mamici casnice (69)
Raspunsuri - Pagina 17
ange spune:
Roxana,cum o cheama mai pe fata ta Arisa? E "s" de la sanie sau "s" de la sarpe?
Doamne ce frumos nume!
nu l-am auzit pana acum.
checul tigru e o nebunie.incearca-l dar sa respecti intocmai reteta.
Miha,am uitat sa-ti spun.reteta aia "trandafirul de duminica" l-am gasit astazi intr-o revista "Ioana" ![]()
cand ne apucam de el? eu mi-am luat un borcan de compot de visine.Acum astept sa-mi vina cheful.Numai ca acum cu beleaua cu degetul nu ma vad curand cu mana in coca
Irina,sa nu uiti de pozele cu checuletzele tale.
o zi buna la tine!
Mirela,tu ce faci colega? nici un semn nimin,nimic? Esti toata in treburi cu colegul
![]()
gata,am fugit sa-mi bag gasca la somn si odata cu ei si pe je ca e obosita mititica ![]()
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
CRISMIR spune:
CAMI esti nebuna rau de tot
....beyyyy,din pacate azi am fost un car de nervi...ca sotul a trebuit sa mearga la munca
...deci numai maine si poimaine e liber...hmmmm,dar recuperam noi
..noi stam departe de disney..cam la 3-4 ore...eu locuiesc in sudul Floridei,iar disney-ul e in Orlando,pe la mijlocul statului.....eu am fost mai de mult,pe vremea cand nu avem copil,si am vazut decat un parc....e foarte frumos!!!...am programat si noi la anul o iesire acolo,sa vedem ce-o mai fi pana atunci!!...
la degetel sa treaca repede!
Bine ai venit ROXANA
..ce tanara esti cu 2 copilasi frumusei si mari deja
DOINA ce ai rezolvat la Bucuresti?
Fetelor va
pe toate si ma gandesc la Alexa DANIELEI,offf,sper sa fie bine de data asta ,sa-i dea aia in spital exact ce trebuie...mama lor de medici
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus![]()
hanako2004 spune:
ange..eu cu roxana nu ne cunoastem personal ...ci o stiu asa de la japonici(mamici din japonia)
poate ne vom cunoaste si personal cine stie ..ce va fi pe viitor![]()
va pup si revin
AIKO pe unde esti?
POZE malaysia
malaysia2006

irina
EMILY2005.01.06
POZICI NOI
EMILY sufletelul nostru
poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge
Bimilit spune:
buna dimineata!
,
si
pt toata lumea.
bananutzo pt tine o
fara cofeina.te asteptam cu vesti.pupici printesei.
cami, faza cu bebeluselor dans e de carcotasi
!
va tzuc apasat si mai vin........
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!
Bimilit spune:
fetelor unde suntetzi? dormitzi ?
dubla pt toata gasca.
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!
ionela roxana spune:
; imi pare bine bine ca-ti place numele fimii; este cu "s "de la sanie; eu i l-am ales si m-am decis la el inainte de a o naste cu o zi inainte, dar literele din kanji le-am ales amandoi!
pe hanako nu am avut inca ocazia s-o cunosc personal; ea sta fff. departe de mine; as dori sa ne cunoastem intr-o buna zi dar putine sanse, dar mai stii cum este viata asta????; mai ales ca fetele noastre poarta acelasi nume EMILY!; tot asa o stiu de la sectia de bucatarie ptr. japonici!
age si mie mi-ar place sa ajung in vizita prin Canada, ca deh pe-aici cunosc cat de cat terenul; eu stau la tara, dar intr-o portiune unde nu-i nimic fain
; ca sa mergem undeva mai acceptabil tre` sa luam masina vre-o 3-4 ore, si ca si in alte tari uneori este taaaare greu acceptat ca strain; la hanako ii mai mare zona sii mai faina!!!; limba nu pot spune ca o stiu 100% dar ma pot descurca, oricum cand sunt nervoasa o iau pe aratura si le amestec de ma aude tot cartierul de blocuri![]()
crismir 
ma duc so trezesc pe Arisa si sa ma chinuio sa-i dau papica lui Emilica-soricel caci ma toaca de nerci ca nu vrea sa pape mai deloc, ba unde mai pui ca-mi da mie sa pap jucarele din plastic spunand ca-i mancare facuta de ea
ionela-roxana
http://photos.yahoo.com/nlroxana
doinabita spune:
Nu va judec, caci si mie imi place chefurile!am zis si eu asa...sa ne mai destindem...Hai sa va povestesc...m-a udat ca pe un soarece...caci a plouat tare...am cam racit...dar iese la spalat...
Am rezolvat cu caminul, cam greu dar , pana la urma am dovedit-o...si nici nu m-a taxat tare , nici nu ma asteptam, mi-a zis administratorul caci vrea sa ma ajute si el in viitor pentru Dan!Am fost la Mirela!E foarte slaba, dar asta nu e grav...e vesela si obtimista!este o fata deosebita,plina de viata si speranta!trebuie sa o ajutam TOTI!Va astept la cafea!
bita doina
ionela roxana spune:
bimilit yo nu dorm!!!; imi savurez cafeaua de dupa amiaza ca sa pot rezista pana de-seara in fata cucuietelor
; chiar daca as vrea sa dorm n-as avea cum, no chance!; sunt in plina actiune cucuietele

, si yo pe langa ele
;
acu` Arisa s-a dus la wc sa-si faca nevoile, kk(scuze), iar Emily a urmat-o ca un ascultator caine![]()
; ce-or face ele amandoua in buda nush, caci se mai incuie si-nauntru cu cheia
; cum de suporta mirosul Emily iar nush ce sa zic, dar ieri samuraiul a ramas perplex la scena
; dupa ce se termina cu buda si cu mancarea
, cred ca le scot afara!
aaa, au termenat cu buda!!!
va pupic dulcic
ionela-roxana
http://photos.yahoo.com/nlroxana
zfcristina spune:
Danelutza Scumpica foc printesa
Ionela Bine ai venit!
Sunt tare scumpite cucuietele tale
MihaCe dulcic e baiatul tau....ce gene are....

Ange Stai cumintica sa ti se vindece dejetu,ca sa ne mai dai retete d'alea bune,bunicele
Faza cu "bebeluselor dans" e la carcotasi...nu stiu daca voi ii vedeti acolo
Eu mi-am baut cafeaua pe la 7 fara ceva,pana sa trezesc bibica sa mergem la gradi'
Azi a fost super ok ,n-a mai plans deeeeeeeeloc
mai mergem maine si de miercuri pana luni stam acasa ca de,suntem francofoni
1 ,2
3
am implinit 2 anisori
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant

Lucas