elenus22, eu zic sa faci si un examen de secretie pt chlamydia, ureaplasma si mycoplasma...poate de acolo vine surpriza...
elenus22 spune:
Tel de la Cantacuzino 021.318.44.10, 021.318.44.11
Am incercat cu iaurt nu am introdus niciun tampon imbibat cu iaurt dar am consumat destul de mult. Tot nu mi-a trecut. Am terminat acum tratamentul cu Ketoconazol si Dermozol si nimic nicio schimbare. Cred ca voi incerca acel vaccin. Pare singura solutie pt mine in acest moment.
corinadana spune:
[quote]Originally posted by aniast72
Am vazut ca nimeni nu scrie de iaurt... Eu stiu ca e un leac babesc contra candidei... Zilele trecute am tinut un tratament cu antibiotice si am baut fff mult iaurt natural. Maine imi iau o lama si o sa va spun daca m-am procopsit sau nu.
Cand faci tratament cu antibiotice trebuie sa folosesti ovule de clotrimazol ca sa nu te procopsesti cu candida. Preventiv!
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
alina_v spune:
elenus22: Am sunat acuma luni (02 Oct) la Cantacuzino la farmacie si mi-au zis ca nu au vaccinul si nici nu stiu cand il primesc. Am uitat sa intreb daca e nevoie de reteta, dar voi mai suna o data.
vladis spune:
elenus, multumesc pt nr de telefon.
aniast, ref iaurt, la mine in casa se consuma cu tonele, cred ca mi-ar trebui contract cu danone, pt ca problema este cronica si generalizata mama/copii.credeam ca stiu si am incercat totul in materie de tratat candida, insa am aflat de acest vaccin si o sa incerc si aceasta varianta.
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
anca tanasica spune:
quote:
Originally posted by aniast72
Am vazut ca nimeni nu scrie de iaurt... Eu stiu ca e un leac babesc contra candidei... Zilele trecute am tinut un tratament cu antibiotice si am baut fff mult iaurt natural. Maine imi iau o lama si o sa va spun daca m-am procopsit sau nu. Si eu faceam destul de des candida pana am descoperit motivul: Igiena agresiva. Eu obisnuiam sa ma spal inauntru la fiecare dus cu shower gelAsa mi se parea normal... eram curata dar candida era. Am mai citit ca se poate scapa de candida si cu tampoane imbibate in iaurt si introduse... (tot leac babesc si cu rezultat)
Elenus22, eu zic sa faci si un examen de secretie pt chlamydia, ureaplasma si mycoplasma...poate de acolo vine surpriza...
...pai motivul ar fi ca s.a descoperit acu' vreo 10 ani ca iaurtul scade absorbia intestinala a antibioticului...d'aia e bine sa eviti iaurtul cat iei antibiotice...dar...se iau neste pastilute antifungice cat faci trat.cu antibiotic...asta ca sa nu te procopsesti cu candida...prin punctele esentiale...ca o poti face si in alte parti decat vaginal...
...si apoi...bun nu e iaurtul impotriva candidei...ci acidofilusul...care exista mai mult sau mai putin in iaurt...so...ca sa scapi de candida si sa previi aparitia candidei...mai bine iei acidofilus in plic de la farmacie...
elenus22 spune:
Iaurtul este bun pt candida , dar nu oice iaurt. Numai cel care contine Lactobacilus.
Doctorita mea mi-a spus ca acesta ciuperca candida se poate transmite si prin folosirea in comun a toaletei cu o persoana care deja are. Spre exemplu mama are candida si fiica o poate lua daca foloseste aceeasi toaleta. Ati mai auzit ceva de genul acesta? Nu stiu ce sa cred in legatura cu lucrul acesta.