Mamici de sept-oct 2006 (80)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

ancaMT felicitari pt bebelina sa va traisaca si sa va aduca multa bucurie

Inni La multi ani pt maine Si zici k e misto sa fii nascut pe 25.09 ? Pt ca bebeul meu 90 % va veni maine sa ne cunoasca

amarantina cu ce seringa le da glucoza?! sa o iau pe a mea de acasa? eu nu las pe nimeni sa dea cu aceeasi seringa si la copilul meu si la altul "colorat" de exemplu

itzy-bitzy bafta multa sa-ti vezi azi bebelina

roxanae bine ai venit cu bebelina acasa La 36 sapatamani avea 4 kg? deci daca stetea pana la 40 de sapt in burtica se facea de 5 kg ?

39 +
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by tasia

itzy-bitzy bafta multa sa-ti vezi azi bebelina

Tasia dar azi nu o sa o vad... mai stau un joc

Itzy-Bitzy
40 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Lilina felicitari pt bebe

itzy-bitzy mda... ce sa mai zic... bebeila ta e bine mersi acolo la tine in burtica Eu totusi cred k are casti la urechi si nu aude care-i treaba

39 +
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaMT spune:

scuze
am nascut-o pe Luciana Maria pe 18.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup pe toate

Acum am ajuns acasa.Bebe sanatos,eu sunt bine mai putin tatucile,care sunt niste pietroaie mari,care dor.
N-am citit inca nimic dar o sa o fac.

Io Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Itzy, lasa ca-ti vezi bebelina saptamana viitoare. Atunci vei avea si mobila instalata, si bateria la masina schimbata, deci totul va fi favorabil nasterii.

Sephora, bun venit acasa! Te asteptam cu povestea nasterii!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 37 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Itzy, nu voiam sa scapam de o gravidutza... Si-asa suntem din ce in ce mai putine. Dar cred ca si tu vrei sa treci si de etapa asta si sa te vezi cu puiutzul acasa.
Vad ca lumea ori doarme, ori se odihneste. E o liniste si pace pe aici.... SSSSSTTT! Si eu am dormit putin.

GETY 37 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofimic spune:

Sephora bun venit acasa cu bebe tau

Inni La multi ani! pt maine, sa ai tot ce tu iti
doresti

Nicole iti spun bafta pe maine, sa vina bebe sanatos
si tie sa iti fie usoara nasterea

Acum ma duc si eu sa ma pregatesc pt maine, pt ziua cea MARE .Am
facut manichiura, sprancene, etc mai la par am de lucrat.

Bafta si la celelalte fete care o sa mai nasca zilele astea

40 si 3 zile + Sofia Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Salutare!
Gety, spuneai ca mai am rabdare?! Ei bine, nu mai am, dar n-am de ales. In fiecare zi ma trec tot felul de ganduri cum ar fi: Dar de ce nu iese? O fi ceva in neregula?????????
In fine, daca dl dr a spus ca trebuie sa asteptam pana incepe travaliul….asta voi face, in fond, stie el mai bine. Stie si ca va fi MARE si ca exista riscul neputintei de a iesi pe jos, dar pare calm si asta ma face sa cred ca stie el ce face. Am impresia ca pur si simplu nu I se pare o solutie buna sa imi declanseze nasterea atata timp cat nici eu, nici bebe nu avem vreo suferinta si cat timp nu au trecut 42 de saptamani. Asa ca nu-mi ramane nimic altceva de facut decat sa ma rog la doamne doamne ca va fi bine, ca voi naste si eu…candva! Nici pe mine nu ma incanta ideea inducerii, as vrea sa stiu ca Maruca va veni exact cand ii e ei scris. Nu ma incanta nici ideea cezarienei, desi vad ca refacerea e mai usoara decat la o nastere normala. Dar pana la urma va fi cum o vrea Dumnezeu. Eu ma voi stradui si sa mai am rabdare si sa fiu cat voi putea de calma si sa imping cand va fi momentul. Probabil ca voi luat totusi in discutie epidurala, daca travaliul se va dovedi nu prea usor. Om vedea cat de repede ma voi dilata. N-as vrea totusi sa fiu epuizata cand va trebui sa imping pentru a scoate micuta monstrisoara….Si poate, cine stie, nici nu o fi atat de mare pe cat se preconizeaza….Vise taica, vise!

Tasia, de unde stii tu ca 90% se va naste maine? Cum si-a dat dl dr seama de asta? Doar pt ca e foarte jos si e colul moale? Pai la mine e asa de aproape 3 saptamani!!! Mai e un pic si ajung in octombrie! Desi, parca vad ca voi naste in cele 3 zile ale francofoniei….cadn voi face probabil 2 ore pana la spital si voi ajunge cu dilatatie 10! E, n-ar fi rau nici asa pana la urma.

Nicol, Sofimic, ce sa spun….sunteti neserioase….eu ziceam sa ne luptam cu aceleasi arme….nu cu induceri! Asta e, ma parasiti….Lasa ca raman cu fetele de octombrie . Si ca sa vedeti ca nu sunt ranchiunoasa, succes maine, va tin pumnii sa mearga totul uns si sa aveti niste puiuti sanatosi si voiosi.

Marina 40+4 Maruca si Ana (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna fetelor,

Felicitari proaspetelor mamici si pumni stransi celor care se pregatesc pt marea intalnire!

Eu personal nu stiu ce sa mai cred: bebe are zilnic program artistic, se intinde de parca ar vrea sa iasa dar nu gaseste pe unde. Ciudat: cand se intinde, il simt atat intre coaste(f. sus) cat si pe vezica(f. jos). Iar spatele(spre fund) si picioarele ma dor de fiecare data cand stau in pozitie orizontala, mai ales noaptea.

Am colege care cred ca se apropie si la mine momentul nasterii, tot asa cum am auzit pareri ca sigur depasesc termenul (burta pare inca sus pozitionata, desi simt adeseori presiune inspre vezica). Asa incat incep prima saptamana de concediu cu sentimente contradictorii, mai ales ca se apropie 3 zile cu blocaj de trafic in Bucuresti, si alte 3 zile in care medicul meu pleaca la un Congres (chiar in preajma DPN!)

Adriana 38+
Pozici

Varsta bebe
Evolutie bebe

Mergi la inceput