Aradencele sarbatoresc luna asta!!! (53)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza13 spune:

LA MULTI ANI BIANCA!!!

Buna fetele,
Doctoritza de familie ne-a spus ca nu a mai vazut ce are Fabi in palmutze,am auzit si eu de doctorul Stoica si cred ca pana la urma o sa mergem sa vedem ce are.Flavia,Lasimed-ul este pe strada cu politia in jos si mergi pana dai in principala si acolo imediat la stanga pe colt ii laboratorul.Si noi mergem sa ne facem analizele acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

LA MULTI ANI, BIANCA !!!!!

SA AI O ANIVERSARE FRUMOASA, CU MULTA MULTA SAMPANIE PT COPII !

Maria Rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Fetelor, am primit un PM de la Chantal si am acordul ei sa il postez aici:
"Buna Alina,

iti multumesc pentru cuvintele tale frumoase si pentru incurajari. Imi cade foarte bine acum sa vad ca exista si oameni de suflet care au o vorba buna pentru mine in aceste momente grele.
Iti scriu pe pm ca sa nu mai tulbur pe celelalte fete de pe forum care acum se bucura de bebelusii lor si pe cele care inca nu au nascut.
Pana la 30 de saptamani am fost la doctorita Carciu. Am fost la prima consultatie la 4 zile de intarziere de ciclu, apoi lunar, la 3 saptamani si o perioada chiar saptamanal. In toata aceasta perioada nu mi-a dat nimic sa iau in afara de acid folic (nici fier, nici o vitamina). M-a obligat sa fac hemoleucograma la ea la cabinet si mi-a zis ca am hemoglobina 12 si leucocitele 8500 (in sapt 29). In sapt 30 am mers la dr Furau care mi-a zis sa repet analizele le Bioclinica si mi-a iesit hemoglobina 9 si leucocitele 15000! Iti dai seama ce laborator are madam Carciu! Si e si dublu pretul fata de Bioclinica. Am ramas la dr Furau cu care am si nascut. Din sapt 26 mi s-a pus diagnosticul de amenintare de avort datorita faptului ca aveam contractii (nedureroase). Apoi diagnosticul s-a transformat in risc de nastere prematura. Am avut placenta anterioara jos inserata. In ultimele 2 luni am tot simtit dureri in partea dreapta jos si i-am intrebat pe ambii medici de ce ma doare. Nici unul nu a stiut sa-mi spuna de ce. Abia acum, dupa ce am nascut am mers la Szeged si mi s-a spus ca am un fibrom de 2,3 pe 2,4 cm. Ala ma durea! La Arad nu l-a vazut nici unul din doctori, nici macar in timpul operatiei de cezariana! In plus, am primit tratament cu Gynipral ceea ce mi s-a spus la Szeged ca datorita anemiei mele severe nu era voie sa-l fi primit, trebuia sa mi se dea altceva pentru ca Gynipralul cu o asemenea anemie poate da decolare de placenta, ceea ce s-a si intamplat! Decolarea s-ar putea sa fi venit si de la fibrom totusi. Numai bunul Dumnezeu stie. Injectii pt maturarea plamanilor lui bebe nu am primit in toate cele 7 sapt si 3 zile cat am stat cu risc de nastere prematura! Am primit-o doar cu 30 minute inainte de operatie cand deja placenta era decolata! Efectul a fost zero, bineinteles! Am citit aici pe forum ca pentru ca acele injectii sa-si faca efectul sunt necesare minim 48 de ore de la administrare pana la nastere!
Ce sa mai zic, o adevarata crima!
In plus, dotarile din spital sunt la nivelul comunei primitive. Am dat spaga la greu la toti doctorii si toate asistentele pe fiecare tura, si pt mine si la neonatologie si i-am rugat pe fiecare in parte sa ne spuna daca bebe nu ar avea sanse daca ar fi tratata in alt spital. Am aflat ulterior ca daca era dusa la Timisoara unde au dotari si medici mai buni, bebe ar fi trait. Dar noua, doctorita Teodorescu ne-a spus ca nu se poate nimic. Aceasta doctorita aproape a mai omorat un bebelus, o cunostinta de-a noastra l-a tinut in spital zbatandu-se intre viata si foarte fara un diagnostic si un tratament adecvat pana cand peste vointa ei parintii au luat copilul din spital si l-au dus la Timisoara unde a fost tratat corespunzator si traieste si in ziua de azi! Ce sa mai zic, mai bine nu ma mai gandesc ca-mi vine sa innebunesc!

Eu iti doresc multa sanatate tie si copilasului tau!

Cu drag,
Chantal

PS: Daca vrei, poti sa postezi mesajul meu pe forum, nu ma deranjeaza. Sa stie si alte fete din Arad ce se intampla la noi si mai ales cine e doctorita Carciu! N-am vrut sa-l pun eu sa nu par exagerata si sa nu supar pe cineva.Am uitat sa-ti spun ca toate consultatiile ei constau in cantarire ca sa vedem cat de grasa sunt, tensiune si un examen de urina facut tot la ea la "laborator" cu urina de dupa amiaza! Iti dai seama ce rezultate ieseau! Examenul de urina se face numai cu urina de dimineata ca sa fie concludent. A, si mai masura dbp-ul copilului care s-a intamplat ca in sapt 28 sa fie mai mic decat in sapt 27! Am intrebat-o atunci: s-a micsorat capul copilului fata de sapt trecuta? Iti dai seama cum stie ea citi pe ecograf! Alta data mi-a zis ca am placenta anterioara inserata pe partea dreapta iar peste o luna mi-a zis ca e pe partea stanga. Am intrebat-o: s-a mutat placenta? Atunci a intrebat-o pe asistenta ce e scris in carnetul de gravida, pe care parte e placenta. Asistenta a spus ca pe dreapta. Atunci s-a corectat si a spus ca e mai mult pe dreapta numai ca placenta mea e foarte mare si de aceea s-a incurcat. Cand am spus la Szeged treaba asta au bufnit in ras de cata prostie poate fi in capul ei!"

Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Draga Chantal, ma doare sufletul pentru tine. Am plans cand am aflat povestea ta dincolo la mamici. Nimeni nu cred ca isi poate imagina ce e in sufletul tau! Nu te mai invinovati pentru ca oricum nu mai pot sa dai timpul inapoi, iti faci tie rau. Probabil asa a ingadiut Dumnezeu sa se intample.

Poze

Mergi la inceput

Uuta, cel mai apropiat hotel de Lic. Vasile Goldis e "Lotus". http://www.hotel.lotus.arad.tourneo.ro/F_New/
Daca nu merge linkul da o cautare cu google hotel Lotus Arad

Poze

Mergi la inceput

Alina, am uitat de hotel Marem!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Uutza spune:

Buna fetelor,

Imi puteti recomanda un hotel decent cu preturi decente aproape de (sau, oricum, nu departe de) Liceul "Vasile Goldis"?

Va multumesc,

UU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Uuta, mai este un hotel vis a vis de Licelul V.Goldis, "Marem" se cheama.

Fetelor, vad ca tot asa aiurea apar mesajele!

Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Chantal nu am cuvinte sa te incurajez....dar sper ca o va face Bunul Dumnezeu, care te va si intari s-o iei de la capat....si sa fie bine data viitoare!
Sunt pe deplin de acord cu tine in ce priveste conditiile din maternitatea din Arad!

Alinush nu am zis nimic de dr!Acum am zis doar de conditiile din spital....care sunt jalnice!
Goange am vazut cu ochii mei cand am mers noaptea la baie!Si la et. 1 si la 2 dupa ce ne-au mutat!
Si chiar mi-a placut de Dr. Popa(deci sunt si medici ok...)
Mai am maine si poimaine injectii si sper sa fiu ok dupa ele..!

Edit ca am uitat: si clinica din Cj. unde am nascut data trecuta, si clinica unde am lucart sunt clinici de stat. Deci nu au conditii de mii de euro.,...dar macar sunt CURATE!!!!
Si eu cred ca asta e esential cand ai de-a face cu oameni bolnavi!
Iar dotarile....fiecare sef de clinica isi face rost de sponsorizari de pe unde poate, nu se lasa pe seama statului....cel putin asa a facut proful de la clinica de la noi si a doatat salile de operatii cu aparatura decenta....

Clau mai esti suparata pe mine?

Pupici!

Ioana de Alesio(08.10.2004)&Nicolas (17.09.2006)
Pagina Alesio&Nicolas
Poze Yahoo
Povestea nasterii lui Alesio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Buna fetelor!

Am vazut ca discutati despre papucei pentru pitici, de la fabrica din Sanicolau. Eu de la ce varsta trebuie sa-i fac la broscuta mea? Oare chiar de acum, cand e nou-nascut?

Maria Rubi

Mergi la inceput