Mamici de sept-oct 2006 (80)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Ehe...bravo sa le poarte bebelina sanatoasa...Da Garmastanul este in farmacie 280. si acolo era 160 pt ca erau importatorii directi...si eu am mai luat 1 ca il terminasem pe primul.

Itzy-Bitzy
40 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Microbu, daca ai vreme, poti sa pui o poza cu port-bebe-ul ala smecher care se face salteluta? M-ai facut curioasa, ca nu am vazut asa ceva pe-aici.

mini_me 38+
poze

I have the body of a God: unfortunately it's Budha.

Mergi la inceput

Laliq cu cat stai mai linistita cu atat e mai bine...iti spun sigur asta...si daca ai MagneB6 in casa...poti lua 1 acum inainte de culcare...te va linisti

iti tinem pumnii...Doamne ajuta sa fiti bine amandoi

Itzy-Bitzy
40 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Laliq nastere usoara!

mini_me 38+
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mini_me

Itzy as presta eu, dar nu vrea sotul nici sa-l pic cu ceara!

mini_me 38+
poze

Pai eu de 2 luni crezi ca l-am mai convins? No way...ii spuneam uneori ca o sa sar pe el...de vise nu mai spun...

Itzy-Bitzy
40 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Mini, pun maine poza cu portbebe, acum nu am cablu USB la mine (sunt la ai mei) si mi-e si lene sa desfac obiectul pt demo .
Caciulite vom folosi sigur, la noi cred ca abia dupa 15oct o sa fie cald in casa si pana atunci nu ma sufoc eu cu caloriferul electric...mama denaturata .

Itzy si eu ma rog de sotul meu sa prestam dar nu vrea, cica de frica . L-am facut sa promita ca daca nu ma apuca in 2 zile facem ca sa prind dr de garda vineri seara, pe 29. Oare ajunge prestatia de 2-3 zile inainte ??? Sa-i sugerez ca ar trebui sa ne apucam deja ??? Poate asa ii trec si lui dracusorii si gargaunii din cap !

Sandra 38+ inca un pic

Mergi la inceput

2 luni... esti norocoasa. Eu nici nu-mi mai aduc aminte de cand nu am mai facut nimic. De incercat am incercat eu sa-l ademenesc dar nu a fost chip sa-l starnesc. E dragastos, ma pupa, ma tine in brate, dar pana aici.

mini_me 38+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Nush daca sa modific DPN in listuta, dr meu a zis ca SPERA sa stea pana vineri bebitza dar nu prea crede...
Voi ce ziceti, sa pun DPN 29-30sep in loc de 4oct? Sigur pana pe 4 nu mai stam...

Sandra 38+ inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Laliq, ai fost atat de curajoasa toata sarcina... de ce sa te apuce frica tocmai acum? Eu sunt sigura ca va fi totul bine. Iti tin pumnii.

Mergi la inceput

Microbu nu-i graba cu poza. Referitor la DPN eu zic mai bine sa-l lasi asa si te trec pe urma fetele in listuta direct la mamici, sa nu mai modifice lista. Oricum mai ai putin de asteptat pana nasti.
Mie mi-e frica nitel aici cu aerul conditionat si temperatura de afara. De scos afara o sa o scot seara cand se mai racoreste (daca 30 si ceva de grade inseamna racoare) si sper sa nu fie umiditate. Aici din cauza umiditatii si a aerului conditionat sunt foarte multi copilasi bolnavi de astm bronsic.

mini_me 38+
poze

Mergi la inceput