Mamici de sept-oct 2006 (80)
Raspunsuri - Pagina 15
eloise spune:
PUFY ai o frumusete de bebe2! Sa-ti fie sanatosi amandoi baietii si sa va aduca numai bucurii!
RAMOMAR nu fi necajita pentru numele cu C in loc de S... Oric cu C ori cu S tot un nume frumos, al unei fetite frumusele ramane!
Eloise
36+ cu 
EU
Virsta bebe
GETY spune:
MamiLili si Eloise, eu n-am auzit pe nimeni lalaind pe holurile maternitatii pe coridoare. Mexxa ar putea sa ne confirme sau infirme. Cat despre pret, poate ar costa 83.000.000 rol, dar nu euro. Tantea de la TV cred ca a citit bazaconii de pe prompter.
GETY
37 cu
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
eloise spune:
ANCA MT spune-ne si data nasterii lui bebe ca altfel nu putem trece pe listuta.
GETY pai si eu eram sigura ca fie e vb de 83 mil Rol, fie a inteles tantitza aia aiurea rau de tot, si-a bagat si ea o suma din burta. Eu am vazut stirea la tv cand intra in emisie un post local ieri parca, deci e foarte proaspata. POate tocmai se instaleaza si inca nu au pus statia in toata maternitatea, dar s-au grabit sa se laude
. Vorbea si directoarea despre proiect, intrevievau si bolnavele, toata lumea era happy si incantata de acesta initiativa
Eloise
36+ cu 
EU
Virsta bebe
GETY spune:
quote:
Originally posted by ramomar
aa, mamicilor am si eu o intrebare:
voi ii duceti pe prichindei la plimbare? sau asteptati pana dupa botez?
pupicei
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Ramomar si eu am intrebat-o pe maica-mea cand pot sa o scot afara din casa la plimbare (desi eu n-am scos-o inca din burtica) si mi-a zis ca dupa 8 zile, ca vine preotul sa-i faca nu stiu ce, acasa (am uitat).
GETY
37 cu
MARIA-DIANAVARSTA BEBELINA
POZE
GETY spune:
Mexxa, mamica tinerica, bine ai venit acasa, sa fiti sanatosi si sper sa am si eu taria si forta care ai avut-o la nastere!
Eloise, astia de la maternitate ar trebui sa-mi plateasca o indemnizatie pt. cat le iau apararea. Si inca ceva: sper ca ai mai scapat tu de arsuri, daca m-au luat pe mine. Ziua si arsurile. Lapte, seminte, maalox. E groaznic mai ales cand vin spre ora de culcare.
GETY
37 cu
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
GETY spune:
Eloise, ma gandeam ca daca avem DPN asa mai apropiat, poate ne nimerim amandoua la "descarcat carutza". Asa mi s-a mai zis. Eu stiu, jucam carti, o tabla... Ce zici?
GETY
37 cu
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
MamiLili spune:
Eeeeeee Gety, Eloise, nu-i frumos! Pe mine cui ma lasati?
Fetele care ati fost la targuri de bebelusi in Bucuresti, cum sunt preturile fata de magazinele din oras? La targ sunt oferte, reduceri sau doar aceeasi marfa din magazine si aglomeratie mare? Vreau sa stiu daca sa ma abtin de la cumparaturi pana vine targul la Iasi sau nu. Oricum, pe 5 oct, cand canta cocosul dis de dimineata, eu ma infiintez la targ, sa prind marfa proaspata.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
in sapt 37 cu 
MamiLili spune:
Gety, tu ai DPN pe 12, Eloise pe 18, eu pe 21...facem o medie, iese 17...deci ne vedem pe 17 toate trei la maternitate? Doar n-o sa ma lasati singura!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
in sapt 37 cu 
Tizabela spune:
Buna seara vroiam sa va zic ca maine o externeaza pe sormea Sephora deci o avem din nou cu noi aici pe forum!!!
inni spune:
quote:
Originally posted by sofimic Inni as avea 2 intrebari la tine. Se poate?
1.-tu parca ai avut epidurala, nu? a fost cu efect sau "de jucarie"?
2.-vad ca e ziua ta luni cand trebuie sa merg la inducere . Cum e o
persoana nascuta pe 25.09? doar chestii pozitive as vrea sa aud...
1.da, a fost de mare efect, bine ca am avut-o ca altfel cred ca nasteam mai mult moarta decat vie.
2.
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)