sa mai barfim putin
Vad ca mesajul meu de acum cateva zile a creat ceva pareri pro si contra, mai multe contra - normal.
Nu sint nici paralela, nici n-am pile, nici nu pup maini si dosuri, am si asteptari, nu sint nici SUPER norocoasa si nu sint "PREA" multumita de o gradinita, oricare ar fi ea. Si cred ca nici o mama nu poate fi PREA MULTUMITA de nimic cand e vorba de copilul ei. Asa ca, SIMALI, n-ai citit cu atentie ce am scris.
Faptul ca sint membru de citeva zile si am scris 2 mesaje se datoreaza faptului ca cineva m-a intrebat daca am vazut ce scrie pe forum despre SD si la cate am citit am simtit ca vreau sa-mi expun parerea, daca nu va deranjeaza. Mesajele putine sint din cauza ca intru rar si ca nu mi se pare normal sa comentez sau sa barfesc despre ceva decat daca stiu ceva sigur sau am fost acolo.
Nu cred ca afacerea cuiva depinde de pareri de pe forum, dar cred ca dna. Savu citeste si ea tot ce se scrie aici. Asa cred eu. Oricum ar fi, daca nu ar fi copii nostri ar fi altii cu siguranta, si daca n-ar fi vorba de SD ar fi alta gradinita.
Pe mine personal, gradinita ma multumeste si asa cum a scris si tlaura gradinita asta e perceputa de mine ca fiind buna pentru ca copilului meu ii merge bine aici.
Vis-a-vis de cererea catre patroana a analizelor, calificarea bucataresei, etc. cred ca am putea sa cerem cu totii asta la urmatoarea sedinta, nu?
Pe mine ma deranjeaza teribil insinuarile, daca cineva are ceva de spus,... farmi20006, am inteles ca ai lucrat acolo un timp, nu? spune-ne clar ce vrei sa spui.
Ma tot intrebati de ce am fost socata cand am citit mesajele voastre? Nu m-am referit ca am fost socata nici in sensul rau nici in cel bun al cuvantului, dar m-au mirat toate problemele dezbatute acolo, pentru ca n-as fi crezut. Sincer, intrasem prima data si am vazut pagini intregi de mesaje si persoane nemultumite de foarte multe lucruri, adica nu era doar o chestie de care sa se planga toata lumea, gen meniul, erau extrem de multe vorbe rele despre o gradinita si o patroana, care intamplator este aceeasi gradinita la care merge si copilul meu.D-aia am fost asa socata. Cred ca nu eram pregatita.
Draga, Dadi, nu traiesc deloc in alta lume. Traiesc intr-o lume in care am optat pentru o gradinita care s-a dovedit a fi o proasta, foarta proasta alegere, mi-am retras copilul iar acum merge la SD deja de 6 luni si inca nu s-a dovedit a fi si asta o proasta alegere. Si sper sa ramana asa, bineinteles ca nu cu pretul fericirii si sigurantei copilului meu. Dar cum pot sa-mi retrag copilul sau sa fiu impotriva acestei gradinite daca nu am motive? De ce zici ca sint mintita?, sint convinsa ca SD nu e gradinita perfecta, gradinita model dar nu mi-a zis nimeni ca ar fi. Cu ce sint "prost informata", cum spui tu?
Mi se pare "cam deplasat" ca sa nu folosesc alte cuvinte, tot ceea ce spun altii DE RAU despre orice gradinita sau orice patroana, nu neaparat SD, pe care ei nici nu le cunosc sau poate asa ...din auzite. Ii inteleg pe parintii care au copiii acolo sau i-au avut, sa vorbesca si sa-si expuna parerile bune/proaste, experientele bune/proaste, propunerile. Restul...
Mai am o intrebare pentru voi: de ce nu va spuneti oful la gradinita? Ca banuiesc ca nu va e frica...de ce nu-i spuneti patroanei sa introduca mai multe fructe si legume, sa-si schimbe masina din poarta, sa-si faca site, sa puna camere web (eu cred ca ar fi de acord daca am plati, ca probabil ca taxa s-ar mari). Nu va cunosc si nu stiu care de aici sinteti mamicile pe care le vad si la gradi. Dar eu cam vad la gradi mamici tare umile si zambarete, nu vad deloc mamici suparate de vreun motiv. Iar asta, dragele mele, se numeste prefacatorie, iar daca in fata dnei. Savu zimbiti si pe forum o barfiti, inseamna ca faceti acelasi lucru de care o acuzati si pe ea, nu? ... sau poate eu ma insel...
Si inca ceva, nu sint nici prietena cu dna. Savu, nici nu o cunosc dinainte de a-mi inscrie copilul, nici nu socializez cu ea cand o iau seara pe Ana, cred ca am vorbit asa mai serios de 3-4 ori in sase luni.In rest, o sun pe mobil cand nu-mi convine ceva, (mi s-a intamplat de vreo 2 ori), nu urlu la ea nici ea la mine, iar de a doua zi nemultumirea pentru care am sunat-o s-a rezolvat.
Daca cumva ma barfeste dupa ce inchid telefonul? Nici nu ma intereseaza, nici macar nu mi-am pus vreodata problema! Eu platesc pentru serviciile gradinitei oferite copilului, nu platesc sa NU fiu barfita!
Totusi, spuneti-mi si mie ce alte gradinite particulare stiti in aceeasi zona cu SD, bune sau foarte bune daca se poate, pentru ca eu atunci cand am cautat nu prea am gasit iar de asta auzisem numai lucruri FOARTE bune (poate si de asta am fost asa socata). Chiar sint curioasa daca-mi spune cineva o gradinita FOARTE buna, de care este PREA si FOARTE multumita. Eu nu cred ca exista.
Raspunsuri
liliana csaki spune:
IrinaPauna, te rog sa nu mai deschizi un topic nou de fiecare data cand vrei sa raspunzi la un subiect, raspunde direct la subiectul cu pricina. In cazul de fata, raspunzi la subiectul despre gradinita SD, ai deja doua topice nou deschise legate de acelasi subiect.
multumesc,
moderator