Aradencele sarbatoresc luna asta!!! (53)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

no, hat asa cevaaaaa... , ma bucur ca v-am inbucurat cu scrisul , acum puteti si fara ochelari , .

Apropo, nici pe mine nu m-a deranja scrisul Ioanei .

No mai aveti si alte cereri ? acu-i momentu' !!!

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina eu am dat-o si pe fata pe Ioana cu crema aia, dar in strat subtire. Am dat-o cand am vazut ca are cateva pete rosii si i-au trecut.
M-am intalnit cu Flavia la plimbare si ne-am plimbat impreuna vreo 2 ore. A mea a inceput sa urle ca a trebuit sa ma opresc pe o banca sa-i dau sa manance, dar nu s-a calmat nici dupa. Cred ca o doare burtica.

Poze
Poze Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ioana, da sunt singura cu amandoi. Si ma descurc. Acu dorm si eu in loc sa profit stau cucuvea la calculator. M-am dezobisnuit sa mai dorm dupamasa si m-a trezit un vecin ce o sunat la usa si gata cu somnul!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Am fost asadar la plimbare cu Gabi si a fost asa fain ca am avut cu cine vorbi, ca singura ma cam plictisesc.
Nici nu va inchipuiti ce mare e Ioana. Bogdan al meu e pitic pe langa ea . Si e o dulce mica si frumoasa, chiar daca a plans la un moment dat.

Alina, cine ziceai ca e educatoare la Dragos, ca am impresia ca e Lisa cu el in grupa. Sau poate ma insel.

Diana, ce bine ca iti dorm copii. Asa da.

Nico, eu nu am nici o sugestie de facut . Doar o intrebare: tie ti se spune Carmen sau Nico in general? Ca vazui ca Diana iti spune carmen si eu tot o dau cu Nico si poate nu iti place .

Claudia si Clau pe unde mai sunteti? Maria???

Gabi, ce ziceam noi de venitul acasa al barbatilor ... ma sunat Sorin mai inainte sa-mi spuna ca merge pana la Ilia ca are treaba si iar sunt singura asta seara ca cine stie cand ajunge. Nici nu mai fac mancare ca nu are rost. Cred ca ii voi face baita singura la Bogdan .

Am intrat pe net la vreme si arata vreme frumoasa si pe maine. Cam 20-22 de grade asa ca sa va bucurati din plin de ea.

Stiti careva ce acte trebuie pentru indemnizatia aia de 8 mil? Ca ar cam trebui sa ma ocup de dosar in curand.

Mami de Bogdan cel nazdravan
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabi si Flavia, ce fain ca va puteti plimba impreuna, o mai luati si pe Ioana, eu nu am cu cine si ma cam plictisesc, trece greu timpul.

Gabi,o fac si eu pe fata cu crema daca ai facut-o si tu pe Ioana.

Flavia, educatoarele lui Dragos sunt Angi si Miha. Eu l-am intrebat pe Dragos daca nu are o fetita Lisa in grupa cu el si a zis ca nu.
Dosarul cu ce iti trebuie pentru indemnizatie il primesti de la Primarie, palatul Cenad, a doua usa pe dreapta. Ai niste formulare de completat si iti da o hartie cu actele necesare.

Nico, eu nu mai vreau nimic, dau un suc cand ne intalnim ca ti-ai schimbat culoarea.

Eu tot nu sunt linistita ca Adelina se satura cu cat suge si sa va spun ce am facut asta seara. Aseara am muls de la un san super plin 70 ml lapte si l-am pus in frigider, urma sa mai pun azi si sa-l pun in congelator sa am ceva rezerve in cazul ca plec undeva si nu ajung s-o alaptez. Acuma seara am avut iar circ, era sa-i manance urechile la Calin cand a luat-o in brate, mancase de 1 ora si ceva. Am incalzit laptele din frigider si i l-am dat, l-a suflat pe tot fara sa scoata biberonul din gura si cand am ridicat-o sa ragaie vroia sa-mi mance fatza.Nu stiu ce sa mai cred, daca nu se satura si ei i foame saracuta? Azi a mancat foarte des.
Cred ca v-am stresat destul cu problema asta.

Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Alinus !!!:

1.nu depozita lapte de la un muls peste altul , pune-le in recipiente separate(pungi) si congeleaza-l direct.Daca vrei sa i-l dai atunci sau in urmatoarele ore poti sa pui peste.Eu sunt patita, asa am aruncat 20l de lapte adunat in 4 luni .
2.vezi ca esti pe muchie de cutit cu lapte muls si dat cu biberonul , mai merge asa cam pana la 2 luni si apoi ciuciu papat de la san Daca tot asa continua Adelina inseamna ca ii este lene sa suga si nu ca nu se satura.

Inca ceva : cum arata laptele dupa ce l-ai muls ?1/3 apos si 2/3 laptos(alb) ?

Flavia eu sunt 90% din cazuri Carmen , la servici si in situatii oficiale sunt Nicoleta .Acum tu poti sa-mi spui cum vrei, Diana s-a schimbat pt ca ne intalnim foarte des si cei apropiati imi spun Carmen si ea nu stia la cine se refereau, e aiurea de tot cu 2 nume... de aceea are si fica-mea 2

Diana cum a fost la cumparaturi ?

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Nico, mersi de sfaturi!
Am inteles ca se poate amesteca laptele muls in 24 de ore. Din cate am observat eu laptele nu e apos, avea si smantana()cand l-am luat din frigider.
Wow, 20 litri, de ce nu era bun congelat daca l-ai amestecat?
Nu ma mulg sa-i dau cu biberonul,am vrut doar sa vad cat bea ca il aveam pe asta in frigider,cred e un chin sa ma mulg si apoi sa-i dau cu biberonul.
Noaptea doarme bine, nu plange deloc, ma gandesc ca e satula.

Azi am cumparat rochita. Am cumparat si saculet de dormit ca cel pe care-l aveam era prea subtire. Intr-o noapte am gasit-o descoperita pe jumatate, asa ca in sac cu ea sa dorm si eu linistita. Dragos toata noaptea doarme descoperit, dar el nu vrea in sac, nu a stat nicodata.

Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Alina, pe pompa de la Avent scrie ca poti mulge lapte timp de 24 de ore, il tii in frigider si acolo poti pune lapte proaspat peste cel deja muls si la sfarsitul zilei il congelezi. Odata congelat nu mai poti adauga lapte muls peste.

Carmen, bine fu, mi-am luat fiara de calcat ca aia a mea avea 8 ani saracuta...

Flavia, ii bine cand dorm odata dar asa de rar se intampla...

Mergi la inceput

Ce liniste pe aici!
Ai mei dorm toti, eu am terminat cu treburile si am facut baie, la 18,30 vine pediatra la Adelina. Nu sunt eu multumita de bubitele astea si vreau sa stiu ce sa mai fac cu ele. Am facut-o cu crema din aia si sunt mai mici acum, doar unele mai au cap alb, dar sunt multe rosii micute.

Diana, da, asa stiam si eu ca poti sa amesteci laptele strans in 24 de ore si apoi il poti congela. Am recipiente de 180 sau 200 ml si asa am facut.

Nico, tu il puneai la congelator si peste ala puneai laptele proaspat?

Restul fetelor pe unde sunteti?
Aha, acum am vazut, Gabi sarbatoreste.
Cipri, La multi ani!
Gabi,sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti alaturi de puiutii vostri.

Alina,mamica de Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

La multi ani Cipri! Gabi sa-ti traiasca!

Mergi la inceput