mamici casnice (69)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

da cuscra are febra,frisoane,dureri de gat,tuse seaca.......

ginerica ce face ? cum se simte?

si io

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Ange Si io, si io fac varzica dar cu puiut sa manance si copilasii
Bianca Pai da sunt ca imi place sa pap si in afara de asta ,eu la stres ,suparari si alte alea in loc sa-mi piara pofta mai tare imi vine...iar acum sunt in cautari de joburi asa ca...
Nu sunt gravi',ma opresc la doi...e suficient pentru timpul,rabdarea si banii nostri.
Doina Sanatate multa!
Eu sunt cu Dinamo,da' nu ma cert cu stelistii,sunt pasnica.Din fericire pentru mine si sotul tot cu Dinamo tine.
Dana Sanatate multa la copii!

1 ,2
3
am implinit 2 anisori
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Am revenit , adica am terminat de fiert buruienile pentru iarna. Ufff, aici se papa multe verdetzuri, iar linga fripturica iarna in loc de fasole pastai sau cartofi pai, se pun salaturi,buruiene pe care le ai in congelator, se pregatesc cu tot felul de minuni, asha ca soatza a strins tot din gradina, iar eu am curatzat, spalat, taiat... Acum am terminat , stau la calcalator si pap semintze de bostan
Bianca m-am gindit si eu la acelasi cadou ca amintire, dar aseara am adormit repede ca magarul pe coada, asha ca n-am mai violentat soatza ca sa punem de bebe 2
Dana ch sanatate multa la copii
Doina sanatate multa si tzie
Dana banana ce faci, nu ne dai nici o veste buna ? Asteptam , te cred ca numai de calculator nu-ti arde acum. Sanatate multa.
Cuscra mea dar tu unde-ai disparut, ca ai facut prezentza si te-ai dat la fund, adica te-ai ascuns.
Alina am scris mai sus unde-am disparut.
Cami, Maria2mami, Georgi, Cristina, Liana, Andreea, Irina, Ionela, Mirela, si restul va tzuc dulce pe toate
Mai, dar unde-ati disparut, la meci ?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Hello!
intru intr-o mare viteza sa va spun ca va iubesc pe toate ,ca sunteti tare dragute si sufletiste ,ca va multumesc din suflet pt urari si nu in ultimul rand ,ca va sunt recunoscatoare pt cana de cafea din fiecare dimineata.

mai vin cand imi recuperez fortele!
sanatate multa la bebeii bolnaviori si la mamicile lor!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Nu ma uit la meci...ca ma cert cu barbatul... ca sunt Nae contra...eu...citesc pe aici pe DC, daca nu luam pastile era buna o bauta,o frectie...si...atat!ca nu-i frumos...

bita doina

Mergi la inceput

Dana bine ai revenit, sanatate multa si sa auzim de bine.
Doina serveshte ceva de aici... , asta ca sa te calmezi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Multumesc mult, e bundar de frectie nu ai nimic?ca ma dor oasele...asta e bun la gripa...

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

Cuscra mea dar tu unde-ai disparut, ca ai facut prezentza si te-ai dat la fund, adica te-ai ascuns.

Da,m-am dat la fundul forumului adica la zezeu,mananc seminte de bostan si ma amuz...Hi hi hi...Asta fac cand is in toane naspa!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Doina pentru frectzie, doar sotzul tau te poate ajuta
Cuscra adica si tu rontzai, sau faci mishtoc de mine ca pap semintze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Danelutzo, fetelor acilea mi-s. Ma lua viata pe sus si nu putui sa ma scobor de pe val decat acum
Asadar, s-o iau rapid si scurt.
0 LIANA LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1 N-am mai intrat ca fii=mea ba racita, ba cu masele umflate, ba plansete la cresa, stiti voi... fara comentarii
2 Am intrat acum ca migrez spre N-E, ginerica here I come, venim la concursu' de nurori di la iesi, Miha si sa vezi ce toane bune iti aduc peste vro 10 zile asa
3 fetelor va doresc sa aveti parte de tot ce visati voi mai frumos, sa fiti sanatoase si Danei in special ii tin pumnii sa nu mai aud de nici o febra sau raceala.
4 UA STEAUA HAI RAPID.
Si-acum fug ca=mi iau rosiile. Va pupacesc dulcesc si revin in forta de ziua fiica-mii

Mergi la inceput