Aradencele sarbatoresc luna asta!!! (53)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Alinus strandul are 2 intrari pe pod de barci:unul in centru langa Perla sau Parcul Copiilor si unul inspre Polivalenta( sala de sport si bazinul de inot).Parcul de care spuneam eu e chiar la intrarea pe podul de barci de langa Polivalenta. Pricipit ?

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Eu as veni la intalnire fetelor, dar Ovi pleaca maine in delegatie si n-am masina....plus ca trebuie sa vin cu ambii pitici....

Pupici!

Ioana de Alesio(08.10.2004)&Nicolas (17.09.2006)
Pagina Alesio&Nicolas
Poze Yahoo
Povestea nasterii lui Alesio

Mergi la inceput

Hai mai Ioana , ia un taxi sau poate ai loc cu celelalte fete. Hai ca si Diana vine cu Vladut si mai stau si eu sa ma uit de pitici .Ce zici ?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Daca nu intervine ceva venim si noi.

Gabi suna-ma ca te iau eu. Dar sa ma suni ca pe net nu prea mai pot sa intru ca am ceva probl cu calc si poate nu reusesc sa vad mesajul.

Carmen, din pacate nu mai am lapte suficient si sunt nevoita sa-i dau uneori completare. A zis Dana Drutau sa-i dau doar daca plange de foame si seara eventual ca sa doarma peste noapte. Pana acum nu a cerut supliment, mai vedem mai tarziu, ca aseara a papat de la mine si apoi inca 60 de ml de lapte praf.

Alina, eu ii dau Nan1.

Va pupik.

Mami de Bogdan cel nazdravan
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Nico, mersi, am pricipit.

Ramane ora 11,30?

Am auzit azi ca berea e foarte buna pentru stimularea lactatiei, i-am zis la Calin sa-mi cumpere o bere cand vine (fara alcool bineinteles!)

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

No bine atunci ne vedem maine pe la 11-11.30.

iacata si nr meu de mobil: daca e cazul

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Sper sa ajung si eu cu pruncii maine, oricum eu ma voi conversa cu Carmen la tel...

Eu m-am pricopsit cu cea mai urata urticarie din viata mea. Sunt rosie ca focul si plina de bube atat de multe ca formeaza placarde deja... Am mai avut asa ceva in copilarie si a doua zi nu mai aveam nimic, sper sa fie asa si acum.

No pupici, merg la nani si la scarpinat .

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

No ce facem ? eu oricum merg in parc asa ca daca veniti ne vedem

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Prezent la apel! In sfarsit am reusit si eu sa dorm inca o ora dupa ce l-am expediat pe Tudor la gradi si asta pentru ca am rezistat tentatiei de a deschide calculatorul.
Ne vedem dupa 11.

Poze
Poze Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Nico, eu vin, i-am zis la Calin la 11 sa vina sa ma ia.
Gabi si Flavia, cred ca vin si ele, asa au zis, doar daca nu intervine ceva.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput