Mamici de sept-oct 2006 (80)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Inni La Multi Ani!!!

Itzy sotul meu ar vrea sa nasc pe 1 pentru ca la catolici e Sf. Tereza, iar atunci cand a fost mic, o sora necasatorita de-a tatalui lui, Tereza, a avut grija de ei. Sotul meu vrea sa folosim numele Tereza pentru bebelina cand vom face botezul la catolici (dar numai pentru biserica, nu si in acte).
Pe mine in principiu nu ma incanta ideea de a pune nume copilului dupa o ruda decedata (am eu un pitic pe creier). In cazul in care am fi avut baietel ar fi vrut sa-l numim dupa tatal lui care a murit acum 3 ani (ar fi continuat familia pe linie barbateasca), chestie cu care eu nu am fost niciodata de acord. Asa e traditia la ei. Norocul nostru ca avem fetita! Oricum soacra & co a bombanit ca pe zbenguici o sa o cheme Iulia

mini_me 38+
poze

I have the body of a God: unfortunately it's Budha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Mini voi ce nume ati ales pt bebelina? Vad ca nu ai trecut nici unul la semnatura...

Itzy-Bitzy
40 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

NU POT SA CRED...CE TELEPATIE...MI-A VENIT SA TE INTREB DE NUME ASA INTR-O DOARA...SI TU SCRIAI EXACT ASTA

HAI CA E TAREEE

Itzy-Bitzy
40 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Itzy daca ar fi dupa mine si as sti ca bb sta acolo pana pe 7 octombrie cum e calculat, eu pe 7 as naste. Eu sunt nascuta pe 7 august, sotul pe 7 iunie, iar cununia civila am facut-o acum 3 ani, pe 7 iunie de ziua sotului.
Ce ti-e si cu noi!

mini_me 38+
poze

Mergi la inceput

Pai daca tot nu te grabesti mai las-o sa s emai coaca...ca uite vad ca fetitele se cam lasa asteptate ...contrar babismelor ca vin mai devreme ...

Itzy-Bitzy
40 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna seara!

Am citit mai printre randuri, sper sa nu se supere pe mine fetele care au nascut deja si eu nici galerie nu am apucat sa fac .

Felicitari noilor mamici, multa sanatate puilor si refacere usoara !

Despre noi pot sa va spun ca nu m-am putut abtine azi si am fost la Baby Expo de unde am luat o gramada de minunatii si m-am intalnit cu juma' de Bucuresti...nu m-am simtit prea obosita dar contractiile nu s-au lasat prea mult asteptate pe seara , cu vesnicele dureri de spate si mai nou ceva dureri-intepaturi in de burtik. Cred, defapt SPER ca suntem fff aproape .

Sandra 38+ inca un pic

Mergi la inceput

Itzy noi ne ocupam cu paranormalele Pe zbenguici o sa o cheme de fapt Iulia Ioana. Sotului ii place si Ioana, e nume de sfant la ortodocsi (noi facem 2 botezuri ca suntem mai cu mot ), iar eu nu am avut nimic impotriva.
Am avut cam mult de cautat pentru ca nu ne atragea nimic si trebuia sa gasim ceva sa fie usor de pronuntat si scris si in romana si in araba si in engleza. Nu vrem sa ii poceasca numele cand o sa o inregistreze la ambasada.

mini_me 38+
poze

Mergi la inceput

Hei Microbu...ma bucur ca mai bantuie cineva...ce ai cumparat? (curiosity killed the cat ) si eu am fost ieri...

Itzy-Bitzy
40 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Mini sa stii ca mie mi se intampla multe chestii din astea cu persoanele tot din zodia leului...sau in general cu cele cu care ma inteleg.

Acum cateva luni...nu eram insarcinata...veneam de la serviciu seara...si ma gandeam ca as manca niste zacusca...neavand acasa, am zis ca intru in magazinul de langa bloc sa iau ...La un moment dat ma lovesc de un tip...zic pardon si cand ma uit...era sotul meu avea si el in cos tot zacusca Iti dai seama ca mi-a picat fatza ...ca nu vorbisem deloc...de zacusca...imi venise in minte pe drum...dar si el se gandise la aceeasi chestie

Ma rog...si sunt mai multe...si cu prietene...oricum eu raman mereu uimita ...

Itzy-Bitzy
40 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Microbu ce ai cumparat frumos? Aici la mine sunt reduceri la toate magazinele cu lucruri pentru copilasi, dar eu am luat aproape totul deja. As mai gasi eu cate ceva de luat dar parca nu ma tin balamalele sa ma plimb in ditamai aglomeratia.
Voi o sa tineti copilasii cu caciulita? Aici nu prea se pune (eu am luat vreo 3-4).
Itzy miercuri ma duc iar la control (sambata am fost sie ra colul inchis si lung)si nu cred sa se schimbe ceva pana atunci.

mini_me 38+
poze

Mergi la inceput