Aradencele sarbatoresc luna asta!!! (53)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Preda spune:

Dragi mamici din Arad,

ma bag si eu in vorba, dar chiar nu am pe cine sa intreb. Am petrecut cateva vacante in copilarie in Ghioroc (bunicii erau de acolo) si ma topesc de dorul langoselor pe care le facea bunica. Din pacate bunica nu mai e, eu eram prea mica ca sa bag la cap reteta. Poate cineva sa ma ajute?

Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata!

Preda eu nu stiu reteta de langosi....in general nu ma bag la aluaturi...poate stiu fetele!

Nico si mie imi pare rau ca nu am ajuns....abia la 1 am reusit sa-mi termin treaba si am iesit afara....11 e ora prea matinala pentru noi(mai nou se trezeste si Alesio la 9!!!!)...

Clau voi ce mai faceti?V-ati mutat?Raul?

Diana nasol cu urticaria. De la ce ai facut-o?Si eu fac cand mananc alimente nu f in regula....in special mezeluri(de aia le si evit)...

Alinush, Gabi, Flavia cum de ati stat asa mult???Eu ma gandeam ca stati o ora si gata....

Pupici!

Ioana de Alesio(08.10.2004)&Nicolas (17.09.2006)
Pagina Alesio&Nicolas
Poze Yahoo
Povestea nasterii lui Alesio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ioana, imi pare rau ca nu ai putut veni si tu. Am stat asa mult pentru ca ne-am simtit bine si nu stiu cum a zburat timpul.
Mona, aluatul pentru langosi este ca si cel pentru piine. Si se face din faina apa si drojdie si putin ulei.Proportiile sunt la 150 g faina- 100 ml apa, iar drojdie se pune cat o nuca la 500 g faina. Apa trebuie sa fie calduta, nu fierbinte.Aluatul trebuie trebuie framantat bine, pana se dezlipeste de pe degete, apoi se pune la dospit la loc caldut,acoperit bine, cam o ora.Cand intinzi langosii trebuie sa fii bine unsa pe miini si pe masa sau planseta.

Poze
Poze Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ioana asa cum a zis Gabi ne-am simtit bine si nici nu am stiut cum a trecut timpul.

Carmen lasa ca mai mergem incolo la plimbare.

Ieri m-am bucurat ca nu i-a mai trebuit completare, dar aseara la 11 cine facea scandal de mama focului??!!!! L-am lasat sa planga pana la un moment dat, dar cand a fost tot rosu si transpirat i-am facut laptic. A papat 35 de ml, asta dupa ce mancase de la ambii sani, si a adormit. Deci se pare ca tot nu sunt "vacutza" buna .

Eu am o durere de cap ingrozitoare inca de azi noapte si nu stiu ce sa fac. Ce pot sa iau ca am vazut ca algocalmin nu si nici no-spa nu se recomanda.

Merg sa ma intind putin, poate imi trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Preda, eu nu fac langosi si nimic din aluaturi, nu ma pricep.
Ti-a scris Gabi reteta, mi-am notat-o si eu.

Ioana, pacat ca nu ai venit, poate data viitoare ca mai avem de gand sa mergem. Copilasii au dormit, au mancat si noi ne-am simtit bine, chiar ca a trecut foarte repede timpul.

Eu cand ies afara cu Adelina stau maxim 2 ore ca ma plicitsesc si nici nu prea am pe unde sa ma plimb, dar acolo a fost super. Mai stau pe banca in fata blocului, dar trec o groaza de masini si se face praf.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Flavia, Algocalmin poti sa iei, mie mi-au dat si in spital pentru dureri imediat dupa ce am nascut.

Diana, Peritol poti lua daca alaptezi? Eu am rinita alergica si ma mai chinuie uneori si acum nu stiu ce antihistaminic sa iau.

Edit:am mancat niste litere, intr-adevar ca mi cam foame.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Alina, pe prospectele de pe net nu scrie nimic de alaptare. Scrie de sarcina dar nu de alaptare. In agenda medicala recomanda totusi prudenta. Eu am luat ca nu mai rezistam, era 5 dimineata, nu dormisem aproape de loc... Daca nu arde mai bine abtine-te.

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Tolvaaaaaaaaaaaaaaaaai fetelor !!!! pai revistele pentru adulti au fost "mici copii" pe langa ce ati oferit voi !

No cand mai veniti ?

Multumim pentru aprecierile la adresa zanei. Azi a primit "sut"de mere si morcov .A fost fericita .

Acu' scriu bine , ma puteti citi ?

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina, stai linistita ca nici io nu fac langosi sau gogosi din comoditate. Gogosi daca fac din aia cu iaurt si praf de copt. Si ni al doilea rand nu suport mirosul de ulei ars. Evit pe cat pot prajelile, sau daca le fac am grija sa potrivesc focul.
Flavia, pe mine cand ma doare capul ma leg foarte strans cu un fular si imi trece.
Diana,de la ce ai facut urticarie?
Carmen, chiar ca e dulce zana ta! Mi-a venit sa o manc ieri cand am vazut-o cu poncho pe ea! Unde l-ai gasit?

Poze
Poze Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Ha...ha...ha... Gabi , de acolo am poncho de unde sunt si rochitele cu chilot asortat.Adica de afara...Asa sa te gandesti ca e chinezarie...dar de alta calitate.

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput