stafilococ aureu hemolitic
Buna seara!
Sunt insarcinata in 33 saptamani,si acum cateva nopti am avut o durere f mare in zona rinichiului drept ,durere care radia sub burta,si am simtit si contractii,de fapt ma durea asa de tare incat la un moment dat nu mai stiam de unde vine durerea.Am fost f ingrijorata pt ca am o sarcina cu risc,col scurt si deschis,si acum si durerile astea..Cert e ca de cum s-a luminat de zi am fugit cu urina la analiza,mi-au iesit niste valori urate,iar la urocultura mi-a iesit stafilococ aureu hemolitic,asta o fii stafilococul auriu???
Acum intrebarea mea este:stie cineva ce repercursiuni are acest stafilococ aspra copilului?DR meu de familie spune ca nu se transmite la fat,ceea ce vreau sa cred,dar nu stiu,ca am citit diverse lucruri tare neplacute despre aceasta problema.Oricum din ziua cand mi-am facut analiza urinii am inceput tratmentul cu ampicilina intravenos,o sa continui pana la 7 zile si apoi repet urocultura.Dar problema e ca ampicilina nu se stie daca rezolva problema,pt ca la antibiograma au iesit alte antibiotice la care e sensibil.Dar dr meu a zis sa continuam cu ampicilina,iar apoi dupa ce repet analiza,o sa vedem daca mai e cazul de un antibiotic cum ar fii oxacilina.
Durerile mi-au trecut,mai am o usoara sensibilitate la urinat,ca un fel de cistita,dar f usoara,dar totusi imi e frica sa nu imi afecteze sarcina.
Cine ma poate ajuta cu informatii despre aceasta problema???
Adina 32+
Alessia
poze
Adina diverse
Raspunsuri
lily spune:
Buna Adina,
Iti raspund cu intirziere, dar nu am mai intrat de mult pe net...
Nu stiu daca durerile tale puteau fi cauzate de acest germen, ci mai degraba din cauza cistitei.
Pentru mine cel mai bun tratament a fost auto-vaccinul preparat la Institutul Cantacuzino-Bucuresti , deoarece tratamentul cu antibiotice nu dadea rezultate. Se manifesta destul de urit, prin furuncule la nivelul fetei in special. Am urmat prima cura prescrisa, insa ea trebuie repetata dupa un timp.
Exista un grafic pe care trebuie sa il respecti-in sensul ca se fac injectii cu acest preparat la un numar de zile, iar doza creste progresiv, apoi descreste.
Poate ar trebui sa consulti si un medic pediatru.
Sanatate multa !
adinazot spune:
Multumesc de raspuns.Miercuri ma duc sa repet urocultura si sper din tot sufletul sa imi iasa bine.Azi am observat ca am ceva si in gat ,ca niste pungulite de puroi,o sa-mi fac si un exudat faringian.Sper ca toate astea sa nu afecteze bblusul.Si toata sarcina am facut analize in fiecare luna,si nu am avut nimic pana acum,dar am luat din spital cand am fost internata pt 2 saptamani stafilococul asta.Sunt asa suparata,tot citesc pe net si nu prea gasesc multe info,ma refer la ce s-ar intampla daca s-ar transmite la bb.Eu o sa fac cezariana,poate ar fii o masura de precautie.
Adina 33+
Alessia
poze
Adina diverse