Aradencele sarbatoresc luna asta!!! (53)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Preda spune:

MULTUMESC MULT DE TOT
Ma si apuc in seara asta.

Pupici si numai bine

quote:
Originally posted by gabitzica

Ioana, imi pare rau ca nu ai putut veni si tu. Am stat asa mult pentru ca ne-am simtit bine si nu stiu cum a zburat timpul.
, aluatul pentru langosi este ca si cel pentru piine. Si se face din faina apa si drojdie si putin ulei.Proportiile sunt la 150 g faina- 100 ml apa, iar drojdie se pune cat o nuca la 500 g faina. Apa trebuie sa fie calduta, nu fierbinte.Aluatul trebuie trebuie framantat bine, pana se dezlipeste de pe degete, apoi se pune la dospit la loc caldut,acoperit bine, cam o ora.Cand intinzi langosii trebuie sa fii bine unsa pe miini si pe masa sau planseta.

Poze
Poze Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Haaaaaaaaaaaaaalooooooooooooooooo !!!!! receptie ? pe unde umblati ?

Preda cum au iesit langosii ?

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Eu sunt pe aici, acum e ora mea preferata de bantuit pe forum.
Azi am calcat multe haine, am fost afara...nu am avut prea mult timp sa stau pe forum.
Ma gandeam cand am fost la plimbare cu Adelina ce fain ar fi pe mal.

Va doresc noapte buna!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

'Neata!!!
Clauditzo pe unde umbli???
Mai mamicutzelor,chiar asa cu in vant....
La noi nimic nou in afara de pregatirile pt ziua Biancai de maine.Ma mir ca inca nu m-a intrebat ce tort va avea ca nu i-am spus,vreau sa-i fac surpriza,am vorbit la cofetarie ca dupa saratezele si prajiturele asortate mergem la 11 dar tortul il luam la 20 sa nu-l vada Biutza.N-il face in forma de ursulet,sunt tare curioasa .Azi trebuie sa merg pana in piata mica ca aseara la Selgros nu am gasit ciuperci de sera,fac cu nervii .
pupici la toate

Magda si Bianca 8 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ceau fetelor!

Pe pagina 3???????Abia am dat de subiect!

Ma duc sa pun supa la foc si revin.....

Pupici!

Ioana de Alesio(08.10.2004)&Nicolas (17.09.2006)
Pagina Alesio&Nicolas
Poze Yahoo
Povestea nasterii lui Alesio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Na ca tot veni vorba de poncho, am vazut dar mai mari la magazinul de la Podgoria , cel de langa restautantul Unic.Tot acolo erau si veste de fas cu sau fara gluga la 20-30 RON. Nu mai stiu voi m-ati intrebat de ele ?

Clau pe unde umbli ?Ceva poze din casa noua de pe la nunti ????

Claudia unde esti ? ce mai face Ana-Maria ?2]Azi am fost putin prin oras sa incerc si eu niste cizme la moda de la magazinele alea cu Preturi fff mici .Bineinteles ca nu am gasit nr sau modelul sau culoarea potrivita , dar nici o paguba .Oricum sunt asa de incomode , chiar nu stiu cum naiba pot umbala adoloscentele astea cu ele ( si nu din cauza tocului ca nu am incercat catalige).Asa ca revin la teoria mea: mai bine de piele, dai un ban dar nu-l dai degeaba.

Maggda va chefuiti tare ?

Alinus si eu am de calcat , de ieri tot asta fac si nici nu am strans masa.

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Dragele mele, nu am mai apucat sa intru pe forum dar vreau sa va felicit pe toate pentru noii membri din familia voastra.Imi pare rau ca nu am reusit sa va vad dar a fost greu cu cel mic la gradi si fara masina.Acum imi e mai usor si pot veni si eu la intilnire ca ne-am luat masinuta:)
Am citit tirziu pe forum ca v-ati intilnit pe mal.Eu pot numai dupa ora 16.00 ca atunci iese si Dragos.Daca va mai intilniti contati si pe mine la topogane:)
Sa va vad mogildetele mici.Deabia astept.Pe fuga va citesc din cind in cind ca apoi am de lucru.
Pupici la toate!

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Azi am fost prin oras la cumparaturi, la Billa, la Selgros...cu Adelina dupa noi...ma dor picioarele groaznic.

Alina, ii place la Dragos la gradinita, la care gradi merge?
Sa folositi sanatosi masina si sa nu aveti parte de accidente.

No, s-a trezit pitica, revin mai tarziu, probabil la orele mele preferate.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Pruncii mei dorm amandoi! Sunt singura cu ei, si m-am temut ca nu o sa il pot culca pe Tudor, dar s-a dus singur la culcare, a zis sa plec ca e baiat mare. Azi dimineata a vomitat, cred ca a facut criza de fiere, ca a fost doar un lichid galebui. A mancat ieri sarmale si la gradi si acasa. Acasa l-am intrebat daca vrea si i-am incalzit 2 , dar a mai cerut una. Aseara i-a pus lui Cipri ca i-a fost rau la gradinita. Poate le gateste prea gras acolo. Cert este ca pana nu a mers la gradi nu a vomitat. A mai vomitat acum vreo 3 saptamani. Poate i-o fi fost rau si de la margarina, ca am vazut ca sunt cam unse feliile de piine. Eu acasa nu i-am dat niciodata margarina iari l gradi primeste aproape in fiecare zi.
Nico, ce cizme la moda ai incercat?
magda, distractie placuta!

Poze
Poze Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Pe unde umblati????

Avem poze noi

Poze
Poze Ioana

Mergi la inceput